Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa.

http://www.dogomania.pl/threads/1796...ozy-w-karcerze

[FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty:
[/FONT]
na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini"

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
[FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK[/FONT]

Posted

LEDA TO SABA!!!!!
Dzisiaj zadzwoniła jej rodzina. Okazało sie ze od 22 stycznia szukają jej!!!! Mieszkała w Siemianowicach - tam została tej rodzinie przekazana do adopcji. Ktoś ją jak mówią ukradł sprzed sklepu.. Została smycz. Szukali jej od miesiąca - aż dzisiaj na naszej stronie znaleźli filmik z Silesii i swojego psa!!!! Jarek jedzie z nią dzisiaj. Sprawdzi ten dom i chyba.... odda psa właścicielom. JAKA FUNDACJĄ DOWOZIŁA SABĘ??????? DO SIEMIANOWIC????

Posted

[quote name='amikat']LEDA TO SABA!!!!!
Dzisiaj zadzwoniła jej rodzina. Okazało sie ze od 22 stycznia szukają jej!!!! Mieszkała w Siemianowicach - tam została tej rodzinie przekazana do adopcji. Ktoś ją jak mówią ukradł sprzed sklepu.. Została smycz. Szukali jej od miesiąca - aż dzisiaj na naszej stronie znaleźli filmik z Silesii i swojego psa!!!! Jarek jedzie z nią dzisiaj. Sprawdzi ten dom i chyba.... odda psa właścicielom. JAKA FUNDACJĄ DOWOZIŁA SABĘ??????? DO SIEMIANOWIC????

szok :o :o :o czekamy na relację!

Posted

byłam ,zawiozłam
ostatnie 20 metrów, do klatki biegłam, tak ciągnęła do domu
w domu drugi pies- adoptowany z katowickiego schronu, Leda/Saba wpadła i od razu do michy
w domu czekało na nią trzech chłopaczków i pani, pan w pracy
wogóle to czekali na nią na dworze, jak podjechałam to stali na chodniku i czekali
zanim zdążyłam zaparkować jeden z chłopców biegł za samochodem i wołał ''proszę pani to nasza Saba''
Saba zadowolona wyłożyła się na dywanie w pokoju i obgryzała kości

Posted

kuba123 napisał(a):
byłam ,zawiozłam
ostatnie 20 metrów, do klatki biegłam, tak ciągnęła do domu
w domu drugi pies- adoptowany z katowickiego schronu, Leda/Saba wpadła i od razu do michy
w domu czekało na nią trzech chłopaczków i pani, pan w pracy
wogóle to czekali na nią na dworze, jak podjechałam to stali na chodniku i czekali
zanim zdążyłam zaparkować jeden z chłopców biegł za samochodem i wołał ''proszę pani to nasza Saba''
Saba zadowolona wyłożyła się na dywanie w pokoju i obgryzała kości

Superowe zakończenie :D

• 11 months later...
Posted

rok po odzyskaniu swojego domu Leda/ Saba odeszła za Tęczowy Most po ciężkiej chorobie
ODPOCZYWAJ W SPOKOJU (*) maleńka
Pani od Ledy, z którą utrzymujemy od tamtego czasu stały kontakt przyszła do nas na akcję utulić swój ból
jesteśmy szczęśliwi,że nawet w tak trudnych dla siebie chwilach ludzie od psów ''naszych-nienaszych'' chcą być choć trochę z nami
i z nami dzielić chwile szczęścia i rozpaczy