Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mucha,
super zdjęcia. Ostatnio byłam z Akisem nad morzem. Całe szczęście chłopak nie wykazywał takiego zapału do morskich kąpieli jak twoja panna :lol: .

Posted

Pilcia może nie boi się samej wody ale tego halasu ktore robią fale...za to Gracja (Papillonka) za patyczkiem czy kamieniem skoczyla by w ogien :diabloti:

Posted

Bognik - Lhara w postawie wygląda super :lol:
Agata - dziewczynki słodziaczki , buziaczki od tatusia :lol:
Mucha - mała zdecydowanie jasnieje , ale kolor docelowy to ? pewnie coś z blondu :lol:

Posted

Dziś u nas wystawa niestety mnie nie bedzie mam inne plany :(.Naszą cudowną rasę Lhasa reprezentuje 1 pies Carmel Mały Budda.Trzymam kciuki i życzę Carmelkowi zagarnięcia wszystkiego :)Sedziuje A. Ostrowski.Pogoda wczoraj była fatalna cały czas prawie padało wiec na stadionie pewnie sporo wody:( ale dziś pomału wychodzi słoneczko.Czekamy na wyniki od Basi.

Posted

sylv napisał(a):
Mucha,
super zdjęcia. Ostatnio byłam z Akisem nad morzem. Całe szczęście chłopak nie wykazywał takiego zapału do morskich kąpieli jak twoja panna :lol: .

Oooo no prosze, a ja myslalam, ze tylko Liko boi sie morza :)
Wlasnie wrocilismy z wypadu nad morze (Gdansk + Wladyslawowo) i Liko nie udalo sie wpedzic do wody. Uciekala, jak od swieconej :diabloti:
Za to mewy ganialo sie super (ale tylko po piasku) :evil_lol:
Bylo fajnie, tylko krotko :(

Posted

Gratulacje dla BasiCarmel Mały Budda skończył wczoraj na Rzeszowskiej Wystawie tytuł Championa Polski GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dora32 napisał(a):
Gratulacje dla BasiCarmel Mały Budda skończył wczoraj na Rzeszowskiej Wystawie tytuł Championa Polski GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje i cieszę sie ze kojeny Jowkowy dzieciaczek uzyskał tytuł Championa :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi:

Posted

Natomiast my pokazywalismy sie w Toruniu.
Teddy ukonczył CHAPIONAT POLSKI oraz wygrał BOB-a.
Na finałach był BOG III:multi:
Miło mi było równiez obejrzeć udany występ mojego wnuczka.Z mordki to wykapana babcia czyli moja Bisi;)

Posted

nefesza napisał(a):
Oooo no prosze, a ja myslalam, ze tylko Liko boi sie morza :)

Akis nie boi się morza, tak na wszelki wypadek:evil_lol: ,on nawet się nim nie zainteresował:eviltong:.
Za to bieganie po piasku faktycznie podobało się chłopakowi ;) .

Posted

Witajcie
Wreszcie osobiście sie pochwale - Carmelek bardzo ładnie sie pokazał - oczywiście po bardzo dokladnej ocenie przez p.Adama - otrzymał CWC oraz BOB i tym samym powiekszył grono lhasaczkowych championów - ku uciesze mojej, Ewci, jego właścicielki i wielu innych :evil_lol:

Dziekuje za gratulacje, Ewik - Gratuluje pięknych psów - az zazdroszcze:loveu:

Wiało bardzo, wiec na zdjeciach futerko fruwało dość...ale co tam, wstawiam rozwianego psiaka;)

Posted

EwikB napisał(a):
Natomiast my pokazywalismy sie w Toruniu.
Teddy ukonczył CHAPIONAT POLSKI oraz wygrał BOB-a.
Na finałach był BOG III:multi:
Miło mi było równiez obejrzeć udany występ mojego wnuczka.Z mordki to wykapana babcia czyli moja Bisi;)

Gratulacje! ;) Gratulacje również dla Vaderka za Zw. Mł. & NJwR na debiutanckiej wystawie:loveu:

Posted

Witam,
w dniu wczorajszym w Międzywodziu ( okolice Szczecina) z terenu ośrodka wypoczynkowego skradziono 4-letnią suczkę Lhasa apso (tat. F034).
Ponieważ zaginięcie suczki wiąże się z wyjazdem turnusu wczasowiczów istnieje możliwośc pojawienia się jej w każdym regionie Polski.

Suczka jest ostrzyżona.

Posted

[quote name='sylv']Witam,
w dniu wczorajszym w Międzywodziu ( okolice Szczecina) z terenu ośrodka wypoczynkowego skradziono 4-letnią suczkę Lhasa apso (tat. F034).
Ponieważ zaginięcie suczki wiąże się z wyjazdem turnusu wczasowiczów istnieje możliwośc pojawienia się jej w każdym regionie Polski.

Suczka jest ostrzyżona.

Sylwia to straszne :( jak można ukraść psa komuś poprostu nie mieści mi się to w głowie. Nawet nie chce myślec co musi czuć ta suczka nie wspominając juz o włascicielach:(

Posted

Podzielę się z Wami wesołą wiadomością.
W dniu dzisiejszym, po zapłaceniu okupu Aja wróciła do swojej włascicielki.
Cieszę się razem z nimi:multi: .

Posted

sylv napisał(a):
Podzielę się z Wami wesołą wiadomością.
W dniu dzisiejszym, po zapłaceniu okupu Aja wróciła do swojej włascicielki.
Cieszę się razem z nimi:multi: .

Kamień z serca! :multi: Ludzie są bez serca ... :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...