papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jestem na watku, postaram posciagac sie pare osob Quote
dineh Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 zaznaczam...i z całych sił mam nadzieje ze pieniazki sie znajda:(.. Quote
asiulek-85 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 papryka napisał(a):jestem na watku, postaram posciagac sie pare osob dzięki ze się pojawiłaś :) Quote
Borówka16 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 amensalizm napisał(a):Hey Możecie mi zebrać do kupy informacje o nim? + zdjęcia. Na allegro? Bo nie mam czasu przeglądać całego wątku. Jej ! Z nieba nam spadłaś z tym allegro ;) Ania już Ci podała gdzie są zdjęcia ,filmiki i opisy. Jak masz jakieś pytania to pisz ! Quote
Borówka16 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Borówka16 napisał(a):Jej ! Z nieba nam spadłaś z tym allegro ;) Ania już Ci podała gdzie są zdjęcia ,filmiki i opisy. Jak masz jakieś pytania to pisz ! Teks do allegro zaraz wstawie...;) Quote
kmurdz Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 witam, chetnie wspomoge miesiecznie Czarliego. dajcie prosze znak gdzie przelac. prosze o info na maila! pozdrawiam! K Quote
madcat1981 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Przybywam na wezwanie asiulek-85 i muszę napisać, że Czarli ujął mnie za serducho. Nie zostawimy go samego. Może będzie miał takie szczęście jak Szaman - widzę tu jedną cioteczkę Szamanową :cool3: a pewnie jest ich więcej :) Quote
asiulek-85 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 madcat1981 napisał(a):Przybywam na wezwanie asiulek-85 i muszę napisać, że Czarli ujął mnie za serducho. Nie zostawimy go samego. Może będzie miał takie szczęście jak Szaman - widzę tu jedną cioteczkę Szamanową :cool3: a pewnie jest ich więcej :) Ja też się w Czarlim zakochałam i z całych sił chciałabym mu pomóc... zeby tylko zdąrzyć wysłać go do hotelu. Musimy zdąrzyć Quote
papryka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ile jeszcze brakuje pieniedzy dla psiaka??? nadal 210 zl? Quote
asiulek-85 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziewczyny potrzebny jest numer konta do allegro cegiełkowego i trzeba napisać tekst do ogłoszeń na allegro. Która napisze tekst chwytajacy za serce?? Quote
Panca Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 melduje sie na watku ale na razie wesprzec nie moge bo mam rozne inne zobowiazania :( mam nadzieje ze sie uda go wyciagnac,biedaka... Quote
Panca Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 zobaczylam film....bosh jak on placze...wygrzebie 20 zl na razie jednorazowo ale wplata na poczatku kwietnia ..no moze pod koniec marca.. Quote
amensalizm Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Asia zdeklarowała się, ze jutro napisze tekst. Ustalicie jaka ma być aukcja cegiełkowa. Po drugie co mu jest?? Jednostka chorobowa. Jakie leki dostaje? Na stawy (glukozamina i chondroityna tylko?)? Co tak podnosi koszta? Sorry, ze ta wypytuje, ale po prostu nie mogłam znaleźć info a będzie mi ono potrzebne do aukcji. Quote
amensalizm Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A i jeszcze jedno czy on ma na prawdę tyle lat? Patrzył mu ktoś w ząbki z was? może jest młodszy tylko mu nogi przez brak ruchu i zime trochę siadają? Zresztą jest strasznie podobny do mojego ona- niby seniorka ;) Quote
yoko100 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jedynie co moge wspomoc jednorazowo:(:( w przyszlym tygodniu, ale bede zagladac i 3 mac mocno kciuki Quote
sylwija Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Na razie deklaruje 10 PLN, może potem mi się uda coś jeszcze podrzucić.. Piękny Pies, wierze, ze meczy się w schronie :( Quote
asiulek-85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kurcze ale ja nie wiem na co dokładnie choruje Czarli i jakie bierze leki. Moze Borówka albo Ania wiedzą?? Quote
Borówka16 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 sylwija napisał(a):Na razie deklaruje 10 PLN, może potem mi się uda coś jeszcze podrzucić.. Piękny Pies, wierze, ze meczy się w schronie :( Bardzo Ci dziękujemy :) Quote
Borówka16 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 amensalizm napisał(a):Asia zdeklarowała się, ze jutro napisze tekst. Ustalicie jaka ma być aukcja cegiełkowa. Po drugie co mu jest?? Jednostka chorobowa. Jakie leki dostaje? Na stawy (glukozamina i chondroityna tylko?)? Co tak podnosi koszta? Sorry, ze ta wypytuje, ale po prostu nie mogłam znaleźć info a będzie mi ono potrzebne do aukcji. Ja niestety nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie...:( Zapytaj Ani (Ania i Kajber ) Quote
Ania i Kajber Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Czarli , jak wiekszośc starych psow, szczegolnie ON-ków ma zmiany zwyrodnieniowe- prawdopodobnie tylnie łapy lub odc. lędźwiowy kręgosłupa, lub jedno i drujie- stąd ból i trudności w poruszaniu się. Glukozaminę kupuję mu i daję z jedzeniem jak jestem, czyli w weekend. Wtedy też biorę go na krótki ,10 minutowy spacer na wybieg. Dostałam od dr. Luizy dla niego tabletki- niesterydowy lek przeciwzapalny-TROCOXIL, podaje sie 1x w miesiącu, wiec idealny na warunki schroniskowe, można podać 7 dawek, potem przerwa. Tebletki były od przedstawiciela firmy produkującej , dwie, na luty i marzec, pomagają mu,wiec myślę, że warto dawać mu dalej. Oczywiście mozna z tych tabletek ew. zrezygnować. Co do konta, to dam znać. Quote
anita_happy Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 CHARLI CHŁPCZE..moge cie tylkopodrzucić od czasu..do czau :( wszystkie zapasy gotówkowe musze trzymać w rezerwie na ATOSA, kt jest u jamoRA..a jest w takiej samej sytuacji JAK TY :( duzy...kochany..bez domu..bez pana i bez deklaracji :/ Quote
Borówka16 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Czarli ,w góre po deklaracje ! Już niewiele brakuje.... Quote
Recommended Posts