rodzice Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Brawo Asiu . Agnieszka też pomaga w schronisku , Mrówa o czym wie tutaj niewielu jest tez bardzo zaangażowana , dała dom tymczasowy chyba juz dla setek piesków . Tak tez zreszta sie poznałyśmy , udało mi się znalezć 3 domki dla jej podopiecznych . Znajomość internetowa przerodziła się w realną przyjaźń . Chyba byłyśmy sobie pisane bo po bliższym poznaniu okazało sie ze wkrótce bedziemy mieszkały w tej samej miejscowości . Tyle jest ludzi na dogo a ja trafiłam własnie na nią - to musi być przeznaczenie hihi . I jak tu nie wierzyć ze zwierzęta łączą ludzi ? O matko zabrzmiało to jakbyśmy były w związki hi hi Quote
mrowa23 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 grrrr tyle sie napisalam i znowu postu nie ma wrrrr oficjalnie przyznaje sie ze kocham Ulke! przykro mi Ulka nie masz wyboru, musisz sie pogodzic z ta miloscia :] ehhh jestes kochana babka, a takich rzadko sie spotyka i nawet nie wiesz jak sie ciesze z klusek! moze w tygodniu spacerek jakos? a co do adopcji..ehhh w domku to ja pod setke mialam a rozwozic do nowych domow to juz pod kilkaset (blizej do tysiaca niz dalej;)) zawiozlam... lezka w oku sie kreci.. ja zawsze mowie, ze nie ma nic wspanialszego niz pies, ktory sie bal a teraz sie usmiecha do czlowieka pelna geba :) Quote
rodzice Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 zaczynam powoli myśleć o ogloszeniach dla Fibusiowych dzieci i przy okazji wertowania stron z ogłoszeniami natknęłam się na takie . Ktoś wie moze co to za psiak ? Ogłoszenie co najmniej dziwne , jakby ktoś przepuscił przez elektronicznego tłumacza zagraniczny tekst . http://www.ojej.pl/702210/Aleksandr%C3%B3w%20Kujawski-Terier-tybeta%C5%84ski-na-sprzeda%C5%BC.html Quote
caha Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 a obok jest podobne ogłoszenie z tą samą fotką psa, tylko z innej miejscowości hmmm http://www.ojej.pl/701279/Jędrzejów--Terier-tybetański-do-przyjęcia.html Quote
Ki-wi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Psiak mi nie znany , tekst bardzo dziwny chyba ktos tu chce kogos na kaske przekrecic. Znam to raczej z innych rzeczy np. przy wynajacieu mieszkania widocznie przeszli juz na psy,hhhmmmm Quote
rodzice Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Teraz zupełnie z innej beczki [FONT=Arial]Kochane dziewczyny , to prośba naszej koleżanki , wdowy po naszym młodym koledze motocykliście . Jeśli jeszcze się nie rozliczyłyście i nie macie pomysłu na ten 1 % podatku to bardzo proszę o wsparcie dla małego Kamilka. Znamy tego dzielnego malca i i jego zdeterminowanych rodziców - teraz ze wszystkimi trudnosciami została tylko jego mama . Mariusz , jego ojciec , był naszym kolegą , motocyklistą z którym spędzalismy nasz wolny czas , Czas ktory czasami udało mu sie wykraść miedzy pracą a szpitalem .Mariusz zaczął budowe domu , do tej pory mieszkal z tesciami , niestety rak zabrał jego i jego marzenia . Karolina została sama - na szczęscie nie brak jej jeszcze sił . Walczy o swoje jedyne dziecko . Pomóżmy , nas to nic nie kosztuje . Oto prośba Karoliny do nas , ja pozwole sobie ją rozeslać dalej [/FONT] Kolejny już rok zwracam się z uprzejmą prośbą o przekazanie 1% podatku na rzecz mojego synka Kamila. Kamil urodził się ze złożoną wadą serca pod postacią Tetralogii Fallota z atrezją zastawki tętnicy płucnej. W wyniku trzech operacji ma dużą skoliozę boczną kręgosłupa i wymaga rehabilitacji. Dane fundacji: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” ul. Łomiańska 5 01-685 Warszawa KRS: 0000037904 W części "Informacje uzupełniające" należy wpisać: 1% podatku dla Kamila Piekuty Z góry dziękuję za pomoc. Serdecznie pozdrawiam, Karolina Piekuta Quote
caha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ula jak chcesz to ja mam mnóstwo makulatury ;) Quote
rodzice Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nie ma sprawy wpadne na szybka kawke i odbiore hi hi . ale tak poważnie to ty przeciez musisz kiedys odebrać swoje dzieła sztuki więctak czy tak wpadniesz do mnie . moze juz maleństwa beda na swiecie ? Quote
caha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zobaczymy :) ja również zapraszam na kawkę :) Quote
EwikB Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A ciasto tez będzie ? :-) Trzymam kciuki za maluszki , ja oczywiście zostałam przy lhasa :-) Quote
caha Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 o tak, ciasto obowiązkowo :mad: bo jak nie, to nie przyjadę :eviltong: Quote
rodzice Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jabłecznik juz próbowalaś to moze teraz gotowany serniczek ? :eating: tylko najpierw :user::handy: zebym zdążyła krowę wydoić i serek zrobić ;) Quote
caha Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 taaa, jeszcze się pomylisz i 'wydoisz' fibi ;) Quote
rodzice Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 fakt mleko bedzie wkrótce pod ręką nie trza isc do obory :evil_lol: Quote
caha Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 taa i będę miala na sumieniu głodne szczeniaki ;) Quote
Ki-wi Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Taaa, robcie mi tylko tak dalej smaka ....nie dosc , ze mieszkam tak daleko to na dodatek nie mam piekarnika.No to tyle na temat kawki, serniczka i dojenia psow tzn. krow Quote
rodzice Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 kochana mam przepis na sernik który sie gotuje w garnku więc piekarnika nie trza ! Quote
Ki-wi Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To ja poprosze o ten przepis na pw :) bo piekarnika to sie pewnie doczekam....jak sie przeprowadze do Szwajcarii heheheh Quote
caha Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a ja mam pyszny przepis na sernik bez pieczenia i gotowania :) i jest przepyszny:eviltong: Quote
rodzice Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dziewczyny ja umieszcze mój przepis tutaj http://www.dogomania.pl/threads/178038-PRZEPISY-NA-DANIA-WEGETARIAA-SKIE-KARMIMY-GA-ODN*****-do-30-04 niech psy tez na tym skorzystają Quote
EwikB Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='rodzice']dziewczyny ja umieszcze mój przepis tutaj http://www.dogomania.pl/threads/178038-PRZEPISY-NA-DANIA-WEGETARIAA-SKIE-KARMIMY-GA-ODN*****-do-30-04 niech psy tez na tym skorzystają A na której to jest stronie dokładnie ? Quote
rodzice Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 na razie wstawilam przepis na jabłecznik i ciasto na maślance , na sernik jeszcze nie . moze dzisiaj kolo południa . Quote
rodzice Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 jest już przepis - powodzenia w realizacji http://www.dogomania.pl/threads/178038-PRZEPISY-NA-DANIA-WEGETARIAA-SKIE-KARMIMY-GA-ODN*****-do-30-04?p=14218200#post14218200 Quote
Recommended Posts