Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylv napisał(a):
No wiesz, jak tak możesz :lol: .Mój doktor jest taki zadowolony z jakości swojego sprzętu a Ty negujesz czytelność obrazu:shake: . To są małe Lhasaczki, koniec kropka, musisz uwierzyć.

Witajcie
Gartulacje Sylwia - maluszki jak zawsze urocze;) - noo, ale jaka plec??:cool3: :evil_lol:

Gratulacje dla Ewy i jej "maluszka":-) :multi:

Posted

ursus napisał(a):
Dzidtka !! a jak tam ''moje'' dzieci??????????

nie robiłam jeszcze usg ale... ale chyba znów zostaniesz Matką Chrzestną :) oby same platynki, podobne do tatusia :)

Posted

Baha napisał(a):
Witajcie
Gartulacje Sylwia - maluszki jak zawsze urocze;) - noo, ale jaka plec??:cool3:

U mnie odpowiedź w ramach standartu w tym wieku, nie ważne jak płeć, nie wazne jakie umaszczenie, ważne żeby zdrowe były :)

Posted

Dzidtka napisał(a):
nie robiłam jeszcze usg ale... ale chyba znów zostaniesz Matką Chrzestną :) oby same platynki, podobne do tatusia :)

[img]http://upload.miau.pl/2/6793.jpg/img]
a to sunia po Bambrze zawsze patynka !!!!!! i majaca Włos!!!! :):):):)

Posted

Dora32 napisał(a):
Gratulacje!!! Mam nadzieje że kolorki się utrzymają:)

sylvia normalnie naliczyłem pięć w tym jedno czarno białe i cztery złote pomieszane z białym i czarnym i jak pieknie rosną:loveu:

Posted

magnum sal napisał(a):
sylvia normalnie naliczyłem pięć w tym jedno czarno białe i cztery złote pomieszane z białym i czarnym i jak pieknie rosną:loveu:

Mhhhhhh, ja naliczyłam 3,owszem wszystkie z białymi znaczeniami :lol: , cała reszta wyjaśni się za jakiś czas:evil_lol: . Twoja koncepcja jest całkiem ciekawa, nie mam nic przeciw łaciatkom :lol: .

Posted

sylv napisał(a):
Mhhhhhh, ja naliczyłam 3,owszem wszystkie z białymi znaczeniami :lol: , cała reszta wyjaśni się za jakiś czas:evil_lol: . Twoja koncepcja jest całkiem ciekawa, nie mam nic przeciw łaciatkom :lol: .

Moze czas na okularki dla mnie????:cool1:

Posted

nefesza napisał(a):
Moze czas na okularki dla mnie????:cool1:

Spoko :p....jak już całkiem Tobą zawładnie LHASAKOMANIA :evil_lol: to sama stwierdzisz, że wyobraźnia i marzenia są często lepsze od okularków ;)
Pozdrowionka dla Wszystkich LHASAKOMANIAKÓW :p

Posted

życze wam wszystkim pamieci w sercu dla wszystkich waszch mniejszych co odeszli od was
w tym roku odeszła Livka miała być ozdobą na światówce ,teraz lata w niebie i jest jedna z pieknieszych ozdób i juz nie za wygląd tylko za serce:-( :-( :-(

Posted

[quote name='magnum sal'] a to suczka w sobote skończą cztery tygodnie wolna jest jeszcze jedna suczka

ALE CUDO!! Pozazdroscic tylko przyszlemu wlascicielowi.. :)

Posted

:) napisał(a):
ALE CUDO!! Pozazdroscic tylko przyszlemu wlascicielowi.. :)

ale które szczeniaki lhasa nie sa códówne mysle ze wszystkie i dla nich sle buziaki z tegho co wiem u Sylvi w grudziądzu juz niedługo!!!!!!!!:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...