bognik Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='nefesza']jesli nie wiecie, JAKA RASE mamy, to proponuje zajrzec do edukacyjnej ksiazeczki dla dzieci, z ktorej wynika, ze mamy....... SZPICE MINIATUROWE!!! :crazyeye: dowod: Lhasaki są ,,bardzo" podobne do szpiców (jakichkolwiek), no nie ma co :stupid: W ogóle szpic miniaturowy nie jest zaliczany do 9 grupy :mad: Agata - strona jak na jej początki świetna! ;)
Ziuta1 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam Agato, serdecznie gratuluję strony internetowej. Jest naprawdę bardzo ładnie zrobiona i, co niezmiernie ważne, napisana piękną polszczyzną. Miło się ją czyta i ogląda. Mam nadzieję, że hodowla będzie rozwijała się równie pięknie :)
EwikB Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tak prezentował sie Idrys w drugim dniu wystawy w Zagrzebiu, gdzie ponownie zdobył CAC i resCACIB , który przechodzi mu w CACIBA :-)) Tym sposobem jest to jego 2-gi zagraniczny Cacib
sylv Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='EwikB'] Bardzo ładnie się chłopczyk prezentuje. Gratulacje. Sylwia i "SZPICE" kujawsko-pomorskie
Dora32 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dziś była wystawa w Jarosławiu . Z tego co słyszałam to: Liko skończyła Championat Polski - gratulacje:multi: Carmel - Najlepszy Pies- gratulacje :multi: HONDA - RASA - Gratulacje Basiu :multi: Reszty nie wiem ma napisać Asia jak dojedzie Wszystkim wystawiającym i wygranym jeszcze raz GRATULACJE:multi:
Dora32 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dzis w nocy w hodowli Magnum Sal urodziły się szczeniaczki 2 suczki i 2 pieseki kolorów nie zdradze :) Robert niech maluchy rosną i chowają zdrowo.
EwikB Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dora32 napisał(a):Dziś była wystawa w Jarosławiu . Z tego co słyszałam to: Liko skończyła Championat Polski - gratulacje:multi: Carmel - Najlepszy Pies- gratulacje :multi: HONDA - RASA - Gratulacje Basiu :multi: Reszty nie wiem ma napisać Asia jak dojedzie Wszystkim wystawiającym i wygranym jeszcze raz GRATULACJE:multi: Asia i Liko ogromne gratulacje za ukończenioe CHAMPIONATU:lol: :lol: dla Carmelka za kolejne oczko do tego tytułu;) Honda mimo ze czarna to naprawdę ładna suka.Zapewne jeszcze nie jedna wygrana przed nią.Trzymam kciuki
magnum sal Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 baśka gratulacje !!! i pozostałym takze (nie rozumiem ewa stwierdzenia :mimo ze czarna:)uwazam ze czarne maja swój urok .
magnum sal Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dzisiaj rano w naszej hodowli przyszły na swiat dwaj chłopcy i dwie dziewuchy o bardzo ciekawym umaszczeniu a jedno niespotykanym u nas w polsce wiecej jak zrobie zdjęcia pozdrawiam wszystkich :):):):):)
EwikB Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 magnum sal napisał(a):nie rozumiem ewa stwierdzenia :mimo ze czarna:)uwazam ze czarne maja swój urok . Nie wątpie , ale ja wole inne kolory lhasa niż czarny;)
sylv Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gratulacje dla wszystkich za Jarosław. Robert, wszystkiego najlepszego dla maluszków.
nefesza Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Coz moge napisac wczesniej niz to, ze jestem bardzo szczesliwa??? Za gratulacje wszystkie dziekuje i jeszcze raz gratuluje Basi BOBa! Robert, nie trzymaj nas w niepewnosci za dlugo :mad:
Guest marketa2312 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ja też GRATULUJE!! Może jutro jakieś zdjecia Kasjana wklei , jak zeskanuje w pracy zdjecia ( które dopiero jutro wywołam), bo skaner mi dzis siadł.
bognik Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gratulacje dla wszystkich psiaków! :smilecol: Zobaczcie kogo ufociła użytkowniczka Cavisia :bigok: http://images20.fotosik.pl/116/550a4f766ceba784.jpg
Baha Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 witajcie OOOOOOOOO MOJA HONDZIA!!! Dzieki Marketa, ze zaglądnęłaś na lhasaczkowy temacik. Dziekuje za gratulacje - balam sie co zrobi Honda, bo z 1,5 roku nie chodzila na smyczy:evil_lol: Gratulacje Marketo i Asiu. Dzięki Wam za miłe towarzystwo Podobala mi sie bardzo Vixie - ładna panienka. Robert - gratulacje - czekamy wszyscy na fotki...:evil_lol: Carmel po wizycie u niewprawnego lhasaczkowego fryzjera musi teraz przejsc intensywną pielegnacje wlosa - ale bedzie dobrze, juz ja sie postaram. Robilam fotki, ale moj aparat wariuje jak jest w hali - taki polowy model;)
nefesza Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A jakie sa wyniki z Katowic??? Moze ktos ma fotki?
