Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Bognik, rewelacja:multi:.

Dziękuję ;-)

No wiem że gdzieś w Polsce jest pomnik Filutka
...tylko nie wiem gdzie. Mi się też bardzo podobają Twoje fotki.

A wiesz Bognik, że Lhara jest jedną z moich ulubienic ?
Ciekawe jaka jest "na żywo".

Pomnik Filutka stoi w Toruniu :razz:
Dziękuję bardzo. Lhara na żywo jest hmmm, typowym lhasakiem z charakterkiem :evil_lol:

Sny i twister są świetne! ;)
Czekamy na więcej zdjęć!

Pozdrawiam!

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lhapsot, bardzo fajne zdjęcia. Psie sny szczególnie mi sie podobają, twister wygląda fajnie na zdjęciu, w domu to zagranie trochę mniej mnie bawi:cool3:.

Posted

Lhapsot napisał(a):

To forum zostało nazwane w innym miejscu "towarzystwem wzajemnej adoracji". No ja przez cały czas mam taką nadzieję, że to nie prawda.

sylv napisał(a):
Złośliwe pomówienia:evil_lol:.

A niby dlaczego? "Towarzystwo wzajemnej adoracji" wcale nie musi miec pejoratywnego znaczenia. A wlasciwie to moze byc nawet przyjemne, jak pomyslimy sobie, ze tworzymy tutaj aktualnie grupe osob, ktorzy sie lubia, nie kopia pod soba dolkow, nie wszczynaja klotni, nie dogryzaja sobie itd itp. A na dodatek - o zgrozo! - jestesmy dla siebie zyczliwi i pomocni, potrafimy sie dogadac nawet, jak mamy odmienne zdania (jak ostatnia wymiana mysli)! To fajnie, ze nie ma w nas zawisci, zazdrosci ani przerostu ambicji. Zgadzacie sie?
A te prawdziwe "towarzystwa" w ich powszechnie rozumianej formie zostawmy tam, gdzie sobie sa.... w spokoju.

Posted

Myślę nefesza, że jednak wszystkie "towarzystwa wzajemnej adoracji" ce****e przede wszystkim bezkrytycyzm, więc może nie jest dobrze doszukiwać się takiego "drugiego dna" w tym określeniu...
Ale wsparcie, współpraca, wzajemnosć, szacunek czy życzliwość to cechy zapewne pożadane w kazdym towarzystwie a na pewno takim, w którym pewnie nie tylko ja chcę przebywać ;)
An.

Posted

Skoro było hasło "NOWE FOTKI" to ja dodam jedną od siebie;)
na zdjęciu Fabio i Syrianka

Sylwia podpisuję się pod Twoimi wypowiedziami obiema rękami;)
Pozdrawiam wszystkich
Agata

Posted

Agata, dziękuję
.......to zdjęcie powinno być podpisane dokładnie po lewej S........., po prawej F.........., czy odwrotnie ?:evil_lol: Fajnie wyglądają maluszki, ładna parka.

Posted

nefesza napisał(a):
A ja tam wole doszukiwac sie nawet, jak golym okiem nie widac, dobrej strony dla kazdej sytuacji....

Coś w tym jest Nefesza, zawsze to człowiekowi lepiej jak znajdzie jakies pozytywy w zaistniałej sytuacji ;).

Posted

[quote name='nefesza']Hej Agata! FABIO??? Cos przeoczylam?:hmmmm:
Nie pochwaliła nam się pieskiem z Pabers'a! :mad:
Ślicznie razem wyglądają :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiam!

Posted

Fajna fota Agata, widze że bielucha bardzo już urosła. Fabio też jest śliczny - włoszczyzną zapachniało ???, a Syrianka to czywiście że ta po prawej ;)

A co do "towarzystwa wzajemnej adoracji" - nawet nie wiem gdzie to czytałem - może sami użyliście tego określenia. No bo skoro najpierw takie zbulwersowanie a potem akceptacja?

A co do znajdowania pozytywów w każdej...
...jak ktoś odczuwa taką potrzebę, no to jasne że lepiej.

U was też taka wstrętna plucha???

Posted

[quote name='nefesza']Hej Agata! FABIO??? Cos przeoczylam?:hmmmm:

Mały nazywa się PABER'S Orson Welles (po "domowemu" Fabio), przyleciał do mnie 7 grudnia.;) Nie pisałam jeszcze o nim tutaj, dałam notkę na mojej stronie, ale zdjęć małego na niej jeszcze nie mam.:shake:

Posted

Diablica - fajne stadko masz. Nowofundlandy uwielbiam! Szkoda, że są takie duże :lol:

Agata - mały jest świetny! Pasuje kolorkiem do małej Syriany ;)

Nie pisałam jeszcze o nim tutaj, dałam notkę na mojej stronie, ale zdjęć małego na niej jeszcze nie mam.

A to dlaczego zdjęć na stronie jeszcze nie ma? :cool3:

Pozdrawiam!

Posted

U nas dzisiaj zapanowała zima i to w wydaniu wzorcowym :)
Diablica, ładne te twoje "maleństwa". Mniemam, że to jasne wynosi to czarne w pyszczku na spacer :evil_lol:.

Posted

U nas nasypało strasznie! Szkoda, że tak na święta nie było.
Lhara jest teraz w swoim żywiole :cool3:
Potem tylko ja mam problem ... z kulkami (jak nie kulami) pod podwoziem :mad:

Pozdrawiam!

Posted

bognik :) Lhara jest naprawde cudowna (mam nadzieje,ze braciszek Jej dorówna :)... no i jednak u Nas pojawil sie śnieg::) jeeezzzzzuuuu jak Dyziek w nim rył... i do domu nie chcial wracać :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...