Wet-siostra Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Kurcze,nie mam pomysłu,jak pomóc...Mogę tylko wspierać,podnosząc wątek i trzymając kciuki. Wiem,że to niewiele... Quote
kaja555 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 napisze o ogłoszenia do chity, a o maluchu nie wiedziałam, zaraz zajrzę na wątek Quote
chita Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 jestem;) wezme sie jeszcze dzis ale pewnie dopiero wieczorem bo jakis pokrecony ten dzien:shake: Quote
kaja555 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dzięki! :) kilka stron wstecz jest allegro, tam są namiary do ogłoszeń Quote
Wet-siostra Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Co u Buraska? Klaudus,konsultowałaś się z tym weterynarzem,o którym Ci mówiłam? Quote
kaja555 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Klaudus ma mało czasu, u Buraska pewnie bez zmian Quote
chita Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 przepraszam ze tak dlugo schodzi z tymi ogloszeniami:oops: ale pracuje nad tym;) czy Burek jest na watku ogolnym staruszkow ? http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psA-w-proszAE-dodawaA*****-i-reklamowaAE/page28 Quote
chita Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dogo mi nie chodzilo przez ostatnie dwa dni:angryy: tu sa ogloszenia Burka: [FONT=Tahoma]1[/FONT] www.pajeczyna.pl[FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]2[/FONT]www.pineska.pl [FONT=Tahoma]3[/FONT] www.alegratka.pl [FONT=Tahoma]4[/FONT] www.petworld.pl [FONT=Tahoma]5[/FONT]www.adin.pl [FONT=Tahoma]6[/FONT] www.ogloszenia.aleokazja.pl [FONT=Tahoma]7[/FONT] www.olx.pl [FONT=Tahoma]8[/FONT] www.przygarnijzwierzaka.pl [FONT=Tahoma]9[/FONT] www.sprzedasz.pl [FONT=Tahoma]10[/FONT] www.adoos.pl [FONT=Tahoma]11[/FONT] www.neeon.pl [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]12[/FONT] www.e-zwierzak.pl[FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]13[/FONT] www.morusek.pl [FONT=Tahoma]14[/FONT] www.cafeanimal.pl [FONT=Tahoma]15[/FONT]www.szerlok.pl zmienilam troche tekst Burek został znaleziony na ulicy w jeden mrożny dzien gdy uciekając pomiedzy samochodami został potrącony... Na widok umierajacego staruszka nie zareagował nikt...jakby ból w tym wieku miał mniejsze znaczenie... Burek dostał szanse od losu i zaopiekowała sie nim wolontariuszka pod ktorej opieką okazało sie ze jest to żywiołowy piesek w kwiecie wieku, spragniony kontaktu z człowiekiem i jego czułej ręki. Na szczęscie nie odniósł poważnych obrażeń po wypadku i jest juz zaszczepiony, odrobaczony i gotowy do adopcji... Szukamy wspaniałego domu dla Burka ktory pozwoli doczekać mu godnej starosci wypełnionej ciepłem i miłością. tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl ale przydaloby sie wiecej info o psiaku, bo ze zaszczepiony i odrobaczony to polemizowalam;) Quote
Wet-siostra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To dogo chodzi jak samo chce,ale czasem się łaskawie otwiera. Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Piekny tekst do ogloszen . Szkoda ze tak malo cioteczek na watku :( Quote
Recommended Posts