Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EwikB napisał(a):
Nnikka juz teraz nie ma wymówki :angel: :angel:

Ooops, obawiam sie, ze jednak ma.... to nie sa wzory, tylko gotowe hafty. Wygladaja tez raczej na maszynowe....
No chyba, ze Nnikka z tego sama zrobi sobie wzor :D

Posted

Wygladaja jak maszynowe... ja wyszywam haftem krzyżykowym i niestety nie umiem robić wzorów... :cry: więc Ewik pomyśl, poszukaj to zrobie dla ciebie obrazek i dla siebie :lol:

Posted

mój Jowo skończył właśnie 2 lata, jak to szybko minęło , wydaje mi sie że przed chwilką był taką małą kuleczką

A teraz już dorosły facecik, z pewnym doswiadczeniem życiowym, dzieciaty, kolejne w drodze, oj ten czas pędzi jak szalony :lol:

Posted

No popatrz, popatrz... a moj Ptysiek w ten sam dzien konczy roczek :wink:
i z tej okazji wszystkim dziewczynom postawil kosci z prasowanych jelit :lol:
Wszystkiego dobrego dla Jowo!!!! 100 lat i 101 lhasakowych dzieci z najpiekniejszymi pannami w kraju i zagranicy :wink: :new-bday: :smilecol: :BIG: :smilecol: :new-bday:

Posted

Dla wszystkich jubilatow :tort: i najlepsze zyczenia! :new-bday: :BIG: :laola: W szczegolnosci dla wspanialego taty dzielnej Liko :multi:
Jowo - wygranej Cruft'a zycze!

Posted

Dzieki za życzenia, do angoli sie narazie nie wybieram ,że Crufta to może nie, ale jakąś inną wystawke :wink:
pozdrawiam Ewa

Posted

EwikB napisał(a):
do angoli sie narazie nie wybieram

Oj czy ja mowie tak zaraz? :wink: Teraz to tam nawet troszku niebezpiecznie.... :-? Jak tak na przyszlosc 8)

Posted

Gratulacje dla Jowo i wszystkiego naj, naj, naj :-)
Oznajmiam , ze dzis dzieci Jowo zaczely otwierac oczka:-) - to taki mini prezencik dla tatusia:-)

Posted

Ja i moje sierściuchy również przyłączamy się do urodzinowych życzeń :D Wszystkiego Naj , Naj , Naj dla Jowo i Ptysia :BIG: :new-bday:

Posted

Wczoraj mialam okazje podziwiac Jowo.Cudowny pies ,a wypielegnowana i cudownie przygotowana siersc wprost zapiera dech.Na BOG stalam obok z czarno bialym shitzakiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...