Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze żadna wpłata nie dotarła. Jak dotrą pieniążki - zaraz napiszę. Dziękuję za każdy grosz.
Burek pilnie potrzebuje tymczasu... Ja już powoli nie wyrabiam... On potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Tyle ile ja Mu mogę dać to stanowczo za mało... Dopomina się,że chociaż przy Nim posiedzieć. On nie potrzebuje takiej opieki,żeby ktoś Go głaskał i przytulał. On potrzebuje tylko,żeby człowiek koło Niego chodził.
Ja niestety już wolnego czasu praktycznie nie mam...
Burek bardzo bardzo bardzo dużo chodzi. Nadal bardzo nerwowy jest. Żeby jakikolwiek tymczas się znalazł...

Posted

Klaudus, zrób prosze więcej zdjęc burka - na tych które sa widac tylko mordkę .... a pewnie potencjalny chętny chciałby zobaczyc całego pieska : )

nie mam pojecia czemu jeszcze nie masz pieniążków na koncie, przelewałam chyba ze 3 dni temu... ale to mój pierwszy przelew by net wiec mogłam cos pokręcić... poczekam do środy i jak nie dostaniesz to pójde do banku

Posted

kurcze, trzeba go zacząć ogłaszać, bo z DT może być ciężko

więcej zdjęć by się przydało w wolnej chwili, a na razie niech będą te

w ogłoszeniu szukamy DT kub DS, zrobię allegro, ktoś jeszcze pomoże ogłaszać?

Posted

Przepraszam za ciszę,ale niestety czasu mam mało... Więc na dogo mało bywam...
Na początku chciałam powiedzieć,że wszystkie wpłaty dotarły - za co serdecznie dziękuję wpłacającym.
A mianowicie:
* Betta (04.01.2010) 10 zł
* Bamboo (04.02.2010) 25 zł

Nie róbcie nawet ogłoszeń,bo Burek na obecną chwile nie nadaje się do adopcji, On potrzebuje domowego tymczasu, gdzie ucichną Jego stany lękowe.
Ma przymus chodzenia i wyje. Dostawał tabletki uspokajające i syropy. Niestety nic nie pomogły.
Weci nie bardzo wiedzą jak mi pomóc.
A mianowicie problem jest taki,że ja uważam,że te stany lękowe są odwracalne. Bo On w obecności człowieka jest ok... U mnie jest w garażu. Poświęcamy Mu tyle czasu ile tylko możemy,ale to wszystko mało...
Twierdzę,że są te stany odwracalne, ponieważ widzę,że się nie pogłębiają.
Burek zaczyna merdać ogonkiem, cieszyć się na widok człowieka, uwielbia parówki :)
Jednak u mnie więcej czasu spędza sam... I zdaża Mu się wyć... I byłoby ok... Ale mam w domu bardzo bardzo bardzo chorą osobę, którą to drażni...
Jeżeli znacie kogoś, kto miał taki przypadek [przymus chodzenia, stany lękowe] to bardzo proszę... Zaproście Ją na wątek.
Chętnie posłucham rad...
Zastanawiam się czy to nie jakiś guz... Odwiedzę jeszcze jednego weta... Zobaczę co On na to...
I ten tymczas... Wiem,że jakby przebywał cały czas z człowiekiem to by z tego wyszedł...

Posted

[quote name='Ingrid44']To straszne, on teskni biedaczek. Faktycznie trzeba by mu znalezc domowe DT-tam by zapomnial o przeszlosci .[/QUOTE]
Jak któryś z nas przy Nim siedzi to jest spokojny.
Poza tym garnie się do psów i kotów :)
I nie brudzi w domu...

Posted

[quote name='Klaudus__']Jak któryś z nas przy Nim siedzi to jest spokojny.
Poza tym garnie się do psów i kotów :)
I nie brudzi w domu...[/QUOTE]

To domowy psiak ktory lubi towarzystwo, moze nawet byl z kotami . Trzeba szukac domowego DT ,co o tym myslisz ?

Klaudus, czy doszla moja ostatnia wplata 70 zl na Bilona ?