Jump to content
Dogomania

Lhasa apso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-( [quote name='magnum sal']

a to szczeniaczki po Bamberku to juz TRZECI MIOT W TYM ROKU!!!!

GRATULACJE!!!!! Bamberkowe dzieci są super. Sama mam w domu jednego na kwarantannie i nie wiem jak go oddam :-(
Z tego co mi mówiłeś (nie bede zdradzać tajemnicy) to może bedzie też i czwarty miot po Bamberku w tym roku:) Super :lol:

Posted

[quote name='magnum sal']gratuluje widze ze lasaki wciagaja zaraz ogladne stronke
teraz wklejam po raz pierwszy na dogomani bambra dzisiaj musiałem go w końcu wykompac no i wyszło cus podobnego do kugłacza:):):):)
jeszcze jedno

Posted

Apso napisał(a):
Nefesza GRATULUJĘ stronki, jest super.......Idziesz jak burza, oby tak dalej :lol:.....Życze Tobie wielu sukcesów wystawowych i hodowlanych

Bardzo dziekuje za mile slowa:oops:

Posted

nefesza - gratuluję stronki, jest SUPER! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Również przyłączam się do życzeń. Życzę Ci, abyś odnosiła jak najwięcej sukcesów wystawowych i hodowlanych! :bigok:

Posted

Sylv, Bognik - wielkie dzieki! Wasze slowa to miod dlamoich uszu (oczu?).
Moze nie jest to szczytem mozliwosci www - ale i tak jestem z siebie dumna :lol: Ze po 2 tyg nie zawsze radosnej tfu!-rczosci udalo sie stworzyc jakas calosc... i bez wielkiego wstydu ja pokazac :lol:

A Liko tez dzisiaj po kapieli :)

Posted

Nefesza stronka SUPER!!!!!!! Zresztą logo i nazwa też, właśnie coś
takiego chciałabym dla swoich lasaczków.Ogromne GRATULACJE:klacz:
No i dobrze,że mimo wcześniejszych planów wystawiasz dziewczynę:multi:

Posted

Dora32 napisał(a):
Bamberek jak zwykle super facet. Ogromny buziak dla niego:lol:

dziekuijemy :):):) ale ślemy tak samo wam :):):) niedługo sie spotkamy na wystawie :multi:

Posted

nefesza napisał(a):

A Liko tez dzisiaj po kapieli :)

Piękna :loveu: Teraz to musisz robic więcej fotek, żeby na www dac, no nie? :razz: A jak już będziesz dawac na www, to przy okazji możesz dac tu na forum, nie obrazimy się :evil_lol: Moim zdaniem STANOWCZO ZA MAŁO pokazujesz nam Twoją pięknosc! :diabloti:

Dzidtka - łooojejku, jakie słodkości! ;)

Posted

Bo widzisz Bognik, tak normalnie to ona stanowczo tak ladnie nie wyglada (potargana i tuz przed kapiela na przyklad) :lol: :lol: :lol:
Jakis maslo maslane mi wyszlo.... ech nic to.

Rzuce temat, bo coraz blizej - kto bedzie w Poznaniu? (chyba nie musze dodawac kiedy i po co?)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...