Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy to może ten złoty spanielek, o którego pytałam na wątku bydgoskiego schroniska?
Oddany przez właścicieli z powodów rodzinnych, który nie radzi sobie w schronie i jest gryziony przez wszystkie psy w boksie, a ostatnio zachorował na zapalenie górnych dróg oddechowych?
Czy to może ten drugi?

Jak będzie więcej info wrzucę go gdzie trzeba i zrobię Allegro.

• 2 weeks later...
Posted

Golden Evita, masz już może jakieś info o tym spanielku?

Z tego co się dowiedziałam, to nie jest ten spanielek, o którym pisałam w poście powyżej, [FONT=MS Shell Dlg 2]tamten jest starszy, czupurkę ma jaśniejszą, jest bardziej rudy niż złoty [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]i chyba ma obcięty ogon. [/FONT]

Posted

Witam serdecznie. Niestety nie ma dostepu do internetu... Obecnie nie bywam w schronisku. Pisalam juz w jakims watku. Mialam wlam do mieszkania, stracilam laptopa wraz z internetem (miedzy innymi). Nie mam mozliwosci wspolpracy w tej chwili. W razie pytam moge podac nr kom. (podam oficjalnie)

tel. 514 162 974

ps. dzieki Borowka za wytlumaczenie.

Posted

[quote name='Golden Evita']Witam serdecznie. Niestety nie ma dostepu do internetu... Obecnie nie bywam w schronisku. Pisalam juz w jakims watku. Mialam wlam do mieszkania, stracilam laptopa wraz z internetem (miedzy innymi). Nie mam mozliwosci wspolpracy w tej chwili. W razie pytam moge podac nr kom. (podam oficjalnie)

tel. 514 162 974

ps. dzieki Borowka za wytlumaczenie.
Przykra sprawa... :shake:

[quote name='Ss']a może jest jakiś wątek bydgoskiego schroniska... i może tam czegos sie dowiemy
Oczywiście, że jest:
http://www.dogomania.pl/threads/115475-Bydgoszcz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t-Aktualizacja-22-08
Pytałam tam, prosiłam o fotki, odzewu za wielkiego nie było.
Oprócz tego spanielka (jeśli jeszcze jest), jest jeszcze jeden, chory na zapalenie górnych dróg oddechowych, w schronisku musi być jeszcze jakieś 2 tygodnie. Info o nim mam od dziewczyn od bassetów. :roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Przykra sprawa... :shake:

Oczywiście, że jest:
http://www.dogomania.pl/threads/115475-Bydgoszcz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t-Aktualizacja-22-08
Pytałam tam, prosiłam o fotki, odzewu za wielkiego nie było.
Oprócz tego spanielka (jeśli jeszcze jest), jest jeszcze jeden, chory na zapalenie górnych dróg oddechowych, w schronisku musi być jeszcze jakieś 2 tygodnie. Info o nim mam od dziewczyn od bassetów. :roll:

Hej,

Wczoraj w schronie byly 3 spaniele ( 1 dopiero co przywieziony, 2-gi z zeszlego tygodnia). Tez swiezak jest w bardzo kiepskiej kondycji, ma drgawki i byl bardzo brudny, praktycznie sie nie podnosil. Jest tez taki pociech o jasniejszym ubarwieniu, siedzi na szczeniakachi wciaz skacze na drzwi. Ludziki, pytajcie i szukajcie im rodzin.
Pozdrawiam

Posted

Radman napisał(a):
Hej,

Wczoraj w schronie byly 3 spaniele ( 1 dopiero co przywieziony, 2-gi z zeszlego tygodnia). Tez swiezak jest w bardzo kiepskiej kondycji, ma drgawki i byl bardzo brudny, praktycznie sie nie podnosil. Jest tez taki pociech o jasniejszym ubarwieniu, siedzi na szczeniakachi wciaz skacze na drzwi. Ludziki, pytajcie i szukajcie im rodzin.
Pozdrawiam

Ja chętnie pomogę, ale muszę mieć opisy psów i fotki. Inaczej ciężko ogłaszać... :roll:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

chciała bym adoptowac tego spanielka tylko chciała bym prosic o pomoc w dowiezieniu go do mnie :( zastanawiam sie nad kupnem spaniela ale skoro mogla bym adoptowac... zostawiam kontakt: nr. GG 18 97 898 lub emeil: krowisia2@wp.pl czekam bardzo mi zalezy na spanielku a zapewniam ze trafi w bardzo bardzo dobre rece. Psy to moja pasja a poza tym miałam sposobnosc przez krótki czas pracowac w lecznicy weterynaryjnej co jeszcze poglebiło moją wiedze na temat 4nogów. kocham pieski mam juz jedna sunke i jest cudowna aczkolwiek nie jest to cocerek prosze o odzew bardzo mi zalezy liczy sie dla mnie tylko dowóz reszta zajme sie sama dziekuje i CZEKAM

Posted

krowka416 napisał(a):
chciała bym adoptowac tego spanielka tylko chciała bym prosic o pomoc w dowiezieniu go do mnie :( zastanawiam sie nad kupnem spaniela ale skoro mogla bym adoptowac... zostawiam kontakt: nr. GG 18 97 898 lub emeil: krowisia2@wp.pl czekam bardzo mi zalezy na spanielku a zapewniam ze trafi w bardzo bardzo dobre rece. Psy to moja pasja a poza tym miałam sposobnosc przez krótki czas pracowac w lecznicy weterynaryjnej co jeszcze poglebiło moją wiedze na temat 4nogów. kocham pieski mam juz jedna sunke i jest cudowna aczkolwiek nie jest to cocerek prosze o odzew bardzo mi zalezy liczy sie dla mnie tylko dowóz reszta zajme sie sama dziekuje i CZEKAM

Tego psiaka chyba już nie ma w schronisku.
Pytasz o dowóz, ale nie napisałaś skąd jesteś, więc skąd mamy widzieć, czy damy radę zorganizować dowóz?
Zajrzyj do tego wątku, tam są wszystkie spanielki do adopcji (tylko 3 pierwsze strony wątku są aktualne):
http://www.dogomania.pl/threads/121612-Spanielki-szukajAE-ce-nowych-domkA-w-ProszAE-nie-pisaAE-w-tym-wAE-tku