Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sayrel - my z Kropką mamy teraz sesje, więc jesteśmy trochę wyłączeni z życia. Super, że weźmiesz ją na DT :) To może być ta sunia, której my szukaliśmy, jednak ja wtedy prowadziłem i zanim zaparkowałem bezpiecznie widziałem ją tylko z boku przelotem. Aga miała z nią bliższy kontakt, ale ciężko stwierdzić czy miała charakterystyczny grzbiet, bo było już cholernie ciemno, a wiadomo, że w takiej sytuacji człowiek nie skupia się na wyglądzie tylko złapaniu psa. Jednak o żadnym innym biegającym w tamtych okolicach podobnym psem nie było głośno.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Sayrel napisał(a):
dla zainteresowanych suka zostala wyadoptowana warunkowo z kwarantanny, dowiedzialam sie o tym przyjezdzajac po nia....

Jak to "wyadoptowana warunkowo"??!! Przecież podobno nie można robić takich rzeczy... Jak mogło do tego dojść? Wiem, że wątek już nieaktualny, ale za sprawą mojej obecnej tymczasowiczki - suni husky bardzo interesuję się tymi psiakami i zmroziło mnie zakończenie tej sprawy...:/

Posted

O kurcze, to tym bardziej przykro:( A wiadomo przynajmniej do jakiego domu trafiła?? Naprawdę jakaś okropnie dziwna ta sytuacja...:/ Masakra!

A tak przy okazji, to nie wiesz może Kropciu czy ten potencjalny domek, który wtedy się do Ciebie zgłosił znalazł już psiaka?

Posted

Niesądzę, żeby ktokolwiek wiedział gdzie poszła... choć może..:roll: skoro to adopcja warunkowa...

Nie, nie znalazł. To moi znajomi, także jak będzie trzeba na pewno znajdę jakiegoś psiaka. Póki co się wstrzymaliśmy, bo to na razie nie takie proste ;-).

• 1 month later...
Posted

oj dobrze, zę Cię widzę..
PILNIE potrzeba DT dla suni husky na ok 2-3 tygodnie..
Dom tymczasowy w którym obecnie przebywa ma problem, bo sunia dostała cieczkę a w domu jest drugi duży pies i nie mają możliwości ich odizolować..
Jest już potencjalny domek dla niej, ale ja panicznie chcę uniknąć tego by wydać ją bez kastracji bo jest piękna!!!!!!!!!!!!!!
Nie znasz nikogo w krakowie kto ma taką szanse??