gusia0106 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Własnie, moz ewarto by zadzwonić do Jamora i zapisać Czarliego w kolejkę? A może ktoś ma inne pomysły DOMU TYMCZ.? Ja uważam, że warto ale jako, że nie mogę się dorzucić w zasadzie nie zabieram głosu Quote
gusia0106 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zobaczyłam właśnie zdjęcia......jest śliczny....... Moim zdaniem nie ma 10 lat, tylko jest zaniedbany. Faktycznie widać, że schronisko to nie jest miejsce dla niego. Quote
Ania i Kajber Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Szukamy HOTELIKU/DOMU TYMCZ. i DEKLARACJI dla CZARLIEGO. Moze ten wspanaiły psiak nie jest skazany na smierć w schronie. On zniesie wszystko - ból stawów i inne dolegliwości, byleby tylko byl ktoś , kto codziennie poświęci mu trochę czasu i serca. Quote
Borówka16 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Chyba trzeba zadzwonić do "Jamora " i ustawić się w kolejce ,tak jak Ania mówiła Quote
Borówka16 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Chyba trzeba zadzwonić do "Jamora " i ustawić się w kolejce ,tak jak Ania mówiła Quote
Borówka16 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Czarli ,ciotki dziś do Ciebie nie zajrzały :( Hop na 1 ;) Quote
Aska25 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzis pojechal Dziadek do domku. Moze Charliemu tez sie uda. Jutro bedziemy w schronisku robily roszady i postaramy sie dac Charliego do jakiegos boksu. On zawsze stoi na zewnatrz budy, jeszcze nie widzialam, zeby w srodku siedzial, wiec jest wiecznie mokry i caly w blocie, wczesniej byl caly w sniegu ... Zastanawialam sie czy go nie wyczesac troszke bo wyglada fatalnie, ale w sumie jeszcze zimno jest, wiec poczekam z tym jeszcze troche ... Quote
Borówka16 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Świetnie ,że Dziadkowi się udało :) Oby Czarliemu też.. Hop na 1 ;) Potrzebne deklaracje ! Quote
Borówka16 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Oj ! Czarli nie wygląda dobrze... :( Pilny tymczas !!! On słabnie w schronie !! :( Jak by mógł mu ktoś zrobić allegro byłbybyśmy bardzo wdzięczne !!! Quote
Aska25 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Na zdjeciu 1 widac jak mu lapy siadaja :( Beda jeszcze 2 filmiki,ael 40 minut sie 1 zgrywa ... Charli jest teraz w blaszaku. Osobiscie bardzo sie ciesze ze Ania go przeniosla. Ma chociaz dach nad glowa i nie bedzie wiecznie moknal na deszczu :) Koniecznie go musze troche poczesac, ma masakrycznie posklejana siersc ... I takie koltuny wystajace, nastepnym razem napewno go odwiedze ... Charli tak wyje, on tak przerazliwie wyje i popiskuje, nawet jak sie w boksie siedzi z nim :D:D:D A jak sie wyjdzie to juz wogole koncercik :) Quote
Borówka16 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 A faktycznie na 1 zdjęciu mu łapki siadają :( Fajnie,że teraz ma chociaż dach nad głową... Coś mało deklaracji ... Quote
Ania i Kajber Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Borówka16 napisał(a):A faktycznie na 1 zdjęciu mu łapki siadają :( Fajnie,że teraz ma chociaż dach nad głową... Coś mało deklaracji ... Własnie- ani deklaracji, ani zarezerowanego miejsca w hotelu, a psiak cierpi. Niestety , nie ma hojnych cioteczek owczarkowych ........ Quote
Aska25 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Charli wyglada fatalnie ... Ja jestem pieprznieta na punkcie czesania i uwazam, ze jego trzeba troche dorwac koniecznie ... Najgorsze, ze jest w takim miejscu, ze wyprowadzenie go na wybieg, jest rzecza bardzo skomplikowana, przynajmniej dla mnie, bo Ania ma w tym wieksza wprawe .... Takze jutro odwiedze kolege, poczesze, ale na spacer nie wezme :( Quote
Borówka16 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Czarli jest taki uroczy :loveu: Wielki misiek do przytulania... A nadal bez domu :placz::placz::placz: Quote
Aska25 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x02aXmxLGoU jeszcze 1 film z Charlim. Wybaczcie jakosc, ale ciezko sie kreci w ciemnicy i samemu, ale lepsze to niz nic ;) Quote
Ania i Kajber Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 KTO JESZCZE DA COŚ DLA CZARLIEGO? DZWONIŁAM WCZORAJ DO JAMORA, MÓWIŁ,ŻE JEST W STANIE W ZASADZIE NA BIEŻĄCO ZORGANIZOWAĆ MIEJSCE I PRZYJĄĆ PSA, ALE KOSZTY-15 ZŁ/DZIEŃ, CZYLO OK. 450 ZŁ/M-C. Jak zwykle wszystko rozbija sie o kasę-czy uda nam sie zdobyć pieniadze? Quote
Borówka16 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Czarli,na pierwsze Misiaku po deklaracje ! Quote
GoskaGoska Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 sliczny biedaczek, cioteczki po reklamujcie wątek może się znajdzie kasy , gdyby nie to, ze sama mam do wyciągnięcia psy chętnie bym mu pomogła na razie sie zapisuje. Quote
Ania i Kajber Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 CZARLI oprocz problemów ze zwyrodnieniem stawów , bolem i "siadaniem na łapy" ma jeszcze inny prpblem zdrowotny-wygryzanie się. Psiak ma lęk separacyjny- to nc dziwnego u psa, który tak kocha ludzi i tak potrzebuje z nimi kontaktu, a został porzucony i jest skazany na samotnośc w schronisku. Czarli wyje, by zwrocić na siebei uwagę i płacze,pozostawiany w boxie, a także ze stresu wygryzł asobie przednią łapkę- ma już tam poważny stan zapalny, który objał tez staw łokciowy. Bardzo mu go szkoda-on sie w schronisku degraduje. Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Widzę ,że dziewczyny zbierają też deklaracje do Jamora dla Gapcia - może się uda i oba chlopaki pojadą razem.... Quote
Borówka16 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Na Gapcia też Nika zbiera ,ale na razie tak jak u Czarliego pustki z deklaracjami...:( Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Borówka16 napisał(a):Na Gapcia też Nika zbiera ,ale na razie tak jak u Czarliego pustki z deklaracjami...:( Tak, zawsze i wszędzie problem z forsą.... Quote
Recommended Posts