kaja555 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja mam nadzięję, że Burek-Murzyn ma fajny dom, bo ten kojec dla starego psa to tak smutno brzmi Quote
chita Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kaja555']no to ja chcę więcej szczegółów! a Max ma dom i się dowiedziałam od jego pani, która napisała na moim allegro, czemu on nadal szuka domu, skoro siedzi u niej na kanapie!! [/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi: Quote
togaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Niesamowita historia...! Ma szczęście chłopak.... Ale co Klaudii zeżarł nerwów, to zeżarł.....!!!!!;) Quote
Klaudus__ Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Wet-siostra napisał(a):Niedowiarek prosi o potwierdzenie info o powrocie Burka do domu... POTWIERDZAM :D Byłam przed samymi świętami Go odwiedzić. Dostał puszkę i smakołyk i zadowolony biegał. Pani powiedziała,że nigdy w życiu [od 15 lat :o] nie zdażyło Mu się wyjść poza bramę. Że musiał Go zainteresować jakiś pies i poleciał. A,że obyty z samochodami i ruchliwą ulicą nie był to i stało się tak jak się stało... Kamień z serca mi spadł... W ŻYCIU nie uciekł mi żaden pies... A sporo ich mam. Quote
zerduszko Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Klaudus__ napisał(a): W ŻYCIU nie uciekł mi żaden pies... A sporo ich mam. Pożyczę Ci mojego, to doznasz tego dreszczyku "emocji" :/ Quote
Klaudus__ Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Hehe nie nie nie - dziękuję. Codziennie płakałam i obwiniałam się,że "jakbym Maxia nie wypuściła..." Także bardzo dziękuję... Quote
Recommended Posts