marynia Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 EwikB napisał(a):Witam Chwalę się mocno - mój lasaczek Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara uplasował się na 3 Miejscu w ogólnej klasyfikacji Lhasa Apso Międzynarodowego Klubu ILT za Rok 2005. :lol: Przed nim , jak na gentelmena przystało są 2 "dziewczyny lhasa" :wink: W Kategorii Psów zajmuje 1 Miejsce ! pozdrawiam Ewa Wielkie gratulacje dla pięknego Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara :laola:
Dex Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 EwikB napisał(a):Witam Chwalę się mocno - mój lasaczek Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara uplasował się na 3 Miejscu w ogólnej klasyfikacji Lhasa Apso Międzynarodowego Klubu ILT za Rok 2005. :lol: Przed nim , jak na gentelmena przystało są 2 "dziewczyny lhasa" :wink: W Kategorii Psów zajmuje 1 Miejsce ! pozdrawiam Ewa Gratuluje, to nielada sukces!!
bognik Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 EwikB napisał(a):Witam Chwalę się mocno - mój lasaczek Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara uplasował się na 3 Miejscu w ogólnej klasyfikacji Lhasa Apso Międzynarodowego Klubu ILT za Rok 2005. :lol: Przed nim , jak na gentelmena przystało są 2 "dziewczyny lhasa" :wink: W Kategorii Psów zajmuje 1 Miejsce ! pozdrawiam Ewa Wow !!!!! :o Ogromne GRATULACJE !!!! :laola:
nefesza Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Aaaaaale info!!! :o No, no, no! Super wiadomosc, ale i Jowek na to zasluguje w pelni! :klacz: :klacz: :klacz: ja cie! ale ale Liko ma tatusia :wink:
Dzidtka_Gl Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 właśnie dostalam smsa... DJ (Orlane`s American Made) na swojej pierwszej wystawie od pół roku SKOŃCZYŁ MIĘDZYNARODOWY CHAMPIONAT (w wieku nie spelna 2 i pół roku)!!! teraz czeka na finały... niestety nie mogłam z nim pojechać na Moładwie... jutro druga z międzynarodówek, jeśli wygra zostanie Championem Mołdawi :)
bognik Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Dzidtka napisał(a): jeśli wygra zostanie Championem Mołdawi :) Życzę powodzenia !!!!! :multi:
Dzidtka_Gl Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 okazało się, że Championowi innego kraju, który wygrał wystarczył 1 cac do Championa Mołdawii a że DJ dzisiaj zdobył CAC, CACIB i BOB to już dodał do swoich sukcesów kolejny championat :)
Dzidtka_Gl Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 i znowu dostałam smsa, dzisiaj DJ na drugiej cacibówce w Mołdawii powtórzył to co wczoraj czyli CAC, CACIB i BOB :)
kasia_frodo Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Dzidtka napisał(a): DJ (Orlane`s American Made) na swojej pierwszej wystawie od pół roku SKOŃCZYŁ MIĘDZYNARODOWY CHAMPIONAT (w wieku nie spelna 2 i pół roku)!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly:
Dzidtka_Gl Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 :thumbs: no i wczoraj jeszcze kolejne "pudło" z nr 2 na BOG :)
EwikB Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Witam Gratuluję intera My w ten wekend wystawialismy sie w Nowym Dworze Mazowieckim.Moje lasaczki ( te w całosci i po połówce)spisały sie na medal :D Debiutująca w młodzieży Ring of Gold Azurowa Amhara otrzymała Zw.Młodziezy i same superlatywy od sędziego. Ancona Pibaro po pokonaniu konkurentki - CWC, BOS, a Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara - CWC, BOB, BOG III :D Natomiast w sobotę w Serbii i Czarnogórze prezentował sie młodziutki Tiarro at Yackety Azurowa Amhara, który otrzymał CAC, CACIB , BOB , BOG II . Rozpoczął swój kolejny championat Miniony wekend zdecydowanie nalezy zaliczyć do udanych :P Fotki postaram sie wkleic wieczorkiem, jak tylko dostanę pozdrawiam Ewa
Ki-wi Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Dziewczyny serdeczne gratulacje :laola: :multi: . Oby tak dalej :thumbs: ...... lecicie jak burza :lol:
marynia Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Gratulacje dla śliczniutkiej debiutantki Ring of Gold Azurowa Amhara oraz jej wspaniałego tatusia Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara :klacz:
EwikB Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Dzięki za miłe słowa :) Wklejam obiecane fotki Keira Jowo Ancona Finały Keira raz jeszcze Co by tu zbroić ? Rozmyślają najmłodsze futerka
anii Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Dziewczyny Macie naprawde piekne psy! A jak wypielegnowane!! Gratuluje!!! :D
bognik Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jakie piękne fotki !!! Keira jest narazie ciemniejsza od Jowa czy mi się wydaje ??? :P Zgadzam się z anii: SUPER wypielęgnowane !!! :) Czy ktoś mi odpowie jakich kosmetyków używać (właściwie jakiej odżywki) ??? Dziś kąpałam Lharę ale nie mam jeszcze odżywki :/
nefesza Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Widzieliscie kiedys COS TAKIEGO??? :o 0X http://www.dogbreedinfo.com/yorkieapso.htm
EwikB Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 W sumie sympatyczny futrzak, ciekawe jaki ma charakterek ? Ale ja zdecydowanie wolę " orginalne lhasa"
Gośka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Nie mówiąc o charkterku :wink: Aż się boję myśleć - lhasa z terierkiem to dopiero musi być wybuchowa mieszanka.
nefesza Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 EwikB napisał(a):W sumie sympatyczny futrzak, ciekawe jaki ma charakterek ? Ale ja zdecydowanie wolę " orginalne lhasa" Ja tez, zdecydowanie!
Recommended Posts