Jump to content
Dogomania

Stary ON CZARLI-CHORE ŁAPY-Czarli w super DS :) Wakacyjny happy end :)

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętajcie moje drogie, że pies potrzebuje 170 zł deklaracji na najbliższe 5 miesięcy, potem 70 zł.
Warto napisać do wetów- wszystkich których znajdziecie w necie- czy mogli by podarować mu próbki tego nowego leku.
Przedstawicie rzeczowo sprawę bez zbędnych ozdobników.
Jeśli udałoby się zdobyć tych 7 tabletek to już zmienia postać rzeczy.

Pozdrawiam.

Posted

asiulek-85 napisał(a):
Czy mamy jakiś określony czas do kiedy mamy znaleść to 170 zł?? Chodzi mi o to czy Czarli straci swoje miejsce w hotelu??

Chyba do końca marca ,ale nie jestem pewna.
Ania hotelik załatwiała.

Posted

Dobry wieczór Czarli :)
Przysłała mnie tutaj cioteczka Asiulek,
widzę że potrzeba tego co zawsze...
Cienko będzie... :(
Zadeklarowałam się juz u 3 psiaków,
że wpłacę...
Jestem z Tobą duszą i trzymam kciuki :)

Posted

Hej, nie było mnie pzrez kilka dni i widzę,że przybyło pieniążków, to świetnie :-)_.

Dzwoniłam do Jamora,niestety , na razie CZARLI musi trochę poczekac na miejsce , bo Artur musiał przyjąć kilka psiaków zupełnie bezdomnych, ale myślę, ze bedzie to kwestia 3 -4 tygodni, moze uzbiera sie jeszce wiecej forsy.

Co do badań RTG i krwi, to w schronisku nie miał robionych, po pierwsze u na snie ma w schronie RTG, trzebaby go zawieść odpłatnie do jakiejś lecznicy.
Co do badań krwi to poproszę,jak będę w weekend, może będzie można zrobic, bedzie wtedy przynajmniej wiadomo, czy można go wykastrować, ale nie wiem jak to będzie ze wzgledu na kasę.

Konto do wpłat postaram sie szybko ustalić, tzn. ustalę, czy moze być fundacyjne.

Posted

W piątek 26.03 wyjeżdżam i wracam 07.04. przez ten czas nie będę miała dostępu do internetu wiec gdyby były potrzebne wpłaty na już to kontakt na kom.517600710.Pozdrawiam.

Posted

rencia42 napisał(a):
W piątek 26.03 wyjeżdżam i wracam 07.04. przez ten czas nie będę miała dostępu do internetu wiec gdyby były potrzebne wpłaty na już to kontakt na kom.517600710.Pozdrawiam.

Dobrze ,jak wpłata będzie już potrzebna to Cię powiadomimy :)