Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani... Bardzo długo mnie tu nie było, ale teraz już będę częściej. Mam jednak ogromny problem...
Burek zwiał... A raczej został wypuszczony przez tego Pana... http://www.dogomania.pl/threads/179747-Znaleziony-leA-AE-cy-na-poboczu-przemarzniAE-ty-szczeniak-Pomocy-Pszczyna
Burek jako,że taki nerwowy i starszy był odseparowany od innych psów. Miał swój własny 'pokoik' i własne osobne wyjście na ogródek gdzie nie bywały inne psy. Jednak Max chciał się zakolegować i zrobił Burkowi podkop...
Tylko,że Max został grzecznie, a Burka nie ma... Dzisiaj jest 4 dzień. Dziennie rano i po południu Go szukam... Jednak ślad po Nim zaginął. Ja mam mało czasu na szukanie dogomaniaków z mojej okolicy, ale jeżeli znacie kogoś z Piasku,Kobióra,Bierunia,Woli przekażcie moją ogromną prośbę o pomoc ! Bardzo Was o to proszę...
On może być wszędzie, bo jest sprawny i szybko biega. Błagam pomocy...

Posted

Już taki fajny się zrobił... Byłam z Niego tak strasznie dumna... Już praktycznie nie wył...
To masz... Szkodnik Max takiego bałaganu narobił... :bigcry: Tak bardzo chciałabym,żeby wrócił... Codziennie robię około 200 km jeżdżąc po okolicy... I ani śladu... :( Bardzo możliwe,że poleciał za jakimś psem, bo taki jeden koło domu nam latał w ten dzień. A Burek taki właśnie towarzyski ...
Wracaj chłopczyku...

Posted

same nieszczęścia ostatnio, u mnie dzisiaj umarł tragicznie jeden kot - wkręcił się w wentylator dżwigu :( :(

a mam 10 kotów w pracy i nie wiem który, wykluczyłam tylko 5 kotów

pewnie któraś z odkarmionych, wysterylizowanych kotek... :(

Burek wracaj łotrze i odmień ten zły los