sylv Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 EwikB napisał(a):Oj,Od razu wrózbitkę :razz: Ale fakt czasami tak mam :evil_lol: :evil_lol: Tak, tak, dobrze,że w tym układzie przynajmniej babcie normalne:eviltong: . Twoja dziewczynka bardzo ładnie się zapowiada, niech się dalej tak ładnie rozwija.
bognik Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Grace jest śliczna :loveu: Widziałam ją już wcześniej na stronie ;) Gratulacje dla Liko i Asi! CWC Liko zdobyła na dzisiejszej wystawie w Kielcach! :klacz:
nefesza Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='sylv']Podobno miałam dzisiaj być w Kielcach, podobno miałam spotkać się z niektórymi :cool3: . Niestety nie uzgodniłam zasadniczych kwestii z Milką i przybyć nie mogłam. Przepraszam. Oto moje usprawiedliwienie. No wlasnie, a miejsce czekalo :mad: Ale wybaczamy :loveu: :loveu: :loveu:
nefesza Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jak juz Bognik powiedziala, my z Liko pieknie zakonczylismy sezon kolejnym CWC i lokata I (na 3 suki w klasie). Druga byla Lajla Magnum Sal a trzecia Yassi Agata Lux. Czyli zlota Liko (miedzy czarnulkami) zeszla ze zlotym medalem :multi: :multi: :multi: W hali niestety ciemno i moj aparat sie znow poddal... a jak juz Tomek dopchal sie do ringu (obstawionego dokumentnie) to najlepsza fotka jest... od tylu :lol: Moje Zlotko
bognik Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Yeah - złoto dla Liko! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Należało jej się ;) Obiecałaś że będą fotki i są, mimo że dwie, ale są :lol:
magnum sal Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 po długiej nieobecności zawitałem na wystawe. w halach zimno ale wystawa ok dwa moje szczeniaczki ocena Wybitnie obiecująca Luck doskonała i srebro oraz Lajla doskonała i srebro sedzia ok choć nie dawał duzo doskonałych dlatego bardzo jestesmy w lasakch zadowoleni .Sylwia nie dojechała poznałem wojtusia ,bardzo ładny pies ,rase wzieła niemka , na uwage zasługiwał pies w młodziezy z niemiec piekny pigment i budowa ,było miło poznać nowych wystawców (liko) pozdrawiamy i gratulacje za CWC .Sylwci i Bozence (lub jak kto woli Mauliemu i Milce)gratulacje za piekne szczeniaki .Bardzo cieszy ze po Magulim wychodza tak piekne szczeniaki i sa tak na topie mimo ze bozena nie robi jemu7 samoreklamy jak Hodowczyni ...........szczeniaki sa piekne po nim i nie trzeba je usówac z kraju:):):):) oby tak dalej Bożenka zwłaszcza ze niedługo dojdzie Ci nastepny piesek:):):):)
Apso Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='EwikB'] Tutaj już u mnie w domu :-:lol: Mała śliczniutka, no i fajna krew :lol:
Apso Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='magnum sal']po długiej nieobecności zawitałem na wystawe. w halach zimno ale wystawa ok dwa moje szczeniaczki ocena Wybitnie obiecująca Luck doskonała i srebro oraz Lajla doskonała i srebro sedzia ok choć nie dawał duzo doskonałych dlatego bardzo jestesmy w lasakch zadowoleni .Sylwia nie dojechała poznałem wojtusia ,bardzo ładny pies ,rase wzieła niemka , na uwage zasługiwał pies w młodziezy z niemiec piekny pigment i budowa ,było miło poznać nowych wystawców (liko) pozdrawiamy i gratulacje za CWC .Sylwci i Bozence (lub jak kto woli Mauliemu i Milce)gratulacje za piekne szczeniaki .Bardzo cieszy ze po Magulim wychodza tak piekne szczeniaki i sa tak na topie mimo ze bozena nie robi jemu7 samoreklamy jak Hodowczyni ...........szczeniaki sa piekne po nim i nie trzeba je usówac