Glutofia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 hiihihihii nikt?? Ja myślę ze ta pani ją zabierze do siebie. Mówiła ze nie miała zamiaru brać kolejnego psa ale Leda jej siedzi w głowie. Quote
amikat Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dokładnie tak mówiła.... nie ma jesze odpowiedzi... Quote
__Lara Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To ja czekam, bo nie wiem czy robić te ogłoszenia czy nie ;) Quote
gość123456 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ledunia podczas zabawy śnieżkami ;D Quote
__Lara Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Glutofia napisał(a):śliczna!!!!!!!! Bardzo!!! Co z jej domkiem? Quote
JOMA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 "BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa. http://www.dogomania.pl/threads/1796...ozy-w-karcerze [FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty: [/FONT] na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini" FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 [FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK[/FONT] Quote
amikat Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 LEDA TO SABA!!!!! Dzisiaj zadzwoniła jej rodzina. Okazało sie ze od 22 stycznia szukają jej!!!! Mieszkała w Siemianowicach - tam została tej rodzinie przekazana do adopcji. Ktoś ją jak mówią ukradł sprzed sklepu.. Została smycz. Szukali jej od miesiąca - aż dzisiaj na naszej stronie znaleźli filmik z Silesii i swojego psa!!!! Jarek jedzie z nią dzisiaj. Sprawdzi ten dom i chyba.... odda psa właścicielom. JAKA FUNDACJĄ DOWOZIŁA SABĘ??????? DO SIEMIANOWIC???? Quote
__Lara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='amikat']LEDA TO SABA!!!!! Dzisiaj zadzwoniła jej rodzina. Okazało sie ze od 22 stycznia szukają jej!!!! Mieszkała w Siemianowicach - tam została tej rodzinie przekazana do adopcji. Ktoś ją jak mówią ukradł sprzed sklepu.. Została smycz. Szukali jej od miesiąca - aż dzisiaj na naszej stronie znaleźli filmik z Silesii i swojego psa!!!! Jarek jedzie z nią dzisiaj. Sprawdzi ten dom i chyba.... odda psa właścicielom. JAKA FUNDACJĄ DOWOZIŁA SABĘ??????? DO SIEMIANOWIC???? szok :o :o :o czekamy na relację! Quote
kuba123 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 byłam ,zawiozłam ostatnie 20 metrów, do klatki biegłam, tak ciągnęła do domu w domu drugi pies- adoptowany z katowickiego schronu, Leda/Saba wpadła i od razu do michy w domu czekało na nią trzech chłopaczków i pani, pan w pracy wogóle to czekali na nią na dworze, jak podjechałam to stali na chodniku i czekali zanim zdążyłam zaparkować jeden z chłopców biegł za samochodem i wołał ''proszę pani to nasza Saba'' Saba zadowolona wyłożyła się na dywanie w pokoju i obgryzała kości Quote
gość123456 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Czyli ktoś jednak obejrzał mój filmik... Quote
Glutofia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Patrycja nie da się wstawić zeby od razu okienko wyskoczyło ...ja nie umiem Quote
JOMA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Leda / Saba - pilnuj się domu ! - powodzenia ! - liczę na to, że nie będą już przywiązywać psów pod sklepem ! Quote
__Lara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 kuba123 napisał(a):byłam ,zawiozłam ostatnie 20 metrów, do klatki biegłam, tak ciągnęła do domu w domu drugi pies- adoptowany z katowickiego schronu, Leda/Saba wpadła i od razu do michy w domu czekało na nią trzech chłopaczków i pani, pan w pracy wogóle to czekali na nią na dworze, jak podjechałam to stali na chodniku i czekali zanim zdążyłam zaparkować jeden z chłopców biegł za samochodem i wołał ''proszę pani to nasza Saba'' Saba zadowolona wyłożyła się na dywanie w pokoju i obgryzała kości Superowe zakończenie :D Quote
kuba123 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 rok po odzyskaniu swojego domu Leda/ Saba odeszła za Tęczowy Most po ciężkiej chorobie ODPOCZYWAJ W SPOKOJU (*) maleńka Pani od Ledy, z którą utrzymujemy od tamtego czasu stały kontakt przyszła do nas na akcję utulić swój ból jesteśmy szczęśliwi,że nawet w tak trudnych dla siebie chwilach ludzie od psów ''naszych-nienaszych'' chcą być choć trochę z nami i z nami dzielić chwile szczęścia i rozpaczy Quote
Recommended Posts