Gosia & c.o. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Do wyboru do koloru... 28, 29, 30.03 Katowice międzynarodowa - CACIB 20.04 Częstochowa krajowa 26-27.04 Opole międzynarodowa - CACIB 26.04 Opole klubowa psów do towarzystwa (9 grupa FCI) 18.05 Bytom krajowa 15.06 Racibórz krajowa 14.09 Chorzów krajowa 27-28.09 Wrocław międzynarodowa - CACIB 5.10 Rybnik krajowa 12.10 Zabrze krajowa
nefesza Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A jak tam Bydgoszcz? Nikt sie nie chwali???
sylv Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nefesza napisał(a):A jak tam Bydgoszcz? Nikt sie nie chwali??? Nie wiem jak było w Bydgoszczy, bo ja byłam w Toruniu ;). BONA Śnieżny Lew -BOB, BOG III.
Apso Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='sylv']Nie wiem jak było w Bydgoszczy, bo ja byłam w Toruniu ;). BONA Śnieżny Lew -BOB, BOG III. Sylwia ! Gratulowałam już BOB-a ale jeszcze szczere GRATULACJE za BOG III:Rose:...żałuję, że nie mogłam zostać do końca :roll:
Apso Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='nefesza']A jak tam Bydgoszcz? Nikt sie nie chwali??? No to teraz ja sie pochwalę :lol: Paber's KEVIN COSTNER - CWC, Najlepszy Pies w Rasie :loveu: MAHIDIKA Piaulau-Gou - Wybitnie Obiecująca, Najlepsze Szczenię w Rasie i NAJPIęKNIESZE SZCZENIę WYSTAWY :multi: :multi: :multi: ...i w tym miesjscue chcę jeszcze raz podziękować mojej córce , Weronice za świetną prezentację Mani:loveu: Wyboru dokonała pani Magdalena Świętoń
Apso Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A oto pełna stawka Walentynkowa Wystawa Psów Toruń2008 sędzia - Maciej Kozber PSY szczenięta FOUR-FOOTED z Czańca- WO młodzież ZEFIR Azurowa Amhara - dyskwalifikacja pośrednia Paber's KEVIN COSTNER - CWC, Najlepszy Pies w Rasie otwarta CZAKO ŚNieżny Lew - II doskonały LORD DARDH VADER z Czańca - I CWC champion Ti La Shu JOWO AZUROWA AMHARA - CWC SUKI szczenięta MAHIDIKA Piaulau-Gou - I WO, Najlepsze Szczenię w Rasie, NAJPIęKNIEJSZE SZCZENIę WYSTAWY :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: MC.MUSIC Nasza Sfora - nie obecna SHA-DEE Lhamco Laco - WO młodzież PILARKA Azurowa Amhara - Zw.Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie pośrednia SWEET SUPRISE z Czańca - CWC otwarta WIND OF HOPE Azurowa Amhara - CWC champion BONA Śnieżny Lew - CWC, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy, III BOG
mucha__ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Pilarka Zw.Mł i BOB Junior :loveu: Chcialam wszystkim pogratulowac, dla mnie wystawa bardzooo udana :multi: Zaraz obrobie jakies fotki to moze jakies wstawie, te na ktorych będzie cos widac :P A jeśli ktos posiada jakies fotki Pilarki prosiłabym o przeslanie ich na mucha1992@wp.pl
Apso Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='mucha__']Pilarka Zw.Mł i BOB Junior :loveu: Chcialam wszystkim pogratulowac, dla mnie wystawa bardzooo udana :multi: Zaraz obrobie jakies fotki to moze jakies wstawie, te na ktorych będzie cos widac :P A jeśli ktos posiada jakies fotki Pilarki prosiłabym o przeslanie ich na mucha1992@wp.pl Przepraszam...już poprawiłam i gratuluję sukcesu :lol:
mucha__ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Apso']Przepraszam...już poprawiłam i gratuluję sukcesu :lol: Dzieki ;) A teraz doslownie kilka fotek, jak to w hali prawie nic fajnego nie wyszlo. http://img522.imageshack.us/img522/8998/lhasaki3mz0.jpg
