Borówka16 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Dziekuje p. Teresko, że Pani jest. Przyłączam się do tego. Quote
Ania i Kajber Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wiekszość deklarodawców sie wykruszyla "w miedzyczasie", będzie kiepsko z opłaceniem hotelu, ale nie mamay na razie innego wyjścia, tylko CZARLIEGO tam umieścić i zbierać kasę. Quote
Borówka16 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Wiekszość deklarodawców sie wykruszyla "w miedzyczasie", będzie kiepsko z opłaceniem hotelu, ale nie mamay na razie innego wyjścia, tylko CZARLIEGO tam umieścić i zbierać kasę. Napiszę PW do każdej osoby ,która się deklarowała. Może ktoś jeszcze da radę dać grosik ;) Quote
Panca Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 dramat,brak odpowiedzialnosci i panstwa na czarne kwiatki nalezy wydelegowac Quote
Borówka16 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Panca napisał(a):dramat,brak odpowiedzialnosci i panstwa na czarne kwiatki nalezy wydelegowac Oj dramat ,dramat :( Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ile brakuje Charliemu ? postaram sie cos jednorazowo wam pomoc,poprosze tylko o email na pw czy macie jakis pomysl na ciezarna onke z powodzi ,nie wiem jak mam jej pomoc http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-pęka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniaków!/page18 Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 co tu taka cisza? trzeba zbierac na hotelik i dalej walczyc o lepsza przyszlosc dla chlopaka. ma tylko Was !!!!!! Quote
asiulek-85 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dawno mnie nie było. To już jutro.... tragedia :( :( Biedny Czarli Dziewczyny ja się deklaruje tak jak wcześniej. Quote
sylwija Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Biedny Czarli, nie tego się spodziewaliśmy. Myślę, ze państwo się rozmyślili, nie wierzę, ze powodem są sąsiedzi.. - mogliby powalczyć.. Deklaruje tak, jak wcześniej - 20 PLN miesięcznie Quote
asiulek-85 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Widać nie chcieli :( Szkoda Czarliego strasznie, znowu swiat mu się przewróci, a młodym psem już nie jest.... eehhh Quote
latah Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Porzucanie starego psa, za którego jest się odpowiedzialnym, nie mieści się w moich możliwościach pojmowania. Poproszę o nr konta na priv, spróbuję wymyślić jakąś stałą deklarację. A jak Czarli zachowuje się wobec innych psów? Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 pieniazki doszly? dogo mnie do szalu doprowadza ,nie moge wysylac pw i odpowiedzi:( Quote
asiulek-85 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Czy wiadomo co z Czarlim?? Czy jest już w hotelu? Quote
sylwija Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no właśnie, co z Czarlim? i ja poproszę konto Czarliego na pw Quote
Ania i Kajber Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 latah napisał(a):Porzucanie starego psa, za którego jest się odpowiedzialnym, nie mieści się w moich możliwościach pojmowania. Poproszę o nr konta na priv, spróbuję wymyślić jakąś stałą deklarację. A jak Czarli zachowuje się wobec innych psów? CZARLI jest bardzo OK wobec suk, natomiast wobec psów zachowuje sie dokąłdnie jak mój kajber- w pierwszej chwili szczekanie i zęby, zeby pokaząć, ze sie jest wążnym, jak pies sie podporzadkuje , to potem już jest OK. Generalnie, to jest tak wpatrzony w opiekuna, ze przy czlowieku nie zauwaz ainnych psów. W kazdym razie w schronisku mieszkał w boxie z suniami, teraz te 2 m-ce był u Państwa jedynym psem- to chyba bład, bo powinien mieć towarzystwo, najlepiej straszej suni, by złagodziła jego lęk separacyjny. zobaczyny, jak bedzie w hotelu. Quote
Ania i Kajber Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 asiulek-85 napisał(a):Czy wiadomo co z Czarlim?? Czy jest już w hotelu? Państwo mają zawieśc go do hotelu w czwartek-Boze Ciało lub w piątek. Jest to hotelik w Obornikach Śląskich, ul. Skłodowskiej-Curie 30. Hotelik dobry, prowadzi lek.weterynarii, znany i polecany przez. Teresę Borcz i często odwoedzany pzrez wolontariuszki z ok. Wrocławia - ale cóz , to tylko hotel, tez będzie samotność w boxie i krotki kontakt z człowiekiem na spacerach. Quote
Ania i Kajber Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 IVV napisał(a):pieniazki doszly? dogo mnie do szalu doprowadza ,nie moge wysylac pw i odpowiedzi:( Dostałam na PAYTEL, ale koszmarne opłaty- za przeliczenie kursu dol. kanadyjskiego na zł policzyli ponad 20 zł, wiec zostało mi na koncie troche ponad 70 zł. Nie znam dokładnie PAYTEL, ale jak rozumiem mogę z tego konta z acoś zapłacić, kupujac w internecie np. karmę, czy tak? Quote
Ania i Kajber Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wszystkim pytającym wysyłam konto na PW, bardzo dziękuję. Quote
Borówka16 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Długo mnie tu nie było.. Czy właściciele już wylądowali na czarnych kwiatkach ? Quote
Ania i Kajber Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 CZARLI dziś został dostarczony przez byłych "pseudoopiekunow" do hoteliku. Biedak, chyba jeszcze nie wie, ze znowu starcił wszystko. Lęk separacyjny sie jeszcze nasili. Dziękuję p. Teresie Borcz za nadzorowanie sprawy CZARLIEGO. Jej zdaniem wygryzanie łapki moze nie być spowodowane depresją i lekeim separac., ale jednak bólami stawowymi - w tym przypadku wskazana byłoby podawanie lekow na stawy- co znacznie podniesie koszty utrzrymania CZARLIEGO. Na szczęście hotelik prowadzi lekarz wet., więc obserwacja, diagnoza i ew. zalecenia med. bedą na miejscu. JUŻ NIE WIEM, SKĄD BRAĆ PIENIĄDZE. Quote
asiulek-85 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Trzeba porozsyłać wątek, gdzie się da. Biedny Czarli.... Quote
asiulek-85 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Podnoszę Czarlusia. On potrzebuje naszej pomocy Quote
IVV Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 deklaracje pilnie potrzebne!!!! piekny Onek oddany przez pseudowlascicieli :( Quote
ewatonieja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 po prostu został porzucony co za porażka, nawet o behawioryście nie było mowy, żadnych szans nie dali Czarliemu Quote
Ania i Kajber Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='ewatonieja']po prostu został porzucony co za porażka, nawet o behawioryście nie było mowy, żadnych szans nie dali Czarliemu Natalko, dzięki za banerek.:-). Quote
Recommended Posts