Jump to content
Dogomania

Stary ON CZARLI-CHORE ŁAPY-Czarli w super DS :) Wakacyjny happy end :)

Recommended Posts

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Własnie, moz ewarto by zadzwonić do Jamora i zapisać Czarliego w kolejkę?

A może ktoś ma inne pomysły DOMU TYMCZ.?

Ja uważam, że warto ale jako, że nie mogę się dorzucić w zasadzie nie zabieram głosu

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukamy HOTELIKU/DOMU TYMCZ. i DEKLARACJI dla CZARLIEGO.
Moze ten wspanaiły psiak nie jest skazany na smierć w schronie.
On zniesie wszystko - ból stawów i inne dolegliwości, byleby tylko byl ktoś , kto codziennie poświęci mu trochę czasu i serca.

Posted

Dzis pojechal Dziadek do domku. Moze Charliemu tez sie uda.
Jutro bedziemy w schronisku robily roszady i postaramy sie dac Charliego do jakiegos boksu. On zawsze stoi na zewnatrz budy, jeszcze nie widzialam, zeby w srodku siedzial, wiec jest wiecznie mokry i caly w blocie, wczesniej byl caly w sniegu ... Zastanawialam sie czy go nie wyczesac troszke bo wyglada fatalnie, ale w sumie jeszcze zimno jest, wiec poczekam z tym jeszcze troche ...

Posted

Na zdjeciu 1 widac jak mu lapy siadaja :( Beda jeszcze 2 filmiki,ael 40 minut sie 1 zgrywa ...

Charli jest teraz w blaszaku. Osobiscie bardzo sie ciesze ze Ania go przeniosla. Ma chociaz dach nad glowa i nie bedzie wiecznie moknal na deszczu :) Koniecznie go musze troche poczesac, ma masakrycznie posklejana siersc ... I takie koltuny wystajace, nastepnym razem napewno go odwiedze ...
Charli tak wyje, on tak przerazliwie wyje i popiskuje, nawet jak sie w boksie siedzi z nim :D:D:D A jak sie wyjdzie to juz wogole koncercik :)

Posted

Borówka16 napisał(a):
A faktycznie na 1 zdjęciu mu łapki siadają :(
Fajnie,że teraz ma chociaż dach nad głową...
Coś mało deklaracji ...

Własnie- ani deklaracji, ani zarezerowanego miejsca w hotelu, a psiak cierpi.
Niestety , nie ma hojnych cioteczek owczarkowych ........

Posted

Charli wyglada fatalnie ... Ja jestem pieprznieta na punkcie czesania i uwazam, ze jego trzeba troche dorwac koniecznie ... Najgorsze, ze jest w takim miejscu, ze wyprowadzenie go na wybieg, jest rzecza bardzo skomplikowana, przynajmniej dla mnie, bo Ania ma w tym wieksza wprawe .... Takze jutro odwiedze kolege, poczesze, ale na spacer nie wezme :(

Posted

KTO JESZCZE DA COŚ DLA CZARLIEGO?

DZWONIŁAM WCZORAJ DO JAMORA, MÓWIŁ,ŻE JEST W STANIE W ZASADZIE NA BIEŻĄCO ZORGANIZOWAĆ MIEJSCE I PRZYJĄĆ PSA, ALE KOSZTY-15 ZŁ/DZIEŃ, CZYLO OK. 450 ZŁ/M-C.

Jak zwykle wszystko rozbija sie o kasę-czy uda nam sie zdobyć pieniadze?

Posted

CZARLI oprocz problemów ze zwyrodnieniem stawów , bolem i "siadaniem na łapy" ma jeszcze inny prpblem zdrowotny-wygryzanie się.

Psiak ma lęk separacyjny- to nc dziwnego u psa, który tak kocha ludzi i tak potrzebuje z nimi kontaktu, a został porzucony i jest skazany na samotnośc w schronisku.

Czarli wyje, by zwrocić na siebei uwagę i płacze,pozostawiany w boxie, a także ze stresu wygryzł asobie przednią łapkę- ma już tam poważny stan zapalny, który objał tez staw łokciowy.

Bardzo mu go szkoda-on sie w schronisku degraduje.