TERESA BORCZ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Oby nie tylko zobaczyć, byłaby pełnia szczęścia. O niczym tak teraznie marzę. Trzymam mocno kciuki i czekam na wspaniałe tylko wieści!! A sprawdzacie domek? Quote
Ania i Kajber Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Oby nie tylko zobaczyć, byłaby pełnia szczęścia. O niczym tak teraznie marzę. Trzymam mocno kciuki i czekam na wspaniałe tylko wieści!! A sprawdzacie domek? Pełną informację i namiary będę miała jutro, juz na miejscu w schronisku pomoże im Hania, której mozna zaufać w 100 %, ale jeżeli wezma go od razu , to pozostanie juz tylko prosić kogoś z Wrocławia o wizytę poadopcyjną. Quote
Ania i Kajber Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A przy okazji ciotezcki, zajrzyjcie też do dwu owczarkowatych bid z naszego schronu w bardzo dużej potrzebie: -DAKAR z zaburzeniami krażenia i chorymi łapkami: http://www.dogomania.pl/threads/182865-A-odA-12-letni-ON-kowaty-DAKAR-A-egna-siAE-z-nami-zaburzenia-krAE-A-enia -przepiękny, łagodny dla ludzi i zwierząt RUDOLF-też ledwo chodzi i totalnie chore uszy: http://www.dogomania.pl/threads/178543-RUDOLF-8-letni-onek-z-A-odzkiego-schronu-PiAE-kny-wierny-i-peA-en-miA-oA-ci-Szuka-domku Quote
TERESA BORCZ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 jak sie tylko pojawią weżcie namiarki i natychmast poprosimy o sprawdzenie, na szcżęscie Wrocłąw jest super aktywny i odpowiedzialny. Quote
Borówka16 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Paula03 napisał(a):Ja też trzymam, ja też!!! Dziękujemy ! Quote
amensalizm Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Państwo zgadzają ie na wizytę? Jakie region Wrocławia. Quote
Borówka16 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Panca napisał(a):ja tez trzymam kciuki Z tym domem MUSI się udać ! On już tak długo się męczy ,teraz musi znaleźć kochającą rodzinę ! Aniu ! Czekamy na wieści ;) Quote
TERESA BORCZ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 SĄ!! ja patrząc na tego psa myslałam że taki piękny pies musi mieć dom, zaglądałam codziennie z ogromniastą nadzieją. Ani narazie nie ma na wątku, ani psa TEŻ !! Odbieram Ani samowolnie przywilej przekazania dobrych wiadomości i mam głęboką nadzieję że mi to wybaczy. To ze szczęścia. Tak bardzo chee by cioteczki czekajace z nadzieją na domek, mogły się cieszyć od samego rana. CZARLI pojechał do domku. Jak widać była to miłość od pierwszego wejrzenia, i oby trwała i trwała do końca życia tego pięknisia. Myslę że skoro juz jest w domku, warto byłoby aby jakaś wrocławska cioteczka podjechała psika pomiziać i wstawć jakieś fotki na wątku. a przy okazji spełnić prosta formalność. Pyta amensalizm o region Wrocławia. Skontaktujcie się z Anią i umówcie z nowym domkiem. Mam nadzieję ze wszystko będzie jak w filmie. Miejsce w hoteliku trzymam, miał lada moment jechać, i to mi się zdarza już trzeci raz, dwa w Mielcu i teraz w Obornikach. dlatego proszę cioteczki aby przekażać ten los szczęścia podobnemu biedakowi w spadku, a może zdarzy się to samo??? Quote
