Apso Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='nefesza']Wielkie gratulacje dla Basi i Bozeny - a takze dla Zabawki (nono!). Mysle, ze wszyscy zadowoleni :) Tylko dlaczego nie ma fotek? Ani z Poznania, ani z Kielc... :-( Chcialam wpasc na chwile do Kielc wracajac z gor, ale bylismy zbyt zmeczeni.... za to pierwsza sniezyce w tym roku juz zaliczylam. Dziękuję :lol: wszystkim za gratulacje.... [SIZE=2]Jak wspominałam oświetlenie fatalne i fotki nie wychodziły - mam kiepski sprzęt niestety:cool3:...liczę, że Basia wstawi
Baha Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [SIZE=2]Fotorelacja Bahy z kieleckiej wystawy,znajduje się w postach 4490-4494.
Apso Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Baha']Witajcie GRATULACJE dla wszystkich. Dla mnie wystawa bardzo udana - Honda potwierdzila swoja klasę - kocham ją za to;):evil_lol: Zabawka - śliczna panna, mała gwiazdeczka :multi: Wystawa fajna, , atmosfera dobra, nawet cieplo bylo na halach - grzali....a dmuchawy rozwiewały futerka na ringu:diabloti: Jedynie zachowanie jednej z wystawczyn zaburzylo milą atmosfere - tak nie traktuje się szczeniaka, o nie!!!!!:angryy: A oto foteczki, troche spoznione, bo inet mam wieczorami i to chwilke... Dziękujemy za fotki :lol:...jedną pozwoliłam sobie "podkraść":diabloti:...mam nadzieje, że nie podasz mnie do sądu??????? Zachowania tej wystawczyni i z tego co nam wiadomo handlerki, można skomentować jednym słowem OBURZAJĄCE:angryy: Kto jedzie do Włocławka ??????????
bognik Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Gratulacje dla wszystkich! :multi: Szczególnie dla Hondy za BOB! :multi::multi::multi: Super fotorelacja ;)
AgataM Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wszystkim wystawiającym gratuluję:multi: uzyskanych tytułów!!!:multi::multi::multi: Basiu, świetna fotorelacja, nie ma to jak profesjonalne podejście (z profesjonalnym sprzętem) do fotografowania;) Bożena, bardzo się cieszę z uzyskanych przez Kevina tytułów, w końcu to piękny pies i..... "rodzinka".
AgataM Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Syriana ma wystawy jeszcze daleko przed sobą więc zaprezentuję ją wam w pozach mniej wystawowych;) łapanie ogonka to ulubiona zabawa małej;) Mały portrecik;) Znudzona ???????????????:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:???????????????? Tego jej nie uczyłam:lol:
Savannah Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 sliczne malenstwo Agata, gratulacje !!! :loveu:
mucha__ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mała jest poprostu BOSKA :loveu: zakochalam sie w niej :D poza tym WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH :multi:
Dora32 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Baha']Witajcie GRATULACJE dla wszystkich. Dla mnie wystawa bardzo udana - Honda potwierdzila swoja klasę - kocham ją za to;):evil_lol: Fotki super . GRATULACJE BAHA DLA CIEBIE :) Dla reszty również. Hondzia nie musi potwierdzać swojej klasy bo ona zawsze ją miała :)
nefesza Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Agata, mala jest cudowna! A z tym jezyczkiem...:loveu: I latki ma jakby ciemniejsze?
AgataM Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No tak, łatki ciemniejsze zwłaszcza te na grzbiecie, od skóry włos jest dużo ciemniejszy, wygląda na to, że nie będzie bało- kremowa a raczej biało -złota albo jakoś tak...;)
agata56 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 gratulacje dla wszystkich ... szczegolnie dla Zabawki :) Agatko Syriana jest cudowna ale to juz wiesz
misiaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Na prośbę Bahy,wstawiam regulaminową fotorelację z wystawy,jej autorstwa. FOTORELACJA Z WYSTAWY KIELECKIEJ Witajcie GRATULACJE dla wszystkich. Dla mnie wystawa bardzo udana - Honda potwierdzila swoja klasę - kocham ją za to;):evil_lol: Zabawka - śliczna panna, mała gwiazdeczka :multi: Wystawa fajna, , atmosfera dobra, nawet cieplo bylo na halach - grzali....a dmuchawy rozwiewały futerka na ringu:diabloti: Jedynie zachowanie jednej z wystawczyn zaburzylo milą atmosfere - tak nie traktuje się szczeniaka, o nie!!!!!:angryy: A oto foteczki, troche spoznione, bo inet mam wieczorami i to chwilke... PSY młodzież 1 Paber's KEVIN COSTNER - dosk., Zycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie :loveu: 2 LORD DARTH VADER z Czańca - dosk. [SIZE=3]3 ANTARES Procion - dosk. [SIZE=3]
misiaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 pośrednia O'CHAG-GYA SA-TRU KAI-LA-SHA of Little Oaks - dosk., CWC, CACIB otwarta LAMA LOBSANG MEDICINE MAN of Little Oaks - dosk., CWC, resCACIB championów MUNDSHAKE CARMEL Mały Budda - dosk., CWC SUKI szczenięta 1 ZABAWKA Azurowa Amhara - Wybitnie Obiecująca, Najlepsze Szczenię w Rasie
misiaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 2 COCO MADEMOISELE z Czańca - Wybitnie Obiecująca młodzież 1 PADME MANI SPIRIT WOMAN of Little Oaks - doskonała, Zwycięzca Młodzieży 2 ADHARA Procion - doskonała pośrednia 1 VIXIE from the Himalaya Hill's - doskonała, CWC, resCACIB 2 O'TSO-TSAS CHOKAI-LA-SHA of Little Oaks - doskonała 3 GWEN STEFANI Lhamco Lhaco - doskonała
misiaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 championów PRIMA NERA Mały Budda - doskonała, CWC, CACIB, BOB weteranów TANKA Sundara - doskonała, Najlepszy Weteran w Rasie
AgataM Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Miło mi to słyszeć, że się tobie podoba;). Syriana jest bardzo grzeczną dziewczynką ale jej siostra...... właścicielka Sorai powiedziała, że ostatnio pogoniła dorosłego rottweilera, który chciał ją powąchać... nawiasem mówiąc miała więcej szczęścia niż rozumu bo ugryzła go w nos... aż strach pomyśleć co by było gdyby ten pies chciał jej oddać:crazyeye:. Mam nadzięję, że nie wyrośnie z niej herszt dzielnicy :shake: Dziś wstawiam fotkę Kiarci i Syriany;)
robson Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mała Syriana ma bardzo oryginalny kolorek, rzadko spotyka się taki lhasaki. Czy mogę spytac, kto jest tatusiem tej ślicznotki, bo wiem że mama to Kiara Piaulau Gou, a tata?
bognik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 AgataM napisał(a):Miło mi to słyszeć, że się tobie podoba;). Syriana jest bardzo grzeczną dziewczynką ale jej siostra...... właścicielka Sorai powiedziała, że ostatnio pogoniła dorosłego rottweilera, który chciał ją powąchać... nawiasem mówiąc miała więcej szczęścia niż rozumu bo ugryzła go w nos... aż strach pomyśleć co by było gdyby ten pies chciał jej oddać:crazyeye:. Mam nadzięję, że nie wyrośnie z niej herszt dzielnicy :shake: Lhara do teraz stawia się dużym psom :-o Dziewczynki razem wyglądają super! ;)
Apso Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='AgataM']Miło mi to słyszeć, że się tobie podoba;). Syriana jest bardzo grzeczną dziewczynką ale jej siostra...... właścicielka Sorai powiedziała, że ostatnio pogoniła dorosłego rottweilera, który chciał ją powąchać... nawiasem mówiąc miała więcej szczęścia niż rozumu bo ugryzła go w nos... aż strach pomyśleć co by było gdyby ten pies chciał jej oddać:crazyeye:. Mam nadzięję, że nie wyrośnie z niej herszt dzielnicy :shake: Dziś wstawiam fotkę Kiarci i Syriany;) Agata, Syriana śliczna....aż miło popatrzeć na te dwie piękności i wierzyć się nie chce, że Kiarcia nie tak dawno miała szczeniaczki :lol:....cóż sie dziwić, przecież Ty jesteś mistrzyni w pielęgnacji:loveu: Dzisiaj byliśmy na wystawie we Włocławku, oto wyniki: PSY młodzież EOL Śnieżny Lew - doskonały, lokata I, Zwycięzca Młodzieży i II na Bis Junior :p - WIELKIE GRATULACJE LORD DARTH VADER z Czańca - doskonały, lokata II pośrednia Paber's KEVIN COSTNER - doskonały, CWC, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie, Zwycięzca Rasy:loveu::loveu::loveu: otwarta CZAKO Śnieżny Lew - doskonały, CWC SUKI otwarta KOOKAI Piaulau-Gou - doskonała, lokata I, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie - GRATULACJE GOSIU i PODZIĘKOWANIA:p Valentine Dar Tybetu - doskonała, lokata II Fotek nie ma :angryy:- nic nie wyszło, czas zmienić aparat fotograficznyByło miło i sympatycznie......my niestety nie zostalismy na finałach, bo mnie choróbsko dopadło:placz:i marzyłam o szybkim powrocie do domu:placz:
sylv Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH Bożena wielkie gratulacje za BOBa, chociaż nie ukrywam, że ja też mam powody do radości, szczególnie z powodu występu EOLa :lol:. Agata, bardzo ładne zdjęcia. Mała śliczniutka, Kiara w super kondycji.
Apso Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='sylv']GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH Bożena wielkie gratulacje za BOBa, chociaż nie ukrywam, że ja też mam powody do radości, szczególnie z powodu występu EOLa :lol:. Dziękuję Sylwia:loveu:....dla mnie występ EOLA to też powód do dumy:lol:...w końcu jego tatusiem jest mój Maugli:lol:
AgataM Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='robson']Mała Syriana ma bardzo oryginalny kolorek, rzadko spotyka się taki lhasaki. Czy mogę spytac, kto jest tatusiem tej ślicznotki, bo wiem że mama to Kiara Piaulau Gou, a tata? Tak mama to KIARA Piaulau-Gou a tata to PABER'S Tender Love ;)
Recommended Posts