EwikB Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A tak prezentował sie Tiarro na wystawie ( jak widać we włosie );) ;)
lonka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 EwikB napisał(a):A tak prezentował sie Tiarro na wystawie ( jak widać we włosie );) ;) Gratulacji!!!Naprawde pieknie wygłada:lol:
Baha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 sylv napisał(a):No wiesz, jak tak możesz :lol: .Mój doktor jest taki zadowolony z jakości swojego sprzętu a Ty negujesz czytelność obrazu:shake: . To są małe Lhasaczki, koniec kropka, musisz uwierzyć. Witajcie Gartulacje Sylwia - maluszki jak zawsze urocze;) - noo, ale jaka plec??:cool3: :evil_lol: Gratulacje dla Ewy i jej "maluszka":-) :multi:
Dzidtka_Gl Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 ursus napisał(a):Dzidtka !! a jak tam ''moje'' dzieci?????????? nie robiłam jeszcze usg ale... ale chyba znów zostaniesz Matką Chrzestną :) oby same platynki, podobne do tatusia :)
sylv Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Baha napisał(a):Witajcie Gartulacje Sylwia - maluszki jak zawsze urocze;) - noo, ale jaka plec??:cool3: U mnie odpowiedź w ramach standartu w tym wieku, nie ważne jak płeć, nie wazne jakie umaszczenie, ważne żeby zdrowe były :)
magnum sal Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dzidtka napisał(a):nie robiłam jeszcze usg ale... ale chyba znów zostaniesz Matką Chrzestną :) oby same platynki, podobne do tatusia :) [img]http://upload.miau.pl/2/6793.jpg/img] a to sunia po Bambrze zawsze patynka !!!!!! i majaca Włos!!!! :):):):)
Dora32 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 magnum sal napisał(a): bognik Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tiarro wyglądał super! Piękny, prosty włos ;) sylv - jakie malutkie lhasaczki, niech zdrowo rosną :cool3: http://upload.miau.pl/2/6793.jpg - śliczności :loveu: http://upload.miau.pl/2/6865.jpg - ja nie wiem, jak bym mogła takie słodkości oddac ;) magnum sal Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dora32 napisał(a):Gratulacje!!! Mam nadzieje że kolorki się utrzymają:) sylvia normalnie naliczyłem pięć w tym jedno czarno białe i cztery złote pomieszane z białym i czarnym i jak pieknie rosną:loveu: sylv Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 magnum sal napisał(a):sylvia normalnie naliczyłem pięć w tym jedno czarno białe i cztery złote pomieszane z białym i czarnym i jak pieknie rosną:loveu: Mhhhhhh, ja naliczyłam 3,owszem wszystkie z białymi znaczeniami :lol: , cała reszta wyjaśni się za jakiś czas:evil_lol: . Twoja koncepcja jest całkiem ciekawa, nie mam nic przeciw łaciatkom :lol: . nefesza Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 sylv napisał(a):Mhhhhhh, ja naliczyłam 3,owszem wszystkie z białymi znaczeniami :lol: , cała reszta wyjaśni się za jakiś czas:evil_lol: . Twoja koncepcja jest całkiem ciekawa, nie mam nic przeciw łaciatkom :lol: . Moze czas na okularki dla mnie????:cool1: Apso Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 nefesza napisał(a):Moze czas na okularki dla mnie????:cool1: Spoko :p....jak już całkiem Tobą zawładnie LHASAKOMANIA :evil_lol: to sama stwierdzisz, że wyobraźnia i marzenia są często lepsze od okularków ;) Pozdrowionka dla Wszystkich LHASAKOMANIAKÓW :p magnum sal Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 życze wam wszystkim pamieci w sercu dla wszystkich waszch mniejszych co odeszli od was w tym roku odeszła Livka miała być ozdobą na światówce ,teraz lata w niebie i jest jedna z pieknieszych ozdób i juz nie za wygląd tylko za serce:-( :-( :-( magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 to suczka i piesek po Bamberku magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka Apso Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='magnum sal'] a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka ŚLICZNOŚCI