bognik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dziękuję bardzo wszystkim za mile spędzony dzień! Poznałam nowe, wspaniałe osoby ;) Gratuluję wszystkim, a szczególnie Mahidice, która wyglądała rewelacyjnie i ustawiała się na ringu super mimo, że jest jeszcze szczeniaczkiem :loveu:, Bonie, która po raz kolejny pokazała klasę i na finałach wywalczyła BOG III :loveu: oraz Pilarce, która zdobyła Zw.Mł i BOB Junior! :loveu: Zdjęć mam masę, przeszło 180. Wszystkie lhasaki ufociłam. Wstawię kilka fotek, resztę mogę poprzesyłać mail'em:
Apso Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dziękuję serdecznie za gratulacje :-) To ja wstawię kilka fotek
sylv Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Również dziękuję Wszystkim za sympatyczną atmosferę na wystawie. Gratuluję sukcesów zarówno tych większych, jak i tych mniejszych. Miło było się z Wami spotkać. Bognikowi i Agnieszce dziękuję za kibicowanie do końca. ;)
Apso Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Prawda :lol: towarzystwo sympatyczne.......było SUPER :multi: ..i kilka fotek
Sundara Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ja również gratukuje wszystkim nie tylko zwycięstw ale przepięknych psów i gratuluje zankomitego przygotowania wystawowego. Wszystkie lhasa apso prezentują się wspaniale.
Lhapsot Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Śliczne foty - aż miło na psiska popatrzeć :) Gratulacje wielkie dla wszystkich. Widze że dużo kolejnych sukcesów przybyło.
nefesza Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Sylwia masz racje, no ale ze Bydgoszcz organiowala :lol: Czy to Hipi? http://images32.fotosik.pl/146/69da0c4290176b1e.jpg Taka srebrna sie zrobila??? To chyba najlepiej udokumentowana fotograficznie wystawa od dawna! Super fotki Tylko ze wstydem przyznaje, ze nie wszystkie psiesie rozpoznalam.... Oczywiscie wszystkim wiekszym i mniejszym wygranym skladam ogromne gratulacje!!!
agata56 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 gratuluje wszystkim:):) coz zaemocje byly:) i lezki w oczach sie krecily:) .... fajnie bylo WAS :) poznac:) SYLWIA:) BOGNIK:) BOZENA:) MUCHA:) WERONIKA:) no i cUUUUdowne psy:) BONA LHARA KEVIN PILARKA MANIA JOWO HIPI:) jesli kogos pominelam to sorrry:)
bognik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='nefesza'] Czy to Hipi? http://images32.fotosik.pl/146/69da0c4290176b1e.jpg Oczywiście, że Hipi :loveu: [quote name='nefesza']To chyba najlepiej udokumentowana fotograficznie wystawa od dawna! :razz: Agnieszko - miło było poznać. Jeszcze raz dziękuję za 'przejęcie' Lharci na czas wystawiania lhasaków, mogłam spokojnie zdjęcia zrobić ;) Mam nadzieję, że do zobaczenia w Bydgoszczy! Pozdrawiam!
agata56 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Bognik:) no toz to sama przyjemnosc byla:) hehe od Bozeny wzielam Kevina i mialam niezla parke:)
Apso Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dziękuję WSZYSTKIM za gratulacje....mam nadzieję, że przede mną jeszcze nie jedna wystawa na której będzie tak sympatycznie ;)
agata56 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Apso:) hehe nooo napewno :) trzeba tylko Bognika zabierac ze soba:) ta tych fotek narobila:) :)
bognik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 agata56 napisał(a):trzeba tylko Bognika zabierac ze soba:) Zawsze zwarta i gotowa :mdrmed: Pozdrawiam!
Recommended Posts