bognik Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 OGROMNE GRATULACJE dla psiaków z 'Azurowej Amhary' :laola: Pani Sylwio - dziewczynki śliczne :loveu: :loveu: :loveu: a panie Robercie - szczeniaczki urocze :loveu: w niedziele na finałach bardzo ładny lhasak zgarną BOG IX a pozniej BIS II, niestety nie wiem jak sie nazywał, wiem tylko że miał cudowny włos :loveu: bo stałam za nim na finałach Chic Choix Sky's The Limit? :loveu:
karolayna Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 bognik napisał(a): Chic Choix Sky's The Limit? :loveu: bardzo mozliwe z tego co wiem to byl pies z klasy młodziezy, ale włos mial naprawde cudowny:loveu:
bognik Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 karolayna napisał(a):bardzo mozliwe z tego co wiem to byl pies z klasy młodziezy, ale włos mial naprawde cudowny:loveu: To na pewno on :loveu: :loveu: :loveu: Ma ktoś zdjęcia z wystawy? ;)
EwikB Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cisza jak makiem zasiał Pochwalę sie tak bardzo zbiorowo. W śniegowo-gradowo-wietrznym Dobrym Mieście Jowek wygrywa BOB :evil_lol: Chciałam podziekować w tym miejscu Iwonie i hodowli Rawipon za ufundowanie pucharu.małe a cieszy.Dziekuję Prawie w tym samym czasie Jowka syn -Idrys w Sarajewie uzyskał Championat Bosni i Herzegowiny :lol: :lol: Natomiast Teddy, znów w deszczu brr zdobył CAC , CACIB , BOB .Ukończył INTERA. Na finałach wybiegał BOG II ;)
nefesza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A ja bardzo zbiorowo GRATULUJE.:multi: I czekamy na foteczki!!!!!
nefesza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 EwikB napisał(a):Cisza jak makiem zasiał I co sie dziwisz? Tutaj kazdy boi sie odezwac, zeby to pozniej przeciw niemu nie zostalo wykorzystane.... czy kiedykolwiek ktokolwiek tu zalil sie, szukal rady czy pomocy z zachowaniem/wygladem swojego psa? Albo opowiadal rozne anegdoty z zycia codziennego?
sylv Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nefesza napisał(a):I co sie dziwisz? Tutaj kazdy boi sie odezwac, zeby to pozniej przeciw niemu nie zostalo wykorzystane.... czy kiedykolwiek ktokolwiek tu zalil sie, szukal rady czy pomocy z zachowaniem/wygladem swojego psa? Albo opowiadal rozne anegdoty z zycia codziennego? Wniosek: Wszyscy wszystko wiedzą, nikt nie ma żadnych problemów, ogólnie jest:multi: .No przecież chyba nie chcesz powiedzieć, że terroryści są wśród nas:crazyeye: .
EwikB Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='sylv'].No przecież chyba nie chcesz powiedzieć, że terroryści są wśród nas:crazyeye: . Terroryści przestali sie odzywać ale jeszcze bardziej zdecydowanie prowadzą swoje utajone ataki:evil_lol: :evil_lol: A oto obiecana foteczka - Jowo w dobrym Mieście
EwikB Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A tutaj chwilkę przed ogłoszeniem Zwycięzcy Rasy na Klubie Tutaj w oczekiwaniu na ocenę
nefesza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Eeeetam, te fotki juz znane, masz je na stronie, dawaj insze :cool1: ps. fajna czapka, a i wloski Ci urosly ;) Sylwia, terrorystow moze nie ma, ale ogolnej otwartosci i szczerosci na tym topicu tez jakos nie widac :roll: Czy tez dostaliscie mailem zaproszenie na angielskie forum lhasa? Weszlam, popatrzylam, poczytalam - kurde, pokazuja tam poobcinane lhasa, nikt sie nie krepuje, mowi co chce bez leku.... ech, choc troche tamtej atmosfery tutaj poprosze!
