Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Ostrowie Wlkp. przebywa pies podobny do Beagl'a... wysokość taka sama, umaszczenie też a kształt głowy i uszka podobne do Juck russel teriera. Ogólnie psiak wygląda przesympatycznie.. zdjęcia będą trochę słabej jakośch bo mnie obszczekiwał :cool1:
Niestety nic więcej o nim nie wiem bo wpadłam do schroniska tak tylko na chwilę porobić fotki i w ogóle mają tam teraz przeprowadzaną dezynfekcję.

Telefon do schroniska: (062)592 46 94

Posted

Tylko, że ja w schronisku to od święta jestem :roll: ... dzisiaj też tylko wpadłam na moment, z resztą nie przepadam za tamtejszymi pracownicami a właściwie wolontariuszkami... bo nie są zbyt miłe i pomocne a dzisiaj nie było "kierownika" jego to się zawsze wypytam o psy. Może uda mi się dotrzeć do schroniska w przyszym tygodniu. No ale jeżeli ktoś byłby zainteresowany psem zawsze może zadzwonić do schroniska i dowiedzieć sie wiecej.

Posted

Też właśnie słyszałam, że to włuczęga bo mój kolega z którym byłam w schronisku mówił że kilka razy widział go w pobliżu jego domu. W piątek ma isć do schroniska to może dowie się coś więcej.

• 3 weeks later...
Posted

Podobno psiaka nie ma już w schronisku, ale dawno tam nie byłam. słyszałam, że ten pies ma właściciela więc może on go odebrał. Kolega mi mówił, że właściciel pozwala mu na takie wędrowanie gdzie popadnie.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...