sylv Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Gosiu, Sixten prezentuje się ślicznie, tylko tak dalej :lol:. Agata, Ty już lepiej nic nie mów. Nie wiem w co mam ręce włożyć, papiery mnie przytłaczają. Dodatkowo ktoś mnie poczęstował jakimś wirusikiem więc ledwie dycham :placz:. Właśnie przymierzam się do odgruzowania psów bo jakieś dziwne kolorki przyjęły :cool3:. Dziewczynki bardzo ładnie się prezentują. Widzę, że Syriana dzielnie ćwiczy postawę wystawową ;).
bognik Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Sixten jest przepiękny! Na prawdę kariera przed nim i to jaka! Dobrze prezentowany, super wypielęgnowany psiak o super budownie na pewno nie jednych zachwyci :loveu::loveu::loveu: Agato - suńki cuuudne, jakie już duże! Syriana pieknie się prezentuje :lol:
Baha Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 juz nie moge sie doczekac niedzieli - i w realu zobaczyc tego "maluszka". smakowity kąsek;):cool3:
EwikB Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 robson napisał(a):Oj jakie cudo, śliczny piesek. Chyba w Polsce niema zbyt wielu psów z hodowli Chic Choix ?? A może się mylę ? Ja od pewnego czasu też się tej hodowli przyglądam i powiem szczerze, że chciałabym mieć pieska właśnie z tej hodowli, a czemu to się chyba nie trzeba dziwić..:loveu: Popieram, młody prezentuje sie super.Trzymam kciuki ( i zapewne nie tylko ja ) :evil_lol: W Polsce jak narazie jest 1 sztuka z Chic Choix.:lol: I powiedzmy, że w połowie moja Hipi. Jej ojciec pochodzi z tej hodowli . U naszych sąsiadów jest kilka czyli brat Sixtena w Czechach , u Lauryny na Litwie też 2 i młoda suczka u jej koleżanki. W Niemczech jest rodzeństwo , fakt że nie z przydomkiem ale na bazie jego psów. Uważam osobiście że warto sięgnąć po te linie.
Apso Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Gosiu! Sixten to prawdziwe cudeńko :lol:...jestem naprawdę pod wrażeniem:lol:
nefesza Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Gosiu, Gwiazdor Ci rosnie piekny! Agata - dziewczynki boskie! A kto sie wyboera do Legionowa? Obiecuje porobic fotki :)
muzzy33i Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Agato, sliczne te twoje blondaski! Chcialam sie tez pochwalic, ze moja suczka LIBRABIS RAWIPON 16.10.2007 w Zielonej Gorze zakonczyla Mlodziezowy Czempionat Polski.
robson Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 hmm... chyba 16.09.2007 :) Gratuluje oczywiście:lol:
Apso Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 muzzy33i napisał(a):Agato, sliczne te twoje blondaski! Chcialam sie tez pochwalic, ze moja suczka LIBRABIS RAWIPON 16.10.2007 w Zielonej Gorze zakonczyla Mlodziezowy Czempionat Polski. Gratuluję :lol:
mucha__ Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A my będziemy po raz pierwszy z Pilcia na wystawiew legionowie :D
AgataM Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 muzzy33i gratuluję tytułu i dziekuję za miłe słowa;) Nefesza, cieszę się, że tobie się moje maludy podobają;) mucha, trzymam kciuki za wystawowy debiut PILCI :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
Codik&Toffik Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 W Czechach w hodowli "DAR TIBETU" również jest suczka z hodowli Chic Choix :)
muzzy33i Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 naturalnie 16.09, dziekuje wszystkim za gratulacje.
koko Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :multi:Gratuluję wszystkim wygranych. Agata-Szczeniaki rosną jak szalone.Pozdrowienia dla maluchów od Cioci Koko. Stawka na Wrocław bardzo impnująca-mam nadzieję,że będzie miłe spotkanie i fajna wystawa.
mucha__ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wielkie GRATULACJE wszystkim wygranym :multi: :evil_lol:
bognik Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Pierwsze zdjęcie jest świetne! Pilcia wygląda super :loveu: Trzymamy kciuki za jej debiut :cool3:
AgataM Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 koko napisał(a)::multi:Gratuluję wszystkim wygranych. Agata-Szczeniaki rosną jak szalone.Pozdrowienia dla maluchów od Cioci Koko. Stawka na Wrocław bardzo impnująca-mam nadzieję,że będzie miłe spotkanie i fajna wystawa. Gosiu... rosną jak szalone a jak rozrabiają :evil_lol: siostrzenice Koko ucałowane w noski;) trzymam kciuki za miłe spotkanko na wystawie we Wrocławiu;)
Apso Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Wróciliśmy z Wrocławia....pogoda była wspaniała......miło było spotkać się ze znajomymi :lol:....no to teraz pochwalę się :eviltong: Po raz pierwszy brał udział w wystawie mój pies Paber's KEVIN COSTNER otrzymał I lokatę, ocenę doskonałą, Zwyciestwo Młodzieży i został Najlepszym Juniorem w Rasie:loveu: Moja XANELLA Dar Tybetu otrzymała ocenę doskonałą, CWC i res-CACIB i tym samym w wieku 22 miesięcy ukończyła Championat Polski :loveu: Wyników całej stawki niestety nie mam, ale mam nadzieję, że Eliśka wstawi. Rasę wygrał TALISMAN Dar Tybetu - jeszcze raz gratulacje dla Eliśki:lol:
Codik&Toffik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 GRATULACJE:lol: za udany debiut! Gratulacje dla Eliski za kolejnego BOBa!:lol:
Dora32 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Apso']Wróciliśmy z Wrocławia....pogoda była wspaniała......miło było spotkać się ze znajomymi Moja XANELLA Dar Tybetu otrzymała ocenę doskonałą, CWC i res-CACIB i tym samym w wieku 22 miesięcy ukończyła Championat Polski Gratulacje Bożenko dla Ciebie i Xanellki.
Codik&Toffik Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gratulacje dla Majki za ukończenie Młodzieżowego Championa Polski !!! :loveu:
Apso Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dora32 napisał(a):[quote name='Apso']Wróciliśmy z Wrocławia....pogoda była wspaniała......miło było spotkać się ze znajomymi Moja XANELLA Dar Tybetu otrzymała ocenę doskonałą, CWC i res-CACIB i tym samym w wieku 22 miesięcy ukończyła Championat Polski Gratulacje Bożenko dla Ciebie i Xanellki. Dziękuję :lol:
Apso Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Codik&Toffik napisał(a):GRATULACJE:lol: za udany debiut! Gratulacje dla Eliski za kolejnego BOBa!:lol: Dziękuję :lol:
koko Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Moja Koko Ocena doskonała Lokata II. Chciałam szczególnie podziękowć Bożence i jej Córce Weronice za fajną atmosferę na wystawie. No i oczywiśćie wielkie gratulacje dla Kewina i Nelki:multi:. Misie są wspaniałe i w pełni zasłużyły sobie na sukces.
Recommended Posts