Paulina87 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 W schronisku w Ostrowie Wlkp. przebywa pies podobny do Beagl'a... wysokość taka sama, umaszczenie też a kształt głowy i uszka podobne do Juck russel teriera. Ogólnie psiak wygląda przesympatycznie.. zdjęcia będą trochę słabej jakośch bo mnie obszczekiwał :cool1: Niestety nic więcej o nim nie wiem bo wpadłam do schroniska tak tylko na chwilę porobić fotki i w ogóle mają tam teraz przeprowadzaną dezynfekcję. Telefon do schroniska: (062)592 46 94 Quote
eurydyka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 faktycznie duzo ma z beagla, ubarwienie na 100% Quote
jotpeg Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 trzeba go rozleklamowac, beagle teraz modne ;) Quote
eurydyka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 dalam go na forum beagle'owe zeby wiecej o nim napisac to trzeba cos wiecej o nim wiedziec, wiek, charakter itp Quote
Paulina87 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Tylko, że ja w schronisku to od święta jestem :roll: ... dzisiaj też tylko wpadłam na moment, z resztą nie przepadam za tamtejszymi pracownicami a właściwie wolontariuszkami... bo nie są zbyt miłe i pomocne a dzisiaj nie było "kierownika" jego to się zawsze wypytam o psy. Może uda mi się dotrzeć do schroniska w przyszym tygodniu. No ale jeżeli ktoś byłby zainteresowany psem zawsze może zadzwonić do schroniska i dowiedzieć sie wiecej. Quote
eurydyka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 on jest podobno wloczega (to info z forum beaglowego, gdzie ktos psa kilka razy widzial zanim trafil do schroniska) Quote
jotpeg Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 wloczega za kratami schroniska, oj pewnie mu nielatwo :-( Quote
Paulina87 Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Też właśnie słyszałam, że to włuczęga bo mój kolega z którym byłam w schronisku mówił że kilka razy widział go w pobliżu jego domu. W piątek ma isć do schroniska to może dowie się coś więcej. Quote
wanda szostek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 jotpeg napisał(a):wloczykij do gory i... do domu I trzeba cię będzie bardzo pilnować abyś nie łazikował. W górę mały Quote
Limonka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Co u pieska? Jeszcze aktualne? Jak tak to znalazłam tutaj takie ogłoszenie : Beagle samiec kupię psiaczka rasy beagle, nie musi posiadac rodowod!!! może byc nawet mieszańcem bigla z jakims innym psiaczkiem!!! pozdrawiam czekam na oferty najlepiej z fotkami Cena: 400 PLN Miejscowość: Kutno Tel.: 693804777 ; Wyślij e-mail do ogłoszeniodawcy: florka82@o2.pl Quote
Paulina87 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Podobno psiaka nie ma już w schronisku, ale dawno tam nie byłam. słyszałam, że ten pies ma właściciela więc może on go odebrał. Kolega mi mówił, że właściciel pozwala mu na takie wędrowanie gdzie popadnie. Quote
Estera Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 mam nadzieje, że psiaka odebrał właściciel :) ale szkoda niuńca, skoro ma takiego nieodpowiedzialnego właściciela... Quote
Paulina87 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Kolega był wczoraj w schronisku i ten Beagle jest tam nadal, oglądała go jakaś rodzinka więc może go ostatecznie zabrali... Quote
eurydyka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 daj znac jak juz bedzie wiadomo co i jak, oki? mam nadzieje, ze on w koncu znajdzie bezpieczny dom Quote
kamila222 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ten pies jeszcze jest?? jak tak to napiszcie o nim informacje Quote
Recommended Posts