AnnaM Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='magnum sal'] jejuuu :loveu: :) Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='magnum sal'] a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka ALE CUDO!! Pozazdroscic tylko przyszlemu wlascicielowi.. :) magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :) napisał(a):ALE CUDO!! Pozazdroscic tylko przyszlemu wlascicielowi.. :) ale które szczeniaki lhasa nie sa códówne mysle ze wszystkie i dla nich sle buziaki z tegho co wiem u Sylvi w grudziądzu juz niedługo!!!!!!!!:lol: Dzidtka_Gl Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 nowe fotki DJowo-DODIkowych maluszków :) 3 tygodnie i 2 dni magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 cała czwórka AnnaM Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='magnum sal'] cała czwórka jeeeest :D Prev 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 Next Page 140 of 200 This topic is now closed to further replies. Share https://forum-v2.dogomania.com/topic/668-lhasa-apso-prosimy-zakladac-oddzielne-tematy/ More sharing options... Followers 0
bognik Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tiarro wyglądał super! Piękny, prosty włos ;) sylv - jakie malutkie lhasaczki, niech zdrowo rosną :cool3: http://upload.miau.pl/2/6793.jpg - śliczności :loveu: http://upload.miau.pl/2/6865.jpg - ja nie wiem, jak bym mogła takie słodkości oddac ;)
magnum sal Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dora32 napisał(a):Gratulacje!!! Mam nadzieje że kolorki się utrzymają:) sylvia normalnie naliczyłem pięć w tym jedno czarno białe i cztery złote pomieszane z białym i czarnym i jak pieknie rosną:loveu:
sylv Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 magnum sal napisał(a):sylvia normalnie naliczyłem pięć w tym jedno czarno białe i cztery złote pomieszane z białym i czarnym i jak pieknie rosną:loveu: Mhhhhhh, ja naliczyłam 3,owszem wszystkie z białymi znaczeniami :lol: , cała reszta wyjaśni się za jakiś czas:evil_lol: . Twoja koncepcja jest całkiem ciekawa, nie mam nic przeciw łaciatkom :lol: .
nefesza Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 sylv napisał(a):Mhhhhhh, ja naliczyłam 3,owszem wszystkie z białymi znaczeniami :lol: , cała reszta wyjaśni się za jakiś czas:evil_lol: . Twoja koncepcja jest całkiem ciekawa, nie mam nic przeciw łaciatkom :lol: . Moze czas na okularki dla mnie????:cool1:
Apso Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 nefesza napisał(a):Moze czas na okularki dla mnie????:cool1: Spoko :p....jak już całkiem Tobą zawładnie LHASAKOMANIA :evil_lol: to sama stwierdzisz, że wyobraźnia i marzenia są często lepsze od okularków ;) Pozdrowionka dla Wszystkich LHASAKOMANIAKÓW :p
magnum sal Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 życze wam wszystkim pamieci w sercu dla wszystkich waszch mniejszych co odeszli od was w tym roku odeszła Livka miała być ozdobą na światówce ,teraz lata w niebie i jest jedna z pieknieszych ozdób i juz nie za wygląd tylko za serce:-( :-( :-(
magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka
Apso Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='magnum sal'] a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka ŚLICZNOŚCI
:) Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='magnum sal'] a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka ALE CUDO!! Pozazdroscic tylko przyszlemu wlascicielowi.. :)
magnum sal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :) napisał(a):ALE CUDO!! Pozazdroscic tylko przyszlemu wlascicielowi.. :) ale które szczeniaki lhasa nie sa códówne mysle ze wszystkie i dla nich sle buziaki z tegho co wiem u Sylvi w grudziądzu juz niedługo!!!!!!!!:lol:
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 nowe fotki DJowo-DODIkowych maluszków :) 3 tygodnie i 2 dni
AnnaM Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='magnum sal'] cała czwórka jeeeest :D
Recommended Posts