Ki-wi Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='EwikB']Kilka fotek Jowkowych maluszków szalejacych w ogrodzie :) pozdrawiam Ewa Ach Ewik.... :laola: PRZEPIEKNE TE TWOJE TYBETANSKIE KUDLACZE!!!!! Te fotki...normalnie palce lizac...MIODZIO
EwikB Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Kiwi , dzieki choc maluszki to tak nie zupełnie moje :) Powiedzmy że w połowie. Są to Jowkowe dzieciaczki urodzone w hodowli Mały budda, nie mogłam sie oprzeć tym fotkom. pozdrawiam Ewa
EwikB Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='nefesza'] Co po niektorzy moje marzenia juz znaja.... a ja sie zastanawiam, czy ich nie realizowac.... :roll: Zdecydowanie jestem ZA :) A teraz wkleję fotki moich maluszków
Baha Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Ewuś, jak zwykle piekne maluszki:-) Gratuluje I te sliczne foteczki...ty to masz reke :-) Na razie wygladaja na grzeczniutkie:-)
Dzidtka_Gl Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 troszkę sie pochwale ;) 30.10 na Międzynarodowej wystawie w Nantes we Francji, lhasaczek ode mnie MIRACLE VERY VERSACE z Czańca wygrał klasę młodzieży oczywiscie doskonaly itd :) to była trzecia jego wystawa we Francji i jak na razie idzie jak burza :)
Genia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 :terazpol: Gratuluję pieknego pieska -to tez duza reklama dla Twojej hodowli.!!
Dzidtka_Gl Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 moja nowa dziewczynka BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon ur.24.08.2005 o: Int.Ch,Mł.Ch.Pl, Ch.Pl, Zw.Pl, Zw.Klubu Orlean's BENSON m: Int.Ch,Mł.Ch.Pl, Ch.Pl, Ch.Rus.,Zw.Pl, Mł. Zw.Klubu SILVER SPRITE Sylena
Dzidtka_Gl Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dziękuję :) a jaki boski charakter, no miodzio, mam jeszcze u siebie na kilka dni jej siostre :)
bognik Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Pani Aniu - ile ma Pani w domu lhasa ??? Ja mam tylko jedną lhasaczkę a chciałabym drugiego lhasaka, mają CUDNE charaktery (i nie tylko) :P
Dzidtka_Gl Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 to bardzo skomplikowane pytanie :) w tej chwili u siebie w Radomiu mam 3: DJa, BRIDGET (chyba będzie w domu Brodka ale nie wiem) i jej siostrę, która w weekend idzie do nowych właścicieli. U mojej mamy została Boogi, a oba "Versaczki" są na współwłasność z moimi koleżankami w Legnicy i w Poznaniu... niestety nie mogę mieć ich wszystkich u siebie... jeszcze mam 2 PONy... (jedna suka u mnie, druga u rodziców pozostawiona w spadku ;) )
bognik Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wow - w samym domku niezłe stadko - to przynajmniej jest wesoło :D
Dzidtka_Gl Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 a to pewnie nie koniec ;) dobrze, że lhasaczki małe mozna ich troszke mieć
bognik Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Dzidtka napisał(a):a to pewnie nie koniec ;) dobrze, że lhasaczki małe mozna ich troszke mieć Nie koniec ??? :o No to podziwiam, ja bym chyba nie dała rady z tyloma psami (liczę tu też pon-y) :lol: :lol: :lol:
EwikB Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A tutaj 10 miesieczna Keira czyli oficjalnie Ring of Gold Azurowa Amhara FCI , która w dniu wczorajszym zdobyła Młodzieżowe Zwycięstwo Polski oraz została Najlepszym Juniorem
Baha Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Keira - GRATULACJE od babci Tanki Sundara :) Jest przepiekna... Gosiu, Ewa - macie oko...
bognik Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Jakie CUDO !!!! SUPER wypielęgnowana, gratulacje !!!! Ja myślę narazie o Bydgoszczy lub Chojnicach - wiem jedno, napewno pojadę :) Pozdrawiam :D
Gośka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Bognik, Baha nie dziekuję, żeby nie zapeszczać.
Cockerek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ewik, gratulacje!! Tytuł w pełni zasłużony bo Keira jest piękna i pięknie się prezentuje. Szkoda że na żywo jej (was) nie widziałam, ale może następnym razem... :P
Recommended Posts