AgataM Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ewa gratuluję udanych małych Giziątek;) No to ja też się pochwalę moimi dziewczynkami ;) Pierwsza SABBIA Druga SYRIANA Trzecia SORAYA
nefesza Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Agata, one sa BOSKIE po prostu! :loveu::loveu::loveu:
mucha__ Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 aaaaaaaaa jakie cudaaaaaa!!!!!!Zacałowac można na śmierc:loveu:
sylv Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Bardzo ładnie się dziewczynki prezentują. Na tą chwilę najbardziej podoba mi się Sabbia :lol:.
bognik Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gratuluję maluszków po Giźmie! :multi: ;) Agato - one są super! Jak same pięknie stoją! :loveu::loveu::loveu: Więcej fotek prosimy!
AgataM Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzięki kobitki za miłe słowa;) Nowe fotki wstawię, jak mi się znów UDA złapać je ładnie stojące w miejscu - co w przypadku Sorai graniczy z cudem:razz: ale.... może kiedyś stanie, zamyśli się i nie zauważy mnie z obiektywem:evil_lol:
EwikB Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Agata, maluszki słodziaki mniam:lol: Bożena- tak masz rację , cieszę się bardzo , ze zależy Takim hodowcom na tym, aby użyć mojego Giziaka w swojej hodowli.Zresztą Patrycja planuje pozostawić maluszki w hodowli, część też jest już zaklepana :evil_lol::evil_lol: Dla zainteresowanych - wczoraj Sky ponownie zgarnął BIS-a , tym razem w Kownie. Cieszę się tym bardziej, ponieważ namawiałam Laurynę na niego hihi.
nefesza Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ech miec TAKA gwiazde w domku u siebie Sadze, ze szybko kariery wystawowej on nie zakonczy.....
Gosia & c.o. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 EwikB napisał(a):Agata, maluszki słodziaki mniam:lol: Bożena- tak masz rację , cieszę się bardzo , ze zależy Takim hodowcom na tym, aby użyć mojego Giziaka w swojej hodowli.Zresztą Patrycja planuje pozostawić maluszki w hodowli, część też jest już zaklepana :evil_lol::evil_lol: Dla zainteresowanych - wczoraj Sky ponownie zgarnął BIS-a , tym razem w Kownie. Cieszę się tym bardziej, ponieważ namawiałam Laurynę na niego hihi. Ja również się cieszę:angel: tym bardziej że Sky to kuzyn mojego małego Sixtena :loveu:
EwikB Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Ja również się cieszę:angel: tym bardziej że Sky to kuzyn mojego małego Sixtena :loveu: No kobieto w końcu oficjalnie sie pochwaliłaś ;);) Braciszek już debiutował :evil_lol: Mały mocno zjasniał ?
Gosia & c.o. Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :lol::lol: Mój mały też debiutował :lol::lol: 2 tygodnie temu - Best Puppy na Międzynarodówce w Luxemburgu ;) Mały jasnieje, chociaż w pewnych miejscach ciemne zostaje i na razie ma balejage. Z tym kolorem to jedna wielka zagadka... Podobno CC Marlon Brando zmieniał kolor 3 razy... ;)
sylv Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wielkie gratulacje z okazji udanego debiutu. Oczywiście życzę dalszych sukcesów. Cieszy fakt, że przedstawiciel tej rodzinki zawitał do Polski, chociaż jak chłopak ma zamiar tak szaleć jak kuzyn to już należy się bać :lol:.
mucha__ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To ja bardzo prosze o zdjecia:))))Jestem ciekawa wszystkich maluchow ,podrostków i mlodziezy bo sama wiem jak to jest ze zmianą kolorku:cool3:
EwikB Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gosia i kropki napisał(a)::lol::lol: Mój mały też debiutował :lol::lol: 2 tygodnie temu - Best Puppy na Międzynarodówce w Luxemburgu ;) Z tym kolorem to jedna wielka zagadka..... ;) Upps ... Ogromne gratki A co do kolorków, to fakt u lhasa są nieobliczalne ale przez to bardzo ciekawe:evil_lol::evil_lol:
EwikB Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 sylv napisał(a): Cieszy fakt, że przedstawiciel tej rodzinki zawitał do Polski, chociaż jak chłopak ma zamiar tak szaleć jak kuzyn to już należy się bać :lol:. Pewnie że swietnie , zawsze to blizej niz Finlandia czy Litwa ;) Do tego Chłopak papierowo pasuje do mojej Hipki. Nawet nie myslałam, że tak sie ułozy :lol: No i Trzymam kciuki za sukcesy - jak fajny to niech " kosi" :lol::evil_lol::evil_lol:
nefesza Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 EwikB napisał(a):No i Trzymam kciuki za sukcesy - jak fajny to niech " kosi" :lol::evil_lol::evil_lol: A i pewnie! A wystaw starczy dla kazdego :lol: Pochwal sie nim tutaj! A i pasowac bedzie do niejednej panienki, powodzenie ma zapewnione :lol:
Gosia & c.o. Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hihi dziękuje bardzo za miłe słowa :) Nowe zdjęcia po weekendzie a tymczasem tak wyglądają te kolorki... W wieku kilku tygodni: 5 miesięcy: i 7 miesięcy (już mu główka bardziej jaśnieje ;) ):
bognik Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Piękny!!! :loveu::loveu::loveu: Jaka szyja! Cudo! Więcej, więcej zdjęć ;)
Savannah Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gosiu piekny maluch ! Gratuluje !! i trzymam dalsze kciuki za postepy wystawowe, co jak co ale z takim włascicielem/handlerem o sukcesy nie bedzie trudno ! :)
nefesza Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Savannah napisał(a):z takim włascicielem/handlerem o sukcesy nie bedzie trudno ! :) Dobrze rozumiem, ze sukces zalezy od wlasciciela/handlera?:hmmmm: Zawsze mi sie zdawalo, ze wygrywa PIES i od niego w glownej mierze wszystko zalezy. Gosiu jest boski:loveu: a jak sie nazywa domowo?
