Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja niestety tylko z doskoku na dogo, nie am w domu neta, także nie mam jak poogłaszać. A może do kogoś z Żor napisać, żeby sprawdził w azylu.

jasne, to już dużo, wszystkie schroniska muszą być powiadomione

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli ktoś z Was zna wolontariuszy z Mysłowickiego schroniska - bardzo proszę podeślijcie ogłoszenie.
To właśnie tam transportują psy z okolicy...
Pomóżcie - bardzo proszę...

Posted

Tak! Wrócił do domu w którym przeżył całe życie :) A raczej do kojca,a było to tak...
29.03 rozmawiałam ze znajomą jak dostałam telefon,że w sąsiedniej wsi był Burek widziany.
Opowiedziałam więc znajomej co i jak i pojechałam.
Oczywiście była to pomyłka i dziadka nie znalazłam.
Następnego dnia wspomniana wcześniej znajoma pyta czy to On... Mówię,że nie...
I Ona zaczyna mi opowiadać jak to 3 miesiące temu Jej koleżance zaginął pies,że bardzo się tym przejęli, już myśleli,że nie żyje, bo miał chore serce i stary był. Kazała kojec zlikwidować, bo żal Jej było codziennie zaglądać do tej budy.
Gdy po tym komunikacie wyszła z domu,zauważyła,że MURZYN siedzi w budzie!! Radości nie było końca ;P
Pytam więc jaki ten był a Ona,że w sumie nie wie,ale chyba duży. Mówięc,żeby pokazała tej koleżance plakacik, może akurat to On. Tego samego dnia miałam telefon z podziękowaniem za opiekę nad Murzynem :PP

Posted

[quote name='zerduszko']Ale przygodę miał chłopak. Czyli Maksiu jednak wiedział co robi ;)

Zastanawiam się czy One się czasem nie zgadały...
I Murzyn uciekł od niedobrej Klaudii... :bigcry:
Dzisiaj jadę się pożegnać.
Bo tak szybko wyrwał do tego domu,że tylko stresów dołożył ;)

Posted

On był na noc zamknięty w kotłowni, bo takie straszne mrozy były i musiał za swoim Panem wybiec i stracił rozeznanie gdzie jest. Przynajmniej tak tłumaczyła to właścicielka.
Dzisiaj pewnie dowiem się więcej ;)

Posted

no to ja chcę więcej szczegółów!

a Max ma dom i się dowiedziałam od jego pani, która napisała na moim allegro, czemu on nadal szuka domu, skoro siedzi u niej na kanapie!! Klaudia tym nam trochę szczegółów chyba wisisz :)