sylv Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No to wypada pogratulować :lol: , co niniejszym czynię :lol: .
mucha__ Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Na wystawie w Gdyni: suka, młodzieży - LILITH Rawipon Mł. Ch, Zw.Rasy suka, otwarta - ANCONA Pibaro dosk. lok II [COLOR=Black] suka, otwarta - CZANTRA Śnieżny Lew dosk. lok I, [COLOR=Black]NDSwR?? [COLOR=Black] [COLOR=Black]
Liliana1986 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witam serdecznie jesteśmy właścicielami LUCKI`iego czyli SUPRISE BY LOVE z Czańca ( dzięki Bartek za gratulacje! buziaki dla braciszka ) Lucky był już wystawiany w kilku krajach, dla nas największym sukcesem jest wygrana na Europejskiej Wystawie Ras Tybetańskich, w tym roku była w Niemczech ( w przyszłym w Szwecji), również strasznie miło wspominamy Międzynarodową wystawę w Austrii gdzie nie dość że Lucky był Najlepszym Szczenięciem to wygrał BEST IN GRUP Puppy !!! możemy się również pochwalić Najlepszym Szczenięciem na Wystawie Specjalistycznej Lhasa w Czechach ( tam debiutowaliśmy :) ) również wygraliśmy w klasie szczeniąt w Raciborzu, a wczoraj w Nowym Targu, w wieku 9 miesięcy i 6 dni wygraną w klasie i w porównaniu z suczką o Najlepszego Juniora w Rasie rozpoczęliśmy Młodzieżowy Championat Polski :) przed nami plany wielu wystaw a i nowy maluszek tym razem dla kontrastu czarny, oczywiście po DJu :)
Liliana1986 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 a ja strasznie gratuluje Pani Iwonie i LILITH Rawipon w 3 wystawie Młodziezowy Championat , podziwialiśmy dziewczynke jak wygrywała w Warszawie najpierw z konkurentką w klasie a później z psem o Najlepszego Juniora. JEST ŚLICZNA, mamy jej dużo ładniejszych fotek z forum " z Czańca " CUDOWNE a w Nowym Targu mamusia naszego Luckiego tez z hodowli Pani Iwonki równiez Zwycięstwo Rasy :)
EwikB Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witam nowe osoby, które w koncu sie ujawniły.Miło , ze dołaczyliscie do nas.Zapewne nieraz będziecie sie chwalić swoimi wiekszymi i mniejszymi sukcesami.W koncu jest na to miejsce. Co do Lilith to miałam okazje ogladać ją na zywo, zarówno w klasie szczeniat , jak i młodziezy.Bardzo ładna w ruchu ( tak jak jej mama) włos mhh , zdecydowanie po tacie. Na szczęscie to suczka i w pózniejszym czasie powinna mieć lepszy;)
sylv Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Również witam Nowych :lol: . Mucha, jeżeli chodzi o Czantrę to uzyskała NSwR. Czy mogę uzyskać pozwolenie na wykorzystanie zdjęcia Czantry ? My ostatnich kilka dni spedziliśmy na Białorusi, gdzie AKIS i BONA 14 i 15 lipca uczestniczyły w dwóch międzynarodowych wystawach AKIS Śnieżny Lew - 2* CAC, 2* CACIB, 2* BOS BONA Śnieżny Lew -2* CAC, 2 * Res CACIB Tym samym zarówno AKIS jak i BONA spełniły warunki do uzyskania tytułów CHAMPION BIAŁORUSI Więcej zdjęć z wycieczki na mojej stronie.
Codik&Toffik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gratululacje dla Akisa i Bony :cool3: . A mozesz wypisać pełną stawkę z tych wystaw? Gdzie teraz zobaczymy Akisa??;)
Liliana1986 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Szczenieta po DJ-u maja wogole piekny wlos. No i oczywiscie tez niesamowity charakter. Zdybywaja rowniez wszystkie mozliwe tytuly - nie tylko w Polsce ale i zagranica. A na wlos robia dobrze glony z zarosnietego stawu - dobrze nawilzaja :)
sylv Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 W oba dni: psy klasa młodziezy: CHIC CHOIX SKY'S THE LIMIT -BOB/BOB - jak zawsze super efektowny klasa pośrednia: BANG-UP SAN BEST - bdb/ doskonały, Res CACIB - tutaj Belg i Rosjanin mieli odmienne zdanie klasa championów: AKIS Śnieżny Lew CACIB/CACIB suki klasa pośrednia: CHiC CHOIX DARE TO STARE -CACIB/CACIB - wg mnie śliczna suka, może nie ma tak efektownej szaty jak brat, ale ................. klasa championów: BONA Śnieżny Lew Res CACIB/ Res CACIB Gdzie będzie Akis? - :razz: to się okaże, wszystkich planów jeszcze nie sprecyzowałam
EwikB Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Codik&Toffik napisał(a): Ale tata ma o wiele lepszy!:lol: Może nie miałaś okazji go już jakiś czas zobaczyć;) Każdy ma prawo do swojego zdania.Do mnie zdecydowanie przemawiają czyny, nie słowa. Zapraszam na ring . Z przyjemnością zobaczę jak porósł.Niektórzy mówią ze po obcieciu lepiej rośnie Ps. - Mam nadzieję ze usatysfakcjonowały Cię odpowiedzi na temat pielęgnacji włosa;)
EwikB Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='sylv'] AKIS Śnieżny Lew - 2* CAC, 2* CACIB, 2* BOS BONA Śnieżny Lew -2* CAC, 2 * Res CACIB Tym samym zarówno AKIS jak i BONA spełniły warunki do uzyskania tytułów CHAMPION BIAŁORUSI Ogromne gratulacje i buziaczki w nosek;)
sylv Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 EwikB napisał(a):Ogromne gratulacje i buziaczki w nosek;) Noski dziękują za gratulacje i buziaczki :lol: .
mucha__ Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 sylv napisał(a): Czy mogę uzyskać pozwolenie na wykorzystanie zdjęcia Czantry ? Ależ oczywiscie :D prosze brac :D
bognik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 mucha__ - witamy na forum! Oglądałam Pilarkę u Ciebie na stronie, śliczniutka panna :loveu: :loveu: :loveu: Gdzieś widziałam fajne zdjęcie Lilith, prezentowała się świetnie! [tylko ten "puchaty" włos] ;) Gratulacje dla Akisa i Bony, Championów Białorusi :bigok:
mucha__ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Bognik, dzieki :lol: Debiut Pilci prawdopodobnie będzie na wystawie w Poznaniu, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
bognik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 mucha__ napisał(a): Debiut Pilci prawdopodobnie będzie na wystawie w Poznaniu, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) No to już do zobaczenia :multi: :multi: :multi:
mucha__ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 bognik napisał(a):No to już do zobaczenia :multi: :multi: :multi: No to się bardzo ciesze ze się spotkamy :multi: i zobacze twoja Lhare :loveu:
Liliana1986 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dziekujemy za zaproszenie na ring w Poznaniu pewnie tam będziemy i tam się spotkamy :p Jeżeli chodzi o ocenę naszych pupili to zostawmy ją sędziom.Dla nas najlepsze jest akurat to zwierzę które jest nasze lub urodziło się w danej hodowli,a uroda zawsze tkwi w oku patrzącego.Powoli poznajemy wielu fajnych ludzi i mam nadzieję,że nadal tak będzie. Dla mnie najważniejsza jest zdrowa konkurencja i miła atmosfera na wystawach ,bo to jest przecież nasze hobby:p
Recommended Posts