Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Gośka napisał(a):
Ania fotorelacja nie jest moja i niufka też nie mam :wink: To link przekopiowany z listy wystawy, ale wstawiłam bo wszyscy na bolonkach byli ciekawi tego klepiska i "super" oprawy na warszawskiej :lol:

ale jezz :evilbat: :evilbat: dobra,już wyjaśniam,pomyliłam cię z Bahą bo to ona ma niufa :lol: :lol: aż mi łzy poleciały ze śmiechu :wink: ona ma niufa i lhasa...i ja jak zwykle wszystko pomieszałam...ale w każdym bądź razie pamiętam,że Keira i Mafina(od tej akcjii jak się straciła) są twoje :lol: dobre...ale dałam ciała.... :evilbat:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-k napisał(a):
ale w każdym bądź razie pamiętam,że Keira i Mafina(od tej akcjii jak się straciła) są twoje :lol: dobre...ale dałam ciała.... :evilbat:

No i jeszcze parę psów, ale niufa na pewno nie mam i mieć nie będę :wink: :lol: A pomyłki się zdarzają :wink:

Posted

A gdzie ja moge sobie poogladac i poczytac? No gdzie???

Acha, od dzisiaj jestem juz Czlonkiem hihihiii Wpadlam na 5 min przed zamknieciem, ale o dziwo zdazono mnie obsluzyc :lol:

Posted

Witam
Była stronka o lhasa , niestety nie ma jej już w sieci, ale mam nadzieję ze juz niedługo powstanie nowa stronka poswiecona tak wspaniałej rasie , jaka jest lhasa apso
pozdrawiam Ewa

Posted

YAKI mam pytanie ??Jakiś czas temu włożyłaś fotki maluszków.Bardzo śliczne.Mam pytanie czy Metaxa i Mundshake Carmel to dziewczynki??mardzo mi się podobają.Napisz jaka to hodowla -chętnie zadzwonię i dowiem się coś więcej.Pozdrawiam

Posted

helcia napisał(a):
YAKI mam pytanie ??Jakiś czas temu włożyłaś fotki maluszków.Bardzo śliczne.Mam pytanie czy Metaxa i Mundshake Carmel to dziewczynki??mardzo mi się podobają.Napisz jaka to hodowla -chętnie zadzwonię i dowiem się coś więcej.Pozdrawiam

Mnie HELCIU też bardzo sie podobaly te maluszki,pysznosci ,ale to nie moje.Ja nie mam lhasa apso tylko shih tzu i mopsy.

Posted

Maya&Alex napisał(a):
Gosia, widziałam Twoją (a raczej Waszą) nową dziewczynkę :P Śliczna panna :wink:

No nie powiem, trochę się napracowałam żeby wyglądała tak jak wygląda. Przyjechała już dość dawno, ale tfu, tfu opłacało się :wink:

Posted

Gośka napisał(a):
Maya&Alex napisał(a):
No myślę. Kiedy nam ją pokażesz na żywo?? Na kiedy plaujesz debiut?

Zgłosiłyśmy ją z Ewą do Legionowa.

Bede focic! bede focic! :lol: :lol: :lol:
Ladnie psy prosze przyszykowac :wink: :lol:

Posted

Może uda mi się pojechać do Poznania (ale zwiedzić, nie wystawić Lhary narazie) i może do tego czasu doczekam się aparatu to tak jak nefesza porobię fotki :D

Posted

Witam
Chwalę się mocno - mój lasaczek Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara uplasował się na 3 Miejscu w ogólnej klasyfikacji Lhasa Apso Międzynarodowego Klubu ILT za Rok 2005. :lol: Przed nim , jak na gentelmena przystało są 2 "dziewczyny lhasa" :wink: W Kategorii Psów zajmuje 1 Miejsce !
pozdrawiam Ewa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...