Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EwikB napisał(a):
Witam
Chwalę się mocno - mój lasaczek Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara uplasował się na 3 Miejscu w ogólnej klasyfikacji Lhasa Apso Międzynarodowego Klubu ILT za Rok 2005. :lol: Przed nim , jak na gentelmena przystało są 2 "dziewczyny lhasa" :wink: W Kategorii Psów zajmuje 1 Miejsce !
pozdrawiam Ewa

Wielkie gratulacje dla pięknego Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara :laola:

Posted

EwikB napisał(a):
Witam
Chwalę się mocno - mój lasaczek Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara uplasował się na 3 Miejscu w ogólnej klasyfikacji Lhasa Apso Międzynarodowego Klubu ILT za Rok 2005. :lol: Przed nim , jak na gentelmena przystało są 2 "dziewczyny lhasa" :wink: W Kategorii Psów zajmuje 1 Miejsce !
pozdrawiam Ewa

Gratuluje, to nielada sukces!!

Posted

EwikB napisał(a):
Witam
pozdrawiam Ewa

Wow !!!!! :o

Ogromne GRATULACJE !!!! :laola:

• 2 weeks later...
Posted

właśnie dostalam smsa... DJ (Orlane`s American Made) na swojej pierwszej wystawie od pół roku SKOŃCZYŁ MIĘDZYNARODOWY CHAMPIONAT (w wieku nie spelna 2 i pół roku)!!! teraz czeka na finały... niestety nie mogłam z nim pojechać na Moładwie... jutro druga z międzynarodówek, jeśli wygra zostanie Championem Mołdawi :)

Posted

okazało się, że Championowi innego kraju, który wygrał wystarczył 1 cac do Championa Mołdawii a że DJ dzisiaj zdobył CAC, CACIB i BOB to już dodał do swoich sukcesów kolejny championat :)

Posted

Dzidtka napisał(a):
DJ (Orlane`s American Made) na swojej pierwszej wystawie od pół roku SKOŃCZYŁ MIĘDZYNARODOWY CHAMPIONAT (w wieku nie spelna 2 i pół roku)!!!

:B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Witam
Gratuluję intera
My w ten wekend wystawialismy sie w Nowym Dworze Mazowieckim.Moje lasaczki ( te w całosci i po połówce)spisały sie na medal :D
Debiutująca w młodzieży Ring of Gold Azurowa Amhara otrzymała Zw.Młodziezy i same superlatywy od sędziego.
Ancona Pibaro po pokonaniu konkurentki - CWC, BOS, a Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara - CWC, BOB, BOG III
:D
Natomiast w sobotę w Serbii i Czarnogórze prezentował sie młodziutki Tiarro at Yackety Azurowa Amhara, który otrzymał CAC, CACIB , BOB , BOG II . Rozpoczął swój kolejny championat

Miniony wekend zdecydowanie nalezy zaliczyć do udanych :P
Fotki postaram sie wkleic wieczorkiem, jak tylko dostanę
pozdrawiam Ewa

Posted

Dzięki za miłe słowa :) Wklejam obiecane fotki

Keira

Jowo

Ancona

Finały

Keira raz jeszcze

Co by tu zbroić ? Rozmyślają najmłodsze futerka

Posted

Jakie piękne fotki !!! Keira jest narazie ciemniejsza od Jowa czy mi się wydaje ??? :P

Zgadzam się z anii: SUPER wypielęgnowane !!! :)
Czy ktoś mi odpowie jakich kosmetyków używać (właściwie jakiej odżywki) ??? Dziś kąpałam Lharę ale nie mam jeszcze odżywki :/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...