sylv Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 EwikB napisał(a):Terroryści przestali sie odzywać ale jeszcze bardziej zdecydowanie prowadzą swoje utajone ataki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cóż mam odpowiedzieć :evil_lol: .:cool1: Bardzo ładne foteczki.
sylv Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nefesza napisał(a):Eeeetam, te fotki juz znane, masz je na stronie, dawaj insze :cool1: ps. fajna czapka, a i wloski Ci urosly ;) Sylwia, terrorystow moze nie ma, ale ogolnej otwartosci i szczerosci na tym topicu tez jakos nie widac :roll: Czy tez dostaliscie mailem zaproszenie na angielskie forum lhasa? Weszlam, popatrzylam, poczytalam - kurde, pokazuja tam poobcinane lhasa, nikt sie nie krepuje, mowi co chce bez leku.... ech, choc troche tamtej atmosfery tutaj poprosze! Nie ma sprawy, właśnie mam w planach obcięcie Milki, więc jak tylko to uczynię to wstawię foteczki. No chyba, że ręka mi odmówi posłuszeństwa i nie dojdzie do obcięcia.
EwikB Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nefesza napisał(a):Eeeetam, te fotki juz znane, masz je na stronie, dawaj insze :cool1: ps. fajna czapka, a i wloski Ci urosly ;) Wiesz jakby ci grad i snieg padały na głowę to tez bys ubrała czapeczke.Przemarzłam na kość, zresztą w Łodzi miałam powtórkę brr:diabloti: Zaraz wklęję cos dla ciebie - to czego Ty mnie zmuszasz o tej porze:loveu:
EwikB Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 sylv napisał(a):Nie ma sprawy, właśnie mam w planach obcięcie Milki, więc jak tylko to uczynię to wstawię foteczki. No chyba, że ręka mi odmówi posłuszeństwa i nie dojdzie do obcięcia. Hahah, ręka mówisz mhh a ja bym to inaczej nazwała ...
nefesza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 sylv napisał(a):Nie ma sprawy, właśnie mam w planach obcięcie Milki, więc jak tylko to uczynię to wstawię foteczki. No chyba, że ręka mi odmówi posłuszeństwa i nie dojdzie do obcięcia. No to sluchaj, wieziesz ja do fryzjera (albo najlepiej nie osobiscie), zostawiasz na jakis czas i juz ;) Reka nie zadrzy :eviltong:
EwikB Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A teraz znikam , muszę jeszcze troszkę rzeczy zrobic a oczka sie kleją, ale obiecuje nadrobic zaległosci;)
sylv Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 EwikB napisał(a):Hahah, ręka mówisz mhh a ja bym to inaczej nazwała ... No może nie tylko ręka,.........., lubię moje dziewczynki w długich sukienkach.
nefesza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='EwikB'] Synek mojej Koki , czyli pierwszy wnuczek Jowka ;) Jeszcze, jeszcze!:loveu: :loveu: :loveu:
sylv Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nefesza napisał(a):No to sluchaj, wieziesz ja do fryzjera (albo najlepiej nie osobiscie), zostawiasz na jakis czas i juz ;) Reka nie zadrzy :eviltong: Kto to taki fryzjer????????????:lol:
nefesza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 sylv napisał(a):No może nie tylko ręka,.........., lubię moje dziewczynki w długich sukienkach. Wraca moda na mini, lato sie zbliza, co tak niemodnie ubierasz dziewczynki :lol:
EwikB Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 sylv napisał(a):No może nie tylko ręka,.........., lubię moje dziewczynki w długich sukienkach. Ale wiesz ze to nie profesjonalne podejscie.Zrobic co trza i ciach ciach:evil_lol: :evil_lol:
nefesza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 sylv napisał(a):Kto to taki fryzjer????????????:lol: Ktos majacy nozyczki, maszynke i wprawiona reke w poslugiwaniu sie tymi przyrzadami :lol:
Recommended Posts