Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='EwikB']Kilka fotek Jowkowych maluszków szalejacych w ogrodzie :)

pozdrawiam Ewa

Ach Ewik.... :laola: PRZEPIEKNE TE TWOJE TYBETANSKIE KUDLACZE!!!!!

Te fotki...normalnie palce lizac...MIODZIO

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiwi , dzieki choc maluszki to tak nie zupełnie moje :) Powiedzmy że w połowie. Są to Jowkowe dzieciaczki urodzone w hodowli Mały budda, nie mogłam sie oprzeć tym fotkom.
pozdrawiam Ewa

Posted

[quote name='nefesza']
Co po niektorzy moje marzenia juz znaja.... a ja sie zastanawiam, czy ich nie realizowac.... :roll:

Zdecydowanie jestem ZA :)

A teraz wkleję fotki moich maluszków

Posted

Ewuś, jak zwykle piekne maluszki:-)
Gratuluje
I te sliczne foteczki...ty to masz reke :-)
Na razie wygladaja na grzeczniutkie:-)

Posted

troszkę sie pochwale ;) 30.10 na Międzynarodowej wystawie w Nantes we Francji, lhasaczek ode mnie MIRACLE VERY VERSACE z Czańca wygrał klasę młodzieży oczywiscie doskonaly itd :) to była trzecia jego wystawa we Francji i jak na razie idzie jak burza :)

Posted

moja nowa dziewczynka BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon ur.24.08.2005

o: Int.Ch,Mł.Ch.Pl, Ch.Pl, Zw.Pl, Zw.Klubu
Orlean's BENSON

m: Int.Ch,Mł.Ch.Pl, Ch.Pl, Ch.Rus.,Zw.Pl, Mł. Zw.Klubu
SILVER SPRITE Sylena

Posted

Pani Aniu - ile ma Pani w domu lhasa ???
Ja mam tylko jedną lhasaczkę a chciałabym drugiego lhasaka, mają CUDNE charaktery (i nie tylko) :P

Posted

to bardzo skomplikowane pytanie :) w tej chwili u siebie w Radomiu mam 3: DJa, BRIDGET (chyba będzie w domu Brodka ale nie wiem) i jej siostrę, która w weekend idzie do nowych właścicieli. U mojej mamy została Boogi, a oba "Versaczki" są na współwłasność z moimi koleżankami w Legnicy i w Poznaniu... niestety nie mogę mieć ich wszystkich u siebie... jeszcze mam 2 PONy... (jedna suka u mnie, druga u rodziców pozostawiona w spadku ;) )

Posted

Dzidtka napisał(a):
a to pewnie nie koniec ;) dobrze, że lhasaczki małe mozna ich troszke mieć

Nie koniec ??? :o
No to podziwiam, ja bym chyba nie dała rady z tyloma psami (liczę tu też pon-y) :lol: :lol: :lol:

Posted

A tutaj 10 miesieczna Keira czyli oficjalnie Ring of Gold Azurowa Amhara FCI , która w dniu wczorajszym zdobyła Młodzieżowe Zwycięstwo Polski oraz została Najlepszym Juniorem

Posted

Jakie CUDO !!!! SUPER wypielęgnowana, gratulacje !!!!
Ja myślę narazie o Bydgoszczy lub Chojnicach - wiem jedno, napewno pojadę :)
Pozdrawiam :D

Posted

Ewik, gratulacje!! Tytuł w pełni zasłużony bo Keira jest piękna i pięknie się prezentuje. Szkoda że na żywo jej (was) nie widziałam, ale może następnym razem... :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...