z kraju:):):):) oby tak dalej Bożenka zwłaszcza ze niedługo dojdzie Ci nastepny piesek:):):):) Robert, gratulacje dla Twoich lhasaczków za doskonałe oceny No tak, po raz kolejny zostałam szczęśliwą babcią ....dziękuję za gratulacje.....Milka spisała się super, a Sylwia ma teraz ładną gromadkę do odchowania.........tak więc dla nich przede wszystkim GRATULACJE .... Maugli jak to facet, zrobił sobie dobrze, leży na kanapie popijając piwo, a Milka jak to kobietka, musi sobie radzić sama ze wszystkim Piesek z Włoch już jest u mnie.....zobaczymy co z niego wyrośnie, narazie energia go rozpiera, ale co się dziwić.......prawdziwie południowy temperament :loveu:
sylv Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nefesza wielkie brawo dla Liko, Robert dla Ciebie również gratulacje za występy w Kielcach. Osobiście nie narzekam, nie byłam, CWC mam, szkoda że chłopak niechetnie współpracował z moją koleżanką. Chociaż nie ma się co dziwić, nagle w środku nocy wrzucono go do obcego samochodu i jazda :lol: . [quote name='magnum sal'].Sylwia nie dojechała poznałem wojtusia ,bardzo ładny pies No, ja nie wiem kogo Ty bardziej ogladałeś Wojtusia czy wystawiającą :evil_lol: . Robert, dziękuję za gratulacje z powodu maluchów.Są slodziutkie jak każde szczeniaczki, co z nich wyrośnie to czas pokaże. Chwilowo oceniam je na wagę :eviltong: .Aktualnie 220-240 g, czyli miot wyrównany :lol: . Zgodnie z tym co napisała Bożena teraz najbardziej zaangażowana jest Milka. Czy ktoś może uwiecznił postać mojego Wojtusia w Kielcach? Jeżeli tak to będę bardzo wdzięczna za zdjęcie.
ursus Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 co znaczy usuwa szczeniaki z kraju............. to co ?? ABORCJA czy co?? mój tępy łeb nie kapuje o co biega!! rozwińcie ten temat prosze bo coś mi tu nie pasi.............
Apso Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='sylv']Nefesza wielkie brawo dla Liko, Robert dla Ciebie również gratulacje za występy w Kielcach. Osobiście nie narzekam, nie byłam, CWC mam, szkoda że chłopak niechetnie współpracował z moją koleżanką. Chociaż nie ma się co dziwić, nagle w środku nocy wrzucono go do obcego samochodu i jazda :lol: . Sylwia.......umknęło mi, że Wojtuś był w Kielcach.....oczywiście dla WAS też szczere GRATULACJE za CWC
Apso Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ursus napisał(a):co znaczy usuwa szczeniaki z kraju............. to co ?? ABORCJA czy co?? mój tępy łeb nie kapuje o co biega!! rozwińcie ten temat prosze bo coś mi tu nie pasi............. A taki był spokój przez jakiś czas :razz:
ursus Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 pytam bo nie rozumiem tego pojęcia.............. wolno mi??
magnum sal Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Apso napisał(a):A taki był spokój przez jakiś czas :razz: spokój ? no tak ..........w kielcach tez był spokój i mimo tego ze z królestwa nie przybyła ksiezniczka i tak było BAJECZNIE:evil_lol: aha sylwia mam piekne zdjecie wojtusia z kielc czekam na propozycje:loveu: a moze mała korupcja z twojej strony:diabloti:
Apso Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='magnum sal']spokój ? no tak ..........w kielcach tez był spokój i mimo tego ze z królestwa nie przybyła ksiezniczka i tak było BAJECZNIE:evil_lol: aha sylwia mam piekne zdjecie wojtusia z kielc czekam na propozycje:loveu: a moze mała korupcja z twojej strony:diabloti: Robert, dlaczego nie mogę wejśc na Twoja stronkę?????? Celowo mnie zablokowałeś ??????????????????