sylv Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam Wszystkich, Postanowiłam podzielić się z Wami moimi przeżyciami z ostatnich dni. Pewnego wieczoru dzwonią do mnie znajomi w celu pocieszenia mnie po stracie suczki. Szczerze mówiąc, kilka minut potrwało zanim dotarło do mnie, że wieść gminna niesie, iż zmuszona byłam uśpić biało-złotą suczkę z powodu porażenia mózgowego i wady serca. Osłupiałam z wrażenia :-o . Na wszelki wypadek skonsultowałam stan zdrowotny „Łatki” z jej obecnymi właścicielami i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że mała ma się dobrze. Dementuję wszelkie pogłoski. Wszystkie moje szczeniaki, zarówno te, które mój dom opuściły, jak i te w nim rezydujące są w doskonałej kondycji. Nie wiem gdzie i w co kogo poraziło. Czemu mają służyć tego typu opowieści? Może ktoś w pędzie do sukcesu zatracił całkowicie poczucie przyzwoitości ? Może ktoś się bardzo nudzi? To chyba jednak już przesada, żeby wymyślać choroby i eutanazję cudzych psów. Z pozdrowieniami Sylwia, która życzy wszystkim zdrowych psów, zarówno szczeniąt, jak i tych dorosłych.
nefesza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 TO NIE DO WIARY!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A czy nie uda sie dotrzec, jakos dowiedziec sie (droga lancuszkowa) kto rozsiewa takie bzdury???? Chociazby ku przestrodze dla innych... by nie wierzyc w kolejne rewelacje od tej osoby....
sylv Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Szczerze mówiąc , nie chce mi się prowadzić dochodzenia. Początek łańcuszka zna prawdę, każdy wie co od kogo usłyszał i swoje wnioski wyciągnąć może :roll: . Myślę, że to wystarczy. Dla mnie cała sprawa to tylko kolejny dowód na to,że trzeba z dużym sceptyzmem podchodzić do wszystkich zasłyszanych rewelacji. Najlepiej sprawdzić u źródła ;) .
ursus Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 DOKŁADNIE !! Też mam za sobą przejścia. Pewna osoba podając się za mnie sprzedawała szczenięta na handelku i wysłała ludzi do Związku po papiery dla nich....... Niedawwno inna osoba zaczęła rozpowiadać ,że niby robię w hodowli machlojki !! Znam to !! Jeszcze inna wysyłała mi listy z pogróżkami.............
nefesza Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bosh... przestancie, bo rzygac mi sie juz chce i jeszcze oddam Liko, zeby z psami i psiarzami nie miec juz nic wiecej wspolnego (zart oczywiscie). Ale to, co mowicie, jest PRZEPRAZAJACE!!! Skad w ludziach tyle zawisci i nienawisci????
EwikB Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zagadka była dosć łatwa do rozwiązania, no i do tego pewne przeczucia .. :-) A dlaczego takie postępowanie ? Mhh , niektórzy już tak mają .Obojętnie jak aby do celu po trupach, bez wzgledu na wszystko.Niektórym jak sie nudzi to też wymyslają niestworzone rzeczy aby tylko coś się działo. No i zdecydowanie przybywa ogłoszeń o lhasa na Alegro, Jest do wyboru do koloru, zarówno po amerykańskich importach , jak i po naszych polskich psach.Ioczywiście znów sie komuś spodobały fotki naszych lhasa, tym razem córeczki mojego Gizma - a to już mi sie nie podoba wrr :diabloti:
EwikB Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nefesza napisał(a):A jakie sa wyniki z Katowic??? Moze ktos ma fotki? Troszkę z opóżnieniem - Cacib i Bob - Talisman Dar Tybetu W suczkach - Cacib i Bos - Kanamaya Lenako Młodzież w psach - X-Boy Dar Tybetu , w suczkach -Vixie Markety. I tym sposobem ukończyła Mł.Ch.Polski - gratulacje
sylv Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ursus napisał(a):Pewna osoba podając się za mnie sprzedawała szczenięta na handelku i wysłała ludzi do Związku po papiery dla nich....... Ludzie mają polot :cool3: .
ursus Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 omal mnie ze Związku nie wywalili............ teraz inna osoba znów próbuje............. nawet mnie od złodzieji powyzywała o innch epitetach nie wspomnę.......
Recommended Posts