Czarli Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam, a więc to my jesteśmy nowymi opiekunami Czarliego. Psiak przyjechał z nami wczoraj wieczorem, 4 godziny jazdy pociągiem zniósł bardzo dobrze, praktycznie całą podróż przespał i nie było z nim żadnego problemu. Jak jechaliśmy autobusem, to nawet wiedział na jakim przystanku wysiąść, sam wstał i podszedł do drzwi. :lol: Widać już, że będzie to psiak mojego Łukasza, wpatrzeni są w siebie jak w obraz. Pańcia też jest ok, ale za panem to my oszaleliśmy. :roll: :lol: Musiał to być psiak, którego ktoś trzymał w mieszkaniu, wie jak się w domu zachować. Spał sobie biedak w kuchni na dywaniku, mimo że do pokoju też mógł wejść, ale jak zasnął wieczorem to dopiero nad ranem wstał, jak Łukasz szedł o 4 do pracy wyszedł z nim na spacer, a potem Czarli znów zapuścił komara i wstał o 9. :lol: Na naszą fretkę zareagował dobrze, powąchali się przez klatkę, Czarli trochę się zdziwił co to za stworzonko, ale teraz już ją ignoruje. ;) Fretka też była w lekkim szoku, bo o ile zna kilka psów, to takiego wielkoluda jeszcze nie widziała. :lol: Ale że Tymek to chłopak wyluzowany i lubiący nawiązywać nowe znajomości :lol: to już się psa nie boi i zaprasza go do zabawy. :crazyeye: Oczywiście bezpośredniego kontaktu mieć nie będą, ale dobrze, że przynajmniej Czarli nie próbuje zjeść mojego Tymcia razem z klatką. :roll:;) Dobre z niego psisko, taki poczciwy staruszek, widać, że wiele w życiu przeszedł. :-( Dziękujemy p. Ani, bo to dzięki niej Czarli znalazł nas, a my jego. :loveu: Oczywiście zapraszamy w odwiedziny, Czarli na pewno się ucieszy z gości. :multi: Quote
asiulek-85 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mój Boze :) :) :) ........ głupia się popłakałam ze szcześcia. Czy bedą jakieś foty dostojniaka Quote
Czarli Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Foty będą jak tylko podładuję aparat, bo padła mi bateria. Ale wkrótce nadrobimy zaległości. ;) A Czarli właśnie wrócił ze spacerku, wytarzał się w trawce, pohasał jak szczeniak i teraz odpoczywa. :lol: No i niedługo idzie z pańcią na przystanek przywiatać pana po pracy. :p Czarli pozdrawia i życzy wszystkim miłęgo dnia. ;) Quote
Ania i Kajber Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witamy p. Monikę i p. Łukasza na DOGOMANII. Bardzo dziękujemy za wieści o CZARLIM, to wspanale, że Państwo sie zarejestrowaliście i będą o nim aktualne informacje na watku. Ja się bardzo cieszę i trzymam kciuki, by było dobrze. Dziękuję też wszystkim wspierającym CZARLIEGO cioteczkom. Quote
TERESA BORCZ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 O jak wspaniale, wspaniali właściciele, widać że będą fotografie bez nadwornego fotografa. Pozdrawiam serdecznie panią, pana i cud pupila. Quote
Panca Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 witam wspaniala wlascicielke Czarliego na watku:) bardzo dziekuje ze wzielas tego pieknego dostojnego psa.Nie tak duzo osob decyduje sie wziac starszego psa wiec tym bardziej wyrazy szacunku skladam.Oby Wam sie jak najlepiej razem zylo i jak najdluzej oczywiscie!!!!Czekam na fotki szczesliwego psa:)) Quote
rencia42 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Jejku nawet nie wiecie jak się ciesze.Super ze się udało on już ta długo czekał. Quote
Ania i Kajber Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Tak, rzeczywiscie trzeba podziękować p-stwu Monice i Łukaszowi za wzięcie CZARLIEGO. To wielka sprawa, że staruszek bedzie miał dom na ostatnie lata życia. Mam nadzieje,żę bedzie sie sprawował godnie i wstydu nie przyniesie. Dobrze, że nei chciał zjeść TYMKA :-). Quote