nefesza Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Sylwia, Twoj Wojtus podobal mi sie bardzo, chociaz fakt, ze humorzasty troche chlopak... niestety fotki u mnie niet... a jak widac i Liko nie najlepsze (ot, hala po postu i amatorski aparat :shake: ). I chociaz Tomek probowal, to inne fotki tez nie wyszly najlepiej (ani oswietlenie, ani pozycje), wiec nie bede wstawiac nieudanych zdjec innych psow (po co?). Za to ja blagam o wiecej fotek laciatki (sunia? nie pomylilo mi sie cos?) :modla: Bozena! Poprosze o fotki nowego pieska !!!
magnum sal Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Apso']Robert, dlaczego nie mogę wejśc na Twoja stronkę?????? Celowo mnie zablokowałeś ?????????????????? od tygodnia mam inny serwer wykupiony zmiana domeny dzis ponoć ma przyjść informatyk i mi to wtukać no i troche zmian na mojej stronce wiec niedługo podam adresik
nefesza Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sylv napisał(a):Są slodziutkie jak każde szczeniaczki, co z nich wyrośnie to czas pokaże. No jak to? To nie wiesz jeszcze, ze wszystkie beda mialy doskonaly eksterier i charakter i w ogole sa super wystawowe??? :crazyeye: (czego Ci zreszta z calego serca zycze!)
sylv Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Bożena dzięki :lol: . [quote name='magnum sal'] sylwia mam piekne zdjecie wojtusia z kielc czekam na propozycje:loveu: a moze mała korupcja z twojej strony:diabloti: Może jako kolega prześlesz mi je bez dodatkowych warunków:mad: . Czy zawsze musi być coś za coś? Nefesza - sunia, sunia w chwili obecnej 220 gram łaciatości. Zdjęcia specjalnie dla Ciebie, za to trzymanie miejsca w Kielcach.
nefesza Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='sylv'] Jakie cuuudoooo!!! (to moze juz mi wiecej nie pokazuj, bo pojade i wykradne malenstwo. Bo juz sie zakochalam! A latki -idealne!!!)
sylv Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nefesza napisał(a):No jak to? To nie wiesz jeszcze, ze wszystkie beda mialy doskonaly eksterier i charakter i w ogole sa super wystawowe??? :crazyeye: (czego Ci zreszta z calego serca zycze!) Też sobie tego życzę, ale w tej chwili jeszcze NIE WIEM, zawsze podchodzę bardzo sceptycznie do szczeniąt, szczególnie do własnych :lol: . Nie wymagaj żebym w tej chwili oceniała proporcje, ustawienie kończyn, kątowanie, zgryz pigmentacje itp. Mogę tylko ocenić ruch: szybki, posuwisty, we właściwym kierunku :evil_lol: .
sylv Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='nefesza'] (to moze juz mi wiecej nie pokazuj, bo pojade i wykradne malenstwo. Bo juz sie zakochalam! A latki -idealne!!!) Nie przejdziesz straży: straż piersza Bona (pilnuje bo sama chce ukraść), straż druga Milka - idealna matka. O sobie nie wspomnę.
nefesza Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sylv napisał(a):Nie przejdziesz straży: straż piersza Bona (pilnuje bo sama chce ukraść), straż druga Milka - idealna matka. O sobie nie wspomnę. Przeciez nie przyjde sama, tylko tez obstawiona (w meza) i zdeterminowana :p A ja niczego nie wymagam, bo zdaje sobie sprawe, ze to niemozliwe, widac nie udalo mi sie wyrazic nutki aluzji i ironii w mojej wypowiedzi ;)
zachcianka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sylv napisał(a):Też sobie tego życzę, ale w tej chwili jeszcze NIE WIEM, zawsze podchodzę bardzo sceptycznie do szczeniąt, szczególnie do własnych :lol: . Nie wymagaj żebym w tej chwili oceniała proporcje, ustawienie kończyn, kątowanie, zgryz pigmentacje itp. Mogę tylko ocenić ruch: szybki, posuwisty, we właściwym kierunku :evil_lol: . eee kiepski z ciebie byłby sędzia... nie wiesz ze w tym wieku szczenieta maja ruch pełzakowaty? a nie posowisty?? :evil_lol: grunt ze kierunek dobry :)
Recommended Posts