monika_wiki Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Mam do oddania takie cudo ,może będzie ktoś zainteresowany.Suczka na rok, półtora przyjacielska bardzo żywiołowa najlepiej dla kogoś kto bawi się w jakieś szkolenia ,agility itp. niespożyta energia reaguje na siad ,waruj zapoznała się z klikerem bardzo ładnie reaguje na przywołanie nawet zostawia napotkanego psa .Nadaje sie do dzieci, kotów,i psów i suk, ale chyba raczej w jej wieku bo starszego może zamęczyć w razie pytań dzwońcie 607966462 mieszka w Brzegu opolskim Quote
zmierzchnica Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Przepiękna. Ma ogłoszenia, allegro? Jest u Ciebie na tymczasie czy to Twój pies? Jest wysterylizowana? Quote
monika_wiki Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Nie jest po sterylce mieszka u mojej rodziny ja zabieram ją w wekendy na spacery z moimi rotkami pilnie szuka domu trochę ogłoszeń ma robię co mogę ale nadal cisza:shake: Quote
zmierzchnica Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Najważniejsze jest allegro, to połowa sukcesu zwykle w szukaniu psu domu. Tu na dogo wszyscy zapsieni... Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest Quote
monika_wiki Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Suczka pojechała dzisiaj do Krakowa do nowego domu. Quote
Tia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 To poproś o przeniesienie wątku psy w nowym domu i zmień jego tytuł :) Quote
Recommended Posts