Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='nefesza']Wielkie gratulacje dla Basi i Bozeny - a takze dla Zabawki (nono!). Mysle, ze wszyscy zadowoleni :)
Tylko dlaczego nie ma fotek? Ani z Poznania, ani z Kielc... :-(

Chcialam wpasc na chwile do Kielc wracajac z gor, ale bylismy zbyt zmeczeni.... za to pierwsza sniezyce w tym roku juz zaliczylam.

Dziękuję :lol: wszystkim za gratulacje....
[SIZE=2]Jak wspominałam oświetlenie fatalne i fotki nie wychodziły - mam kiepski sprzęt niestety:cool3:...liczę, że Basia wstawi

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Baha']Witajcie
GRATULACJE dla wszystkich.
Dla mnie wystawa bardzo udana - Honda potwierdzila swoja klasę - kocham ją za to;):evil_lol:

Zabawka - śliczna panna, mała gwiazdeczka :multi:

Wystawa fajna, , atmosfera dobra, nawet cieplo bylo na halach - grzali....a dmuchawy rozwiewały futerka na ringu:diabloti:

Jedynie zachowanie jednej z wystawczyn zaburzylo milą atmosfere - tak nie traktuje się szczeniaka, o nie!!!!!:angryy:

A oto foteczki, troche spoznione, bo inet mam wieczorami i to chwilke...

Dziękujemy za fotki :lol:...jedną pozwoliłam sobie "podkraść":diabloti:...mam nadzieje, że nie podasz mnie do sądu???????
Zachowania tej wystawczyni i z tego co nam wiadomo handlerki, można skomentować jednym słowem OBURZAJĄCE:angryy:

Kto jedzie do Włocławka ??????????

Posted

Wszystkim wystawiającym gratuluję:multi: uzyskanych tytułów!!!:multi::multi::multi:

Basiu, świetna fotorelacja, nie ma to jak profesjonalne podejście (z profesjonalnym sprzętem) do fotografowania;)
Bożena, bardzo się cieszę z uzyskanych przez Kevina tytułów, w końcu to piękny pies i..... "rodzinka".

Posted

Syriana ma wystawy jeszcze daleko przed sobą więc zaprezentuję ją wam w pozach mniej wystawowych;)

łapanie ogonka to ulubiona zabawa małej;)

Mały portrecik;)

Znudzona

???????????????:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:????????????????
Tego jej nie uczyłam:lol:

Posted

[quote name='Baha']Witajcie
Dla mnie wystawa bardzo udana - Honda potwierdzila swoja klasę - kocham ją za to;):evil_lol:

Fotki super . GRATULACJE BAHA DLA CIEBIE :)
Dla reszty również. Hondzia nie musi potwierdzać swojej klasy bo ona zawsze ją miała :)

Posted

No tak, łatki ciemniejsze zwłaszcza te na grzbiecie, od skóry włos jest dużo ciemniejszy, wygląda na to, że nie będzie bało- kremowa a raczej biało -złota albo jakoś tak...;)

Posted

Na prośbę Bahy,wstawiam regulaminową fotorelację z wystawy,jej autorstwa.

FOTORELACJA Z WYSTAWY KIELECKIEJ

Witajcie

Zabawka - śliczna panna, mała gwiazdeczka :multi:

Wystawa fajna, , atmosfera dobra, nawet cieplo bylo na halach - grzali....a dmuchawy rozwiewały futerka na ringu:diabloti:

Jedynie zachowanie jednej z wystawczyn zaburzylo milą atmosfere - tak nie traktuje się szczeniaka, o nie!!!!!:angryy:

A oto foteczki, troche spoznione, bo inet mam wieczorami i to chwilke...

PSY
młodzież
1 Paber's KEVIN COSTNER - dosk., Zycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie :loveu:

2 LORD DARTH VADER z Czańca - dosk.

[SIZE=3]3 ANTARES Procion - dosk.

[SIZE=3]

Posted

pośrednia
O'CHAG-GYA SA-TRU KAI-LA-SHA of Little Oaks - dosk., CWC, CACIB

otwarta
LAMA LOBSANG MEDICINE MAN of Little Oaks - dosk., CWC, resCACIB

championów
MUNDSHAKE CARMEL Mały Budda - dosk., CWC

SUKI
szczenięta
1 ZABAWKA Azurowa Amhara - Wybitnie Obiecująca, Najlepsze Szczenię w Rasie

