EwikB Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja też sie nie znam, ale jak co to ja chcę tę głowę - Nnikka juz teraz nie ma wymówki :angel: :angel:
nefesza Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 EwikB napisał(a): Nnikka juz teraz nie ma wymówki :angel: :angel: Ooops, obawiam sie, ze jednak ma.... to nie sa wzory, tylko gotowe hafty. Wygladaja tez raczej na maszynowe.... No chyba, ze Nnikka z tego sama zrobi sobie wzor :D
NNikka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Wygladaja jak maszynowe... ja wyszywam haftem krzyżykowym i niestety nie umiem robić wzorów... :cry: więc Ewik pomyśl, poszukaj to zrobie dla ciebie obrazek i dla siebie :lol:
EwikB Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Dziewczyny pomózcie , nie wiem gdzie szukać tych wzorów :( A może mozna zrobić taki wzór?
EwikB Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 mój Jowo skończył właśnie 2 lata, jak to szybko minęło , wydaje mi sie że przed chwilką był taką małą kuleczką A teraz już dorosły facecik, z pewnym doswiadczeniem życiowym, dzieciaty, kolejne w drodze, oj ten czas pędzi jak szalony :lol:
Nata Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No popatrz, popatrz... a moj Ptysiek w ten sam dzien konczy roczek :wink: i z tej okazji wszystkim dziewczynom postawil kosci z prasowanych jelit :lol: Wszystkiego dobrego dla Jowo!!!! 100 lat i 101 lhasakowych dzieci z najpiekniejszymi pannami w kraju i zagranicy :wink: :new-bday: :smilecol: :BIG: :smilecol: :new-bday:
anushka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Jowo :puppydog: :eating: sama bym go chętnie zjadła :lol: wszystkiego naj :BIG: :BIG:
nefesza Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Dla wszystkich jubilatow :tort: i najlepsze zyczenia! :new-bday: :BIG: :laola: W szczegolnosci dla wspanialego taty dzielnej Liko :multi: Jowo - wygranej Cruft'a zycze!
EwikB Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Dzieki za życzenia, do angoli sie narazie nie wybieram ,że Crufta to może nie, ale jakąś inną wystawke :wink: pozdrawiam Ewa
bognik Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ooo, wszystkiego naj, najlepszego :multi: , a w szczególności wspaniałych dzieci i sukcesów wystawowych !!!!!! :new-bday: :tort:
nefesza Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 EwikB napisał(a):do angoli sie narazie nie wybieram Oj czy ja mowie tak zaraz? :wink: Teraz to tam nawet troszku niebezpiecznie.... :-? Jak tak na przyszlosc 8)
nefesza Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ewik - oczywiscie czekamy jutro na fotki z imprezki urodzinowej :lol:
Baha Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Gratulacje dla Jowo i wszystkiego naj, naj, naj :-) Oznajmiam , ze dzis dzieci Jowo zaczely otwierac oczka:-) - to taki mini prezencik dla tatusia:-)
bognik Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No to SUPER, a może jakieś fotki psiaczków??? :P Pozdrawiam :)
Karka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ja i moje sierściuchy również przyłączamy się do urodzinowych życzeń :D Wszystkiego Naj , Naj , Naj dla Jowo i Ptysia :BIG: :new-bday:
Cockerek Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ale masz fajnie, takie małe lhasaczkowe kluseczki :angel: No i najlepsze życzonka dla tatusia :new-bday: A kiedy fotencje???
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 a oto dzieci Jowo i Tanki Sundara:-) a to z moim niufem:-)
Yaki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Jakie sliczne maluchy ,a gloweczki jak wymodelowane pieknie.
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 a to moja niufa - ma 6 miesiecy:-) ( wiecej fot na dogomanii, w gr.2, psy typ gorski, - wszystko o nowofundlandach)
bognik Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Jakie MALUSZKI słodkie !!!!!!! Czyli babcia Lhary ma dzieci :P A niufek jaki ma duży pyszczek :o
Yaki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Wczoraj mialam okazje podziwiac Jowo.Cudowny pies ,a wypielegnowana i cudownie przygotowana siersc wprost zapiera dech.Na BOG stalam obok z czarno bialym shitzakiem.
Recommended Posts