Borówka16 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Jej :loveu: 2 dni mnie na dogo nie ma ,a tu takie świetne wieści ! :crazyeye::lol: Asiu ,nie tylko Tobie łezki poleciały ze szczęścia - mi też :loveu: Tak strasznie się cieszę ,że Czarluś jest w domku !:multi: Oczywiście czekamy na foteczki i pozdrawiamy właścicieli Czarliego wraz z nim ;) Jeszcze p.Tereska mówiła coś ,że nadal czeka miejsce w hoteliku. Może by Dakara w nim umieścić ? Quote
Czarli Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dziękujemy za tak miłe przyjęcie na forum. Czarli ma się bardzo dobrze, dzisiaj go trochę wyczesaliśmy, wygląda pięknie i w końcu nie zostawia tumanów sierści. ;) Siedział trochę na działce, piszczał na początku, potem przestał, ale z zostawaniem w domu są problemy- strasznie wyje i znów wygryzł sobie łapkę bidulek. :-( A już mu tak ładnie ta ranka przysychała, bo przez te dwa dni jak u nas jest w ogóle jej nie lizał. :-( Kurczę, szkoda go strasznie, może macie pomysły jak go przekonać do zostawania samemu? Bo sąsiedzi też pewnie będą mieli pretensje jak tak dalej będzie. :-( Poza tym Czarli to naprawdę cudowny pies, dziwne, że tak długo w schronie siedział. Ani razu nie załatwił się w domu, czeka aż się go wyprowadzi. Odkurzacza się nie boi i żadne domowe sprzęty nie robią na nim wrażenia. Na spacerze pięknie biega i bawi się patykami. :lol: Inne psy go nie interesują, ale na kotkę sąsiadów trzeba uważać, bo Czarli generalnie nie ma złych zamiarów, ale jest strasznie ciekawy i pewnie by ją pogonił, jakby zaczęła uciekać. :cool3: Zdjęcia będą jutro, bo dzisiaj pańcia jak była z piesem nie wzięła aparatu. Mam parę fotek z domu, ale jutro porobię ładniejsze, to zobaczycie Czarliego po małym tuningu. :lol: Życzymy miłej nocki i pozdrawiamy.;) Quote
Borówka16 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Czarli napisał(a):Dziękujemy za tak miłe przyjęcie na forum. Czarli ma się bardzo dobrze, dzisiaj go trochę wyczesaliśmy, wygląda pięknie i w końcu nie zostawia tumanów sierści. ;) Siedział trochę na działce, piszczał na początku, potem przestał, ale z zostawaniem w domu są problemy- strasznie wyje i znów wygryzł sobie łapkę bidulek. :-( A już mu tak ładnie ta ranka przysychała, bo przez te dwa dni jak u nas jest w ogóle jej nie lizał. :-( Kurczę, szkoda go strasznie, może macie pomysły jak go przekonać do zostawania samemu? Bo sąsiedzi też pewnie będą mieli pretensje jak tak dalej będzie. :-( Poza tym Czarli to naprawdę cudowny pies, dziwne, że tak długo w schronie siedział. Ani razu nie załatwił się w domu, czeka aż się go wyprowadzi. Odkurzacza się nie boi i żadne domowe sprzęty nie robią na nim wrażenia. Na spacerze pięknie biega i bawi się patykami. :lol: Inne psy go nie interesują, ale na kotkę sąsiadów trzeba uważać, bo Czarli generalnie nie ma złych zamiarów, ale jest strasznie ciekawy i pewnie by ją pogonił, jakby zaczęła uciekać. :cool3: Zdjęcia będą jutro, bo dzisiaj pańcia jak była z piesem nie wzięła aparatu. Mam parę fotek z domu, ale jutro porobię ładniejsze, to zobaczycie Czarliego po małym tuningu. :lol: Życzymy miłej nocki i pozdrawiamy.;) Na pewno Czarli jest u Was szczęśliwy :loveu: Dawajcie foteczki ,czekamy :mad::evil_lol: Quote
asiulek-85 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ja kiedyś też miałam problemik z psiórem bo wył jak sam zostawał... Kupiliśmy mu taką wielką wędzoną kosć ( śmierdziała jak cholera ) ale mu się podobała. Tak się nią zajoł ze jak wróciliśmy on nadal ją obgryzał chyba nawet nie zdawał sobie sprawy ze został sam, a i miał włączone radio lub tv :) :) :) Quote
Recommended Posts