Savannah Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 nefesza napisał(a):Dobrze rozumiem, ze sukces zalezy od wlasciciela/handlera?:hmmmm: Zawsze mi sie zdawalo, ze wygrywa PIES i od niego w glownej mierze wszystko zalezy. Gosiu jest boski:loveu: a jak sie nazywa domowo? W szczegolnosci chodzilo mi o to drugie slowo - handlera, a ze Gosia jest jednoczesnie tym i tym wobec swojego psiaka, to tylko chwała jej za to. Uwazam ze dobry pies to połowa sukcesu, ktora mozna zmarnowac jesli sie go dobrze nie wystawi. Widziałam juz sytuacje, gdzie piekny pies nie był w stanie nic 'ugrac' poniewaz własiciel nie wiedzial jak sie wystawia psy na wystawach.A ze Gosia jest doskonałym handlerem to na pewno połaczenie dobrego psa i dobrego handlingu zaowocuje w same sukcesy. Mam nadzieje ze teraz rozumiesz co pisze, ale jesli jednak nie to nie moj problem i nie moja bajka :) Wyrazam tylko swoja opinie. Gosiu jeszcze raz gratuluje i zycze powodzenia na ringach!! Samych sukcesow!
sylv Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Gosiu, moim skromnym zdaniem, mały zapowiada się super. Oby tylko dalej w ten sposób się rozwijał. Co do zmian koloru, to robi to bardzo przyzwoicie i delikatnie, widywałam już drastyczniejsze zmiany :lol:.
sylv Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Savannah napisał(a):Uwazam ze dobry pies to połowa sukcesu, ktora mozna zmarnowac jesli sie go dobrze nie wystawi. Widziałam juz sytuacje, gdzie piekny pies nie był w stanie nic 'ugrac' poniewaz własiciel nie wiedzial jak sie wystawia psy na wystawach. Savannah, trudno nie przyznać Ci racji. Bywają takie sytuacje, bywają sytuacje odwrotne. Oczywiście w przypadku takich ras jak Lhasa pewną znaczącą rolę może odgrywać jeszcze sposób przygotowania psa do wystawy. Wszystko zależy od tego kto, gdzie i dlaczego.:lol:
EwikB Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Savannah napisał(a):W szczegolnosci chodzilo mi o to drugie slowo - handlera, a ze Gosia jest jednoczesnie tym i tym wobec swojego psiaka, to tylko chwała jej za to. Gosiu jeszcze raz gratuluje i zycze powodzenia na ringach!! Samych sukcesow! Popieram.Świetny pies to jedno, ale odpowiednia pielęgnacja i prezentacja to drugie.To wszystko idzie w parze.Można mieć pieknego psa ale np. skaczącego po ringu, czy nie umiejącego stać i napewno się traci. Trzeba troszke pracy włozyć w to aby nasz futrzak odpowiednio prezentował i zachowywał sie w ringu. Pies tak jak i my miewa lepsze i gorsze dni i to przekłada sie również na zaprezentowanie sie podczas oceny
Gosia & c.o. Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Gosiu piekny maluch ! Gratuluje !! i trzymam dalsze kciuki za postepy wystawowe, co jak co ale z takim włascicielem/handlerem o sukcesy nie bedzie trudno ! :smile: Lidka - ja dobrze wiem o co Ci chodziło ;) Dziekuje za miłe słowa, a kciuki przydadza się nie powiem :) Gosiu jest boski:loveu: a jak sie nazywa domowo? Oficjalnie to Chic Choix Six Stars A w domu wołamy na niego Sixten (to pomysł Sanny - jego matki chrzestnej ;) ) Świetny pies to jedno, ale odpowiednia pielęgnacja i prezentacja to drugie.To wszystko idzie w parze.Można mieć pieknego psa ale np. skaczącego po ringu, czy nie umiejącego stać i napewno się traci. Trzeba troszke pracy włozyć w to aby nasz futrzak odpowiednio prezentował i zachowywał sie w ringu. Pies tak jak i my miewa lepsze i gorsze dni i to przekłada sie również na zaprezentowanie sie podczas oceny Świete słowa. A szczególnie lhasa bywają humorzaste :evil_lol: Cierpliwość, praca, praca, praca i jeszcze raz praca... Ot cała tajemnica :p
Recommended Posts