sylv Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Apso napisał(a):My wystąpimy w pojedynkę....w sumie w Poznaniu 14 lhasaczków:lol: No moje powinny być dwa ;).
sylv Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 agata56 napisał(a):Pani Sylwio pozdrawiam... Hej, hej oczywiście stronkę odwiedziłam i łobuza widziałam :lol:. Sporadycznie się ostatnio odzywam bo mnie jesienne wirusisko dopadło:placz: i z sił opadłam.
AgataM Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 nefesza napisał(a):A ja juz poprosze o fotki z tej imprezy! (ostatnio moje prosby nie zostaly wysluchane :mad:) Ja tym razem będę jako kibic - fotoreporter:lol: zdjęcia będą aczkolwiek nie wiem jakiej jakości, wszystko zależy od tego w jakiej hali będa lhasaki wystawiane;)
bognik Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ja też będę jako fotoreporter ;) Mam relację z wystawy do naszej lokalnej gazety napisać, mogę z kimś nawet wywiad przeprowadzić :cool3:
EwikB Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Apso']My wystąpimy w pojedynkę....w sumie w Poznaniu 14 lhasaczków:lol: To mała ilość futerek, może jakby obsada sędziowska była inna ... Z przyjemnością zobaczę na zywo synka Teddiego:lol: Ponizej fotki Zabawki w wieku 7 miesięcy
Apso Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='EwikB']To mała ilość futerek, może jakby obsada sędziowska była inna ... Z przyjemnością zobaczę na zywo synka Teddiego:lol: Ponizej fotki Zabawki w wieku 7 miesięcy Ewa, panienka ładnie się prezentuje :lol: No to ja się teraz pochwalę :p W piątek towarzyszyłam mojej córce podczas porodu (jej mąż jak to facet, nie czuł się na siłach:diabloti: )...urodziła śliczną zdrową córeczkę Anastazję, która ważyła 3320 g :loveu: :loveu: :loveu: ...to moja druga wnuczka :loveu::loveu::loveu: Fotka zrobiona kilka godzin po narodzinach
Baha Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bożenko gratulacje - piękna panna, a jaki włos:evil_lol: Moje byly łyse;)
EwikB Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Baha napisał(a):Bożenko gratulacje - piękna panna, a jaki włos:evil_lol: Moje byly łyse;) to jest odmiana długowłosa .. hihi. mała jest przesłodka a jakie ładne imię . Gratulacje dla mamy i babci
Apso Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Baha napisał(a):Bożenko gratulacje - piękna panna, a jaki włos:evil_lol: Moje byly łyse;) DZIĘKUJĘ :lol: :lol: :lol:... to prawda, czuprynkę ma extra :lol: EwikB napisał(a):to jest odmiana długowłosa .. hihi. mała jest przesłodka a jakie ładne imię . Gratulacje dla mamy i babci DZIĘKUJĘ:lol:....to prawda, odmiana długowłosa :evil_lol:
Dominiqa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 łoo jaka panienka ładna :D a czuprynki TYLKO POZAZDROŚCIC!:D gratulacje dla BABCI!!!!!!!!!!!! :]
Apso Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dominiqa napisał(a):łoo jaka panienka ładna :D a czuprynki TYLKO POZAZDROŚCIC!:D gratulacje dla BABCI!!!!!!!!!!!! :] DZIĘKUJĘ :lol:
mucha__ Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Zabaweczka wyrasta na piekną sunie :loveu: Apso GRATULACJE!!!
sylv Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bożena, wielkie gratulacje dla Mamy i Babci. Włoski faktycznie imponujące i kolorek, i długość.:lol: Dla Anastazji wielkie buziaki i życzenia dobrego zdrowia i wielkiego apetytu.
nefesza Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bozena gratuluje slicznej panny! Zabawka - sliczna :loveu:
Codik&Toffik Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Apso napisał(a): W piątek towarzyszyłam mojej córce podczas porodu (jej mąż jak to facet, nie czuł się na siłach:diabloti: )...urodziła śliczną zdrową córeczkę Anastazję, która ważyła 3320 g :loveu: :loveu: :loveu: ...to moja druga wnuczka :loveu::loveu::loveu: Fotka zrobiona kilka godzin po narodzinach GRATULACJE ;)
Apso Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jeszcze raz serdecznie dziękuję za GRATULACJE :loveu: Wstawiam fotki z powitania lhasaków małej Anastazji w domku...oczywiście Simona uważa się za "obrońcę"malutkiej" i odgania resztę sfory, gdy ta płacze :diabloti:
Dora32 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Apso']Jeszcze raz serdecznie dziękuję za GRATULACJE :loveu: Wstawiam fotki z powitania lhasaków małej Anastazji w domku...oczywiście Simona uważa się za "obrońcę"malutkiej" i odgania resztę sfory, gdy ta płacze :diabloti: http://img144.imageshack.us/img144/9237/hpim1949yi4.jpg http://img235.imageshack.us/img235/6626/hpim1944ox8.jpg http://img86.imageshack.us/img86/7039/hpim1951sn3.jpg Malutka jest przesłodka. Widok super mała niunia i mopki :)
nefesza Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jakie tam mopki, zawodowe Nianie :) Bozena, a jak wlasciwie stadko przyjelo Mala Ksiezniczke?
Apso Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 nefesza napisał(a):Jakie tam mopki, zawodowe Nianie :) Bozena, a jak wlasciwie stadko przyjelo Mala Ksiezniczke? Oczywiście całe stadko było bardzo zainteresowane nowym członkiem rodziny...każde z nich chciało pierwsze obwąchać maleństwo.....pierwszeństwo dostał Simonka jako, że jest seniorką wśród psiaków i to ona dominuje :evil_lol:.....Anastazja była obwąchana przez 6 psiaków od główki po stópki :p...musieliśmy czuwać, bo byłaby też wylizana dokładnie hihihi :evil_lol:.... od razu została przyjęta do stada z czego wszyscy bardzo się cieszymy:p Super będzie obserwować jak maleńka wychowuje się z psiakami:lol:
Madzixxx Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ponieważ Snoopy nieźle daje nam w kość :loveu: czy ktoś z Was może mi polecić szkółkę "psiego przedszkola" w Warszawie? Mam już kilka upatrzonych, ale chciałabym wybrać najlepszą...
Hanna111 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Pani „Madzixxx” proszę przeczytać jeszcze raz wzorzec rasy LHASA APSO, bo tam jest napisane "ogon wysoko osadzony noszony nad grzbietem, nie skręcony, bogato owłosiony. Koniec ogona często bywa załamany."
Apso Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Hanna111']Pani „Madzixxx” proszę przeczytać jeszcze raz wzorzec rasy LHASA APSO, bo tam jest napisane "ogon wysoko osadzony noszony nad grzbietem, nie skręcony, bogato owłosiony. Koniec ogona często bywa załamany.". Uważamy, bowiem, że wasi "specjaliści" to osoby, którym brak podstawowej wiedzy dla dokonania właściwej oceny (również terier tybetański może mieć załamek na ogonie). ZAŁAMANY to nie to samo co ZŁAMANY....Należy dokładnie ocenić jaki jest ogonek szczeniaczka. Załamany ma wiele lhasa, lecz złamany dyskwalifikuje pieska jako wystawowego, a co za tym idzie nie może być reproduktorem.....
Recommended Posts