Golden Evita Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ten oto psiak czeka na swojego nowego wlasciciela w bydgoskim schronisku. Wiecejinfo podam pozniej bo niestety dostalam tylko zdjecia Quote
Monka. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jaki sliczny, oby szybko znalazł wspaniały domek i opowiedzialnych włascicieli! Quote
Borówka16 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Piękny,mam nadzieję,że odnajdzie właściciela! Wszystkiego dobrego dla niego! :) Quote
Asia & Ginger Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Czy to może ten złoty spanielek, o którego pytałam na wątku bydgoskiego schroniska? Oddany przez właścicieli z powodów rodzinnych, który nie radzi sobie w schronie i jest gryziony przez wszystkie psy w boksie, a ostatnio zachorował na zapalenie górnych dróg oddechowych? Czy to może ten drugi? Jak będzie więcej info wrzucę go gdzie trzeba i zrobię Allegro. Quote
Asia & Ginger Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Golden Evita, masz już może jakieś info o tym spanielku? Z tego co się dowiedziałam, to nie jest ten spanielek, o którym pisałam w poście powyżej, [FONT=MS Shell Dlg 2]tamten jest starszy, czupurkę ma jaśniejszą, jest bardziej rudy niż złoty [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]i chyba ma obcięty ogon. [/FONT] Quote
Borówka16 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dziewczyny ,Golden Evita-czyli Marta nie ma obecnie internetu. Mam z nią kontakt ,a gg ale niestety został przerwany przez jej brak sieci. Ja nie wiem co ze spanielem :shake: Quote
Kateczka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 a mnie założycielka wątku martwi.....jak dla mnie zbyt wiele razy na czarnych kwiatkach :( Quote
Golden Evita Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Witam serdecznie. Niestety nie ma dostepu do internetu... Obecnie nie bywam w schronisku. Pisalam juz w jakims watku. Mialam wlam do mieszkania, stracilam laptopa wraz z internetem (miedzy innymi). Nie mam mozliwosci wspolpracy w tej chwili. W razie pytam moge podac nr kom. (podam oficjalnie) tel. 514 162 974 ps. dzieki Borowka za wytlumaczenie. Quote
Ss Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a może jest jakiś wątek bydgoskiego schroniska... i może tam czegos sie dowiemy Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Golden Evita']Witam serdecznie. Niestety nie ma dostepu do internetu... Obecnie nie bywam w schronisku. Pisalam juz w jakims watku. Mialam wlam do mieszkania, stracilam laptopa wraz z internetem (miedzy innymi). Nie mam mozliwosci wspolpracy w tej chwili. W razie pytam moge podac nr kom. (podam oficjalnie) tel. 514 162 974 ps. dzieki Borowka za wytlumaczenie. Przykra sprawa... :shake: [quote name='Ss']a może jest jakiś wątek bydgoskiego schroniska... i może tam czegos sie dowiemy Oczywiście, że jest: http://www.dogomania.pl/threads/115475-Bydgoszcz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t-Aktualizacja-22-08 Pytałam tam, prosiłam o fotki, odzewu za wielkiego nie było. Oprócz tego spanielka (jeśli jeszcze jest), jest jeszcze jeden, chory na zapalenie górnych dróg oddechowych, w schronisku musi być jeszcze jakieś 2 tygodnie. Info o nim mam od dziewczyn od bassetów. :roll: Quote
Radman Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Przykra sprawa... :shake: Oczywiście, że jest: http://www.dogomania.pl/threads/115475-Bydgoszcz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t-Aktualizacja-22-08 Pytałam tam, prosiłam o fotki, odzewu za wielkiego nie było. Oprócz tego spanielka (jeśli jeszcze jest), jest jeszcze jeden, chory na zapalenie górnych dróg oddechowych, w schronisku musi być jeszcze jakieś 2 tygodnie. Info o nim mam od dziewczyn od bassetów. :roll: Hej, Wczoraj w schronie byly 3 spaniele ( 1 dopiero co przywieziony, 2-gi z zeszlego tygodnia). Tez swiezak jest w bardzo kiepskiej kondycji, ma drgawki i byl bardzo brudny, praktycznie sie nie podnosil. Jest tez taki pociech o jasniejszym ubarwieniu, siedzi na szczeniakachi wciaz skacze na drzwi. Ludziki, pytajcie i szukajcie im rodzin. Pozdrawiam Quote
