Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='nefesza']jesli nie wiecie, JAKA RASE mamy, to proponuje zajrzec do edukacyjnej ksiazeczki dla dzieci, z ktorej wynika, ze mamy....... SZPICE MINIATUROWE!!! :crazyeye:
dowod:

Lhasaki są ,,bardzo" podobne do szpiców (jakichkolwiek), no nie ma co :stupid:
W ogóle szpic miniaturowy nie jest zaliczany do 9 grupy :mad:

Agata - strona jak na jej początki świetna! ;)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Agato, serdecznie gratuluję strony internetowej. Jest naprawdę bardzo ładnie zrobiona i, co niezmiernie ważne, napisana piękną polszczyzną. Miło się ją czyta i ogląda. Mam nadzieję, że hodowla będzie rozwijała się równie pięknie :)

Posted

Tak prezentował sie Idrys w drugim dniu wystawy w Zagrzebiu, gdzie ponownie zdobył CAC i resCACIB , który przechodzi mu w CACIBA :-))
Tym sposobem jest to jego 2-gi zagraniczny Cacib

Posted

Dziś była wystawa w Jarosławiu . Z tego co słyszałam to:
Liko skończyła Championat Polski - gratulacje:multi:
Carmel - Najlepszy Pies- gratulacje :multi:
HONDA - RASA - Gratulacje Basiu :multi:
Reszty nie wiem ma napisać Asia jak dojedzie
Wszystkim wystawiającym i wygranym jeszcze raz GRATULACJE:multi:

Posted

Dzis w nocy w hodowli Magnum Sal urodziły się szczeniaczki 2 suczki i 2 pieseki kolorów nie zdradze :)
Robert niech maluchy rosną i chowają zdrowo.

Posted

Dora32 napisał(a):
Dziś była wystawa w Jarosławiu . Z tego co słyszałam to:
Liko skończyła Championat Polski - gratulacje:multi:
Carmel - Najlepszy Pies- gratulacje :multi:
HONDA - RASA - Gratulacje Basiu :multi:
Reszty nie wiem ma napisać Asia jak dojedzie
Wszystkim wystawiającym i wygranym jeszcze raz GRATULACJE:multi:

Asia i Liko ogromne gratulacje za ukończenioe CHAMPIONATU:lol: :lol:
dla Carmelka za kolejne oczko do tego tytułu;)
Honda mimo ze czarna to naprawdę ładna suka.Zapewne jeszcze nie jedna wygrana przed nią.Trzymam kciuki

Posted

dzisiaj rano w naszej hodowli przyszły na swiat dwaj chłopcy i dwie dziewuchy o bardzo ciekawym umaszczeniu a jedno niespotykanym u nas w polsce wiecej jak zrobie zdjęcia pozdrawiam wszystkich :):):):):)

Posted

magnum sal napisał(a):
nie rozumiem ewa stwierdzenia :mimo ze czarna:)uwazam ze czarne maja swój urok .

Nie wątpie , ale ja wole inne kolory lhasa niż czarny;)

Posted

Coz moge napisac wczesniej niz to, ze jestem bardzo szczesliwa??? Za gratulacje wszystkie dziekuje i jeszcze raz gratuluje Basi BOBa!

Robert, nie trzymaj nas w niepewnosci za dlugo :mad:

Guest marketa2312
Posted

Ja też GRATULUJE!!
Może jutro jakieś zdjecia Kasjana wklei , jak zeskanuje w pracy zdjecia ( które dopiero jutro wywołam), bo skaner mi dzis siadł.

Posted

witajcie

OOOOOOOOO MOJA HONDZIA!!!
Dzieki Marketa, ze zaglądnęłaś na lhasaczkowy temacik.

Dziekuje za gratulacje - balam sie co zrobi Honda, bo z 1,5 roku nie chodzila na smyczy:evil_lol:

Gratulacje Marketo i Asiu.
Dzięki Wam za miłe towarzystwo
Podobala mi sie bardzo Vixie - ładna panienka.
Robert - gratulacje - czekamy wszyscy na fotki...:evil_lol:
Carmel po wizycie u niewprawnego lhasaczkowego fryzjera musi teraz przejsc intensywną pielegnacje wlosa - ale bedzie dobrze, juz ja sie postaram.
Robilam fotki, ale moj aparat wariuje jak jest w hali - taki polowy model;)

