Ania i Kajber Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kornelek został w sobotę i niedzielę wymiziany od wszystkich Cioteczek, poczęstowany smakołykami i odbył dwa krótkie spacerki za 6-ty pawilon- na nich głównie wąchał , sikał i robił koopę :-). Po drodze małą przygoda-spotkanie z amstaffem, prowadzonym na 6-tkę. Było wzajemne zainteresowanie, ale bez agresji, z tym,że na odległość oczywiście. Zdjęcie zrobiłam jedno-Kornela sikającego, bo było b.zimno, a robiłam wcześniej inne zdjecia i baterie nie wytrzymały. Wstawię, jak znajdę kabelek. Natalio, odpisałam, ale nie wiem, tak naprawdę, jak odpowiedzieć -główny problem teraz to nie kroliki, mieszkanie i kilka godzin samotności, ale przełamanie starachu Kornela przed osobami nowymi i nieznanymi, zaakceptowanie ich. Na pewno potrzeba kilka wizyt w schronie u Kornela przed adopcją . Quote
ewatonieja Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zobaczymy czy osoba zainteresowana Kornelem zechce krok po kroku przygotowac siebie i psa do adopcji Quote
Atrisko Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Odrobinę miłości... garść cierpliwości...domku miłego...i człowieka swojego....to moje życzenia dla Kornela Quote
ossa98 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dużo miłości od ukochanego człowieka, który mam nadzieję, gdzieś na Ciebie czeka! Quote
ossa98 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Boże, ale by sie chcialo wtulić w to futro!!!! Kornel, Ty misiaku cudny, staraj się grzecznie zachowywać, a wszystko będzie dobrze. :-) Quote
KWL Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Cudeńko. Pięknotek. Ma moją ulubioną psią fryzurę "na puchatka" :-) Quote
Ania i Kajber Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jak siedzi na budzie, to wygląda niczym prawdziwy lew :-). Quote
Ania i Kajber Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Niestety, Państwo pytający mailowo (Panthera Irbis) o Kornelka są z Krakowa, poza tym mają wątpliwości, czy Korni nie za duży i nie za bardzo futrzasty do mieszkania. Quote
KWL Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Futrzastość się dostosowywuje do warunków w ciągu kilku miesięcy, a wielkość rzecz względna. Duży spokojny pies jest o wiele "mniejszy" niż małe coś które wiecznie roznosi. Ale skoro Państwo tego nie wiedzą i mają wątpliwości to może lepiej niech poszukają czegoś do czego nie będą ich mieć. Kornelka trzeba kochać takim jaki jest a nie szukać problemów. Quote
Ania i Kajber Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 O własnie, tak jak pisałam -król lew :-). Dziękujemy, Basiu. Quote
Cleo2008 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 o cholercia, a juz sie cieszylam. lepiej niech go nie biora jak maja jakiekolwiek watpliwosci , buuuuuuuuuuu... Quote
Belka g-g Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Piękny zwierz! Myślę, że przydałby się dom nie mieszkanie. Byłby prawdziwym gospodarzem:) Quote
Atrisko Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/98766068.jpg o WOW...Kornelku jesteś cudo pies....taki cuuudnie kudłaty... Quote
żabol Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 b_b napisał(a): Ale cudowny puchacz się z niego zrobił :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agrazka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 może państwo by wzieli Grafita, on ma krótka sierść, Kornel przyzwyczajony do mieszkania na zewnatrz, w bloku chyba nie byłby szczęśliwy Quote
agrazka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 muszę cię podrzucać, bo nic innego nie mogę :( Quote
Recommended Posts