nefesza Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Dzidtka']Ruletka dostała ocene doskonałą Ja tylko dopytam, dla pewnosci, Zw. Ml. tez dostala, czy gola doskonala???
batiskaj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Tam jeden mi sie tak brzydko wkleił sorki papa reszta psiaków na ozdóbki na wystawach
nefesza Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A co tu taka cisza? Szkoda, ze Dzidtka tez sie nie pokazuje, bo czekam na odpowiedz....
bognik Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 batiskaj - dziękujemy za fotki! ;) Fajnie jest pooglądac fotki lhasaczków z ringu :p
magnum sal Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 w sobote ranona na sląsku urodziły się lasaczki dwa chłopaki i dwie dziewczynki jest to juz trzeci miot w tym roky po Bamberku:):):)
Apso Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 magnum sal napisał(a):w sobote ranona na sląsku urodziły się lasaczki dwa chłopaki i dwie dziewczynki jest to juz trzeci miot w tym roky po Bamberku:):):) Gratulacje "Dziadku" ;).....czekamy na fotki:lol:
EwikB Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Wczoraj na wystawie w Czechach IDRYS AZUROWA AMHARA zdobywa kolejny CAJC i "kolejne pudło", tym razem - BIS JUNIOR III :-))
Apso Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='EwikB']Wczoraj na wystawie w Czechach IDRYS AZUROWA AMHARA zdobywa kolejny CAJC i "kolejne pudło", tym razem - BIS JUNIOR III :-)) Gratulacje :lol: :lol: :lol: :lol:
sylv Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Przyłączam się do gratulacji, faktycznie chłopczyk prezentuje się bardzo ładnie.:lol: Dla kontrastu, moje trzy diabełki po porannym spacerze na Wisłą:evil_lol: . Ostatecznie okazało się, że podstawowym celem wyprawy było przytaszczenie na psach kilku kilogramów piasku w celu uzupełnienia braków w doniczkach :mad: .
nefesza Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Eeeee Sylv, co Ty sie na ogrodnictwie nie znasz??? W samym piachu kwiatki trzymasz??? Teraz przydalby sie spacerek na jakis gliniasty troche teren, potem torfowy, a na koniec moze gonitwa w oborze??? (nawoz jest niezbedny!) :megagrin: :megagrin: :megagrin:
bognik Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 magnum sal - super! Kiedy będą fotki piesków? :cool3: Po raz kolejny GRATULUJĘ Idrys'owi! Piękny lhasak! ;) sylv - jej :crazyeye: Ja to mam dosc jak widzę taką Lharę, a co dopiero 3 kudłacze :p Miło jednak później obejrzec je już doprowadzone do porządku :eviltong:
Dzidtka_Gl Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 i u mnie przyszły na świat maluszki :) wczoraj nad ranem ale pisze dzisiaj dopiero po zebraniu komisji hodowlanej oddziału chorzowskiego, który uznał ten nieplanowany miot... Dodi "zaszalała" z DJem kiedy byłam w Sopocie... nikt nic nie wiedział, w Rybniku zaczełam mieć jakies podejrzenia ale Eliska uspokajała mnie, że pewnie moja mama ją utuczyła (Dodi mieszka teraz u niej) no ale w czwartek mama zaniepokojona poprosiła mnie zebym pojechała z nia do weta i ich tajemnica wydała się... nie mineło za dużo czasu bo już wczoraj rano przyszły na świat maluchy jest 4, 3 chłopaków i dziewczyna :) na poczatku byłam wściekła, minie nam światówka :( no ale jak tu nie cieszyć się z takich maleństw ???? :) :loveu:
AngelOfDeath Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dzidtka gratuluje malcow :loveu::loveu::loveu::loveu: same slicznosci :multi::multi::multi::multi: zostane matka chrzesna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 to musisz jakieś imie wymyśleć chociaż ;) ale nie wiem na jaką litere ;)
Pearl Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No to Dodi ładnie zaszalała...:razz: Niech maluchy zdrowo rosna i mam nadzieje zobaczyc je na ringach;)
sylv Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='nefesza']Eeeee Sylv, co Ty sie na ogrodnictwie nie znasz??? :megagrin: :megagrin: :megagrin: Mhhhhh, fakt faktem uprawy roślin nie są moją najsilniejsza stroną:cool3: . Innych specyfików jak piasek nie będe probowała:mad: . Taki dany piasek to sobie przynajmniej częściowo odpadnie a oferowane przez Ciebie nawozy naturalne raczej nie :evil_lol: . Dla Wojtusia ta wyprawa zakończyła się w wannie.
nefesza Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 O Dzidtka! Wiec ja z uporem maniaka zapytam po raz kolejny - czy Russian Roulette z Czanca dostala w Nowym Dworze Zwyciestwo Mlodziezy?
sylv Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bognik'] sylv - jej :crazyeye: Ja to mam dosc jak widzę taką Lharę, a co dopiero 3 kudłacze :p Bognik jest sposób,żebyś nie miała dość. Ja Ci na kilka dni podrzucam moje trzy, potem one wracają do mnie i Ty dochodzisz do wniosku, że jeden brudny lhasak to sama przyjemność :evil_lol: .
Dzidtka_Gl Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 do upartego maniaka > byłam zajeta i nie zaglądałam tu, czy ja napisałam, że dostała ? nie, na mojej stronie w nowościach też nie ma o tym wzmianki WIĘC TO ZNACZY, ŻE NIE DOSTAŁA, jakby dostała na pewno bym o tym napisała :)
Recommended Posts