Posted

2 COCO MADEMOISELE z Czańca - Wybitnie Obiecująca

młodzież
1 PADME MANI SPIRIT WOMAN of Little Oaks - doskonała, Zwycięzca Młodzieży
2 ADHARA Procion - doskonała

pośrednia
1 VIXIE from the Himalaya Hill's - doskonała, CWC, resCACIB

2 O'TSO-TSAS CHOKAI-LA-SHA of Little Oaks - doskonała
3 GWEN STEFANI Lhamco Lhaco - doskonała

Posted

Miło mi to słyszeć, że się tobie podoba;). Syriana jest bardzo grzeczną dziewczynką ale jej siostra...... właścicielka Sorai powiedziała, że ostatnio pogoniła dorosłego rottweilera, który chciał ją powąchać... nawiasem mówiąc miała więcej szczęścia niż rozumu bo ugryzła go w nos... aż strach pomyśleć co by było gdyby ten pies chciał jej oddać:crazyeye:. Mam nadzięję, że nie wyrośnie z niej herszt dzielnicy :shake:
Dziś wstawiam fotkę Kiarci i Syriany;)

Posted

Mała Syriana ma bardzo oryginalny kolorek, rzadko spotyka się taki lhasaki. Czy mogę spytac, kto jest tatusiem tej ślicznotki, bo wiem że mama to Kiara Piaulau Gou, a tata?

Posted

AgataM napisał(a):
Miło mi to słyszeć, że się tobie podoba;). Syriana jest bardzo grzeczną dziewczynką ale jej siostra...... właścicielka Sorai powiedziała, że ostatnio pogoniła dorosłego rottweilera, który chciał ją powąchać... nawiasem mówiąc miała więcej szczęścia niż rozumu bo ugryzła go w nos... aż strach pomyśleć co by było gdyby ten pies chciał jej oddać:crazyeye:. Mam nadzięję, że nie wyrośnie z niej herszt dzielnicy :shake:

Lhara do teraz stawia się dużym psom :-o
Dziewczynki razem wyglądają super! ;)

Posted

[quote name='AgataM']Miło mi to słyszeć, że się tobie podoba;). Syriana jest bardzo grzeczną dziewczynką ale jej siostra...... właścicielka Sorai powiedziała, że ostatnio pogoniła dorosłego rottweilera, który chciał ją powąchać... nawiasem mówiąc miała więcej szczęścia niż rozumu bo ugryzła go w nos... aż strach pomyśleć co by było gdyby ten pies chciał jej oddać:crazyeye:. Mam nadzięję, że nie wyrośnie z niej herszt dzielnicy :shake:
Dziś wstawiam fotkę Kiarci i Syriany;)

Agata, Syriana śliczna....aż miło popatrzeć na te dwie piękności i wierzyć się nie chce, że Kiarcia nie tak dawno miała szczeniaczki :lol:....cóż sie dziwić, przecież Ty jesteś mistrzyni w pielęgnacji:loveu:

Dzisiaj byliśmy na wystawie we Włocławku, oto wyniki:

PSY
młodzież
EOL Śnieżny Lew - doskonały, lokata I, Zwycięzca Młodzieży i II na Bis Junior :p - WIELKIE GRATULACJE
LORD DARTH VADER z Czańca - doskonały, lokata II

pośrednia
Paber's KEVIN COSTNER - doskonały, CWC, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie, Zwycięzca Rasy:loveu::loveu::loveu:

otwarta
CZAKO Śnieżny Lew - doskonały, CWC

SUKI
otwarta
KOOKAI Piaulau-Gou - doskonała, lokata I, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie - GRATULACJE GOSIU i PODZIĘKOWANIA:p
Valentine Dar Tybetu - doskonała, lokata II

Fotek nie ma :angryy:- nic nie wyszło, czas zmienić aparat fotograficznyByło miło i sympatycznie......my niestety nie zostalismy na finałach, bo mnie choróbsko dopadło:placz:i marzyłam o szybkim powrocie do domu:placz:

Posted

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH

Bożena wielkie gratulacje za BOBa, chociaż nie ukrywam, że ja też mam powody do radości, szczególnie z powodu występu EOLa :lol:.

Agata, bardzo ładne zdjęcia. Mała śliczniutka, Kiara w super kondycji.

Posted

[quote name='sylv']

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH

Bożena wielkie gratulacje za BOBa, chociaż nie ukrywam, że ja też mam powody do radości, szczególnie z powodu występu EOLa :lol:.

Dziękuję Sylwia:loveu:....dla mnie występ EOLA to też powód do dumy:lol:...w końcu jego tatusiem jest mój Maugli:lol:

Posted

[quote name='robson']Mała Syriana ma bardzo oryginalny kolorek, rzadko spotyka się taki lhasaki. Czy mogę spytac, kto jest tatusiem tej ślicznotki, bo wiem że mama to Kiara Piaulau Gou, a tata?

Tak mama to KIARA Piaulau-Gou a tata to PABER'S Tender Love ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...