• 2 weeks later...
Posted

Witam Wszystkich,
Postanowiłam podzielić się z Wami moimi przeżyciami z ostatnich dni.
Pewnego wieczoru dzwonią do mnie znajomi w celu pocieszenia mnie po stracie suczki. Szczerze mówiąc, kilka minut potrwało zanim dotarło do mnie, że wieść gminna niesie, iż zmuszona byłam uśpić biało-złotą suczkę z powodu porażenia mózgowego i wady serca. Osłupiałam z wrażenia :-o . Na wszelki wypadek skonsultowałam stan zdrowotny „Łatki” z jej obecnymi właścicielami i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że mała ma się dobrze.
Dementuję wszelkie pogłoski. Wszystkie moje szczeniaki, zarówno te, które mój dom opuściły, jak i te w nim rezydujące są w doskonałej kondycji. Nie wiem gdzie i w co kogo poraziło. Czemu mają służyć tego typu opowieści? Może ktoś w pędzie do sukcesu zatracił całkowicie poczucie przyzwoitości ? Może ktoś się bardzo nudzi?
To chyba jednak już przesada, żeby wymyślać choroby i eutanazję cudzych psów.
Z pozdrowieniami
Sylwia, która życzy wszystkim zdrowych psów, zarówno szczeniąt, jak i tych dorosłych.

Posted

TO NIE DO WIARY!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
A czy nie uda sie dotrzec, jakos dowiedziec sie (droga lancuszkowa) kto rozsiewa takie bzdury???? Chociazby ku przestrodze dla innych... by nie wierzyc w kolejne rewelacje od tej osoby....

Posted

Szczerze mówiąc , nie chce mi się prowadzić dochodzenia. Początek łańcuszka zna prawdę, każdy wie co od kogo usłyszał i swoje wnioski wyciągnąć może :roll: . Myślę, że to wystarczy.
Dla mnie cała sprawa to tylko kolejny dowód na to,że trzeba z dużym sceptyzmem podchodzić do wszystkich zasłyszanych rewelacji. Najlepiej sprawdzić u źródła ;) .

Posted

DOKŁADNIE !!
Też mam za sobą przejścia. Pewna osoba podając się za mnie sprzedawała szczenięta na handelku i wysłała ludzi do Związku po papiery dla nich.......
Niedawwno inna osoba zaczęła rozpowiadać ,że niby robię w hodowli machlojki !!
Znam to !!
Jeszcze inna wysyłała mi listy z pogróżkami.............

Posted

Bosh... przestancie, bo rzygac mi sie juz chce i jeszcze oddam Liko, zeby z psami i psiarzami nie miec juz nic wiecej wspolnego (zart oczywiscie).
Ale to, co mowicie, jest PRZEPRAZAJACE!!!
Skad w ludziach tyle zawisci i nienawisci????

Posted

Zagadka była dosć łatwa do rozwiązania, no i do tego pewne przeczucia .. :-)
A dlaczego takie postępowanie ? Mhh , niektórzy już tak mają .Obojętnie jak aby do celu po trupach, bez wzgledu na wszystko.Niektórym jak sie nudzi to też wymyslają niestworzone rzeczy aby tylko coś się działo.

No i zdecydowanie przybywa ogłoszeń o lhasa na Alegro, Jest do wyboru do koloru, zarówno po amerykańskich importach , jak i po naszych polskich psach.Ioczywiście znów sie komuś spodobały fotki naszych lhasa, tym razem córeczki mojego Gizma - a to już mi sie nie podoba wrr :diabloti:

Posted

nefesza napisał(a):
A jakie sa wyniki z Katowic??? Moze ktos ma fotki?

Troszkę z opóżnieniem - Cacib i Bob - Talisman Dar Tybetu
W suczkach - Cacib i Bos - Kanamaya Lenako
Młodzież w psach - X-Boy Dar Tybetu , w suczkach -Vixie Markety. I tym sposobem ukończyła Mł.Ch.Polski - gratulacje

Posted

ursus napisał(a):
Pewna osoba podając się za mnie sprzedawała szczenięta na handelku i wysłała ludzi do Związku po papiery dla nich.......

Ludzie mają polot :cool3: .

Posted

omal mnie ze Związku nie wywalili............
teraz inna osoba znów próbuje............. nawet mnie od złodzieji powyzywała o innch epitetach nie wspomnę.......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...