Asia & Ginger Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Radman napisał(a):Hej, Wczoraj w schronie byly 3 spaniele ( 1 dopiero co przywieziony, 2-gi z zeszlego tygodnia). Tez swiezak jest w bardzo kiepskiej kondycji, ma drgawki i byl bardzo brudny, praktycznie sie nie podnosil. Jest tez taki pociech o jasniejszym ubarwieniu, siedzi na szczeniakachi wciaz skacze na drzwi. Ludziki, pytajcie i szukajcie im rodzin. Pozdrawiam Ja chętnie pomogę, ale muszę mieć opisy psów i fotki. Inaczej ciężko ogłaszać... :roll: Quote
elinka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Około dwóch tygodni temu w Inowrocławiu zaginął podobny do tego spanielek. Może ktoś go ukradł i wywiózł do Bydgoszczy? Quote
elinka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Właśnie wysłałam zmartwionym Państwu link do tego wątku. Mam nadzieję, że to są jego właściciele.:kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 elinka napisał(a):Właśnie wysłałam zmartwionym Państwu link do tego wątku. Mam nadzieję, że to są jego właściciele.:kciuki: Trzymam kciuki żeby tak było. :kciuki: :kciuki: Quote
elinka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 no niestety, to nie jest piesek tych Państwa :-( Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='sharon']Czy adopcja Spanielka jest aktualna?! Ten spanielek już chyba nieaktualny (chociaż nie dam sobie głowy uciąć), ale są jeszcze 3 inne w bydgoskim schronisku: http://www.allegro.pl/item947715089_cocker_spaniel_oddany_z_powodow_rodzinnych_pilne.html http://www.allegro.pl/item947720814_cocker_spaniel_sunia_i_piesek_czekaja_na_nowe_domy.html Quote
krowka416 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 chciała bym adoptowac tego spanielka tylko chciała bym prosic o pomoc w dowiezieniu go do mnie :( zastanawiam sie nad kupnem spaniela ale skoro mogla bym adoptowac... zostawiam kontakt: nr. GG 18 97 898 lub emeil: krowisia2@wp.pl czekam bardzo mi zalezy na spanielku a zapewniam ze trafi w bardzo bardzo dobre rece. Psy to moja pasja a poza tym miałam sposobnosc przez krótki czas pracowac w lecznicy weterynaryjnej co jeszcze poglebiło moją wiedze na temat 4nogów. kocham pieski mam juz jedna sunke i jest cudowna aczkolwiek nie jest to cocerek prosze o odzew bardzo mi zalezy liczy sie dla mnie tylko dowóz reszta zajme sie sama dziekuje i CZEKAM Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 krowka416 napisał(a):chciała bym adoptowac tego spanielka tylko chciała bym prosic o pomoc w dowiezieniu go do mnie :( zastanawiam sie nad kupnem spaniela ale skoro mogla bym adoptowac... zostawiam kontakt: nr. GG 18 97 898 lub emeil: krowisia2@wp.pl czekam bardzo mi zalezy na spanielku a zapewniam ze trafi w bardzo bardzo dobre rece. Psy to moja pasja a poza tym miałam sposobnosc przez krótki czas pracowac w lecznicy weterynaryjnej co jeszcze poglebiło moją wiedze na temat 4nogów. kocham pieski mam juz jedna sunke i jest cudowna aczkolwiek nie jest to cocerek prosze o odzew bardzo mi zalezy liczy sie dla mnie tylko dowóz reszta zajme sie sama dziekuje i CZEKAM Tego psiaka chyba już nie ma w schronisku. Pytasz o dowóz, ale nie napisałaś skąd jesteś, więc skąd mamy widzieć, czy damy radę zorganizować dowóz? Zajrzyj do tego wątku, tam są wszystkie spanielki do adopcji (tylko 3 pierwsze strony wątku są aktualne): http://www.dogomania.pl/threads/121612-Spanielki-szukajAE-ce-nowych-domkA-w-ProszAE-nie-pisaAE-w-tym-wAE-tku Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 krowka416 napisał(a):jestem z woj kujawsko pomorskiego Ale województwo kujawskie jest bardzo duże, podaj proszę jakieś najbliższe większe miasto. Quote
Recommended Posts