Jump to content
Dogomania

Stary ON CZARLI-CHORE ŁAPY-Czarli w super DS :) Wakacyjny happy end :)

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amensalizm napisał(a):
Hey
Możecie mi zebrać do kupy informacje o nim? + zdjęcia. Na allegro? Bo nie mam czasu przeglądać całego wątku.

Jej ! Z nieba nam spadłaś z tym allegro ;)
Ania już Ci podała gdzie są zdjęcia ,filmiki i opisy.
Jak masz jakieś pytania to pisz !

Posted

Borówka16 napisał(a):
Jej ! Z nieba nam spadłaś z tym allegro ;)
Ania już Ci podała gdzie są zdjęcia ,filmiki i opisy.
Jak masz jakieś pytania to pisz !

Teks do allegro zaraz wstawie...;)

Posted

Przybywam na wezwanie asiulek-85 i muszę napisać, że Czarli ujął mnie za serducho. Nie zostawimy go samego. Może będzie miał takie szczęście jak Szaman - widzę tu jedną cioteczkę Szamanową :cool3: a pewnie jest ich więcej :)

Posted

madcat1981 napisał(a):
Przybywam na wezwanie asiulek-85 i muszę napisać, że Czarli ujął mnie za serducho. Nie zostawimy go samego. Może będzie miał takie szczęście jak Szaman - widzę tu jedną cioteczkę Szamanową :cool3: a pewnie jest ich więcej :)

Ja też się w Czarlim zakochałam i z całych sił chciałabym mu pomóc... zeby tylko zdąrzyć wysłać go do hotelu. Musimy zdąrzyć

Posted

Asia zdeklarowała się, ze jutro napisze tekst.
Ustalicie jaka ma być aukcja cegiełkowa.

Po drugie co mu jest?? Jednostka chorobowa.
Jakie leki dostaje? Na stawy (glukozamina i chondroityna tylko?)? Co tak podnosi koszta?

Sorry, ze ta wypytuje, ale po prostu nie mogłam znaleźć info a będzie mi ono potrzebne do aukcji.

Posted

A i jeszcze jedno czy on ma na prawdę tyle lat? Patrzył mu ktoś w ząbki z was? może jest młodszy tylko mu nogi przez brak ruchu i zime trochę siadają?

Zresztą jest strasznie podobny do mojego ona- niby seniorka ;)

Posted

amensalizm napisał(a):
Asia zdeklarowała się, ze jutro napisze tekst.
Ustalicie jaka ma być aukcja cegiełkowa.

Po drugie co mu jest?? Jednostka chorobowa.
Jakie leki dostaje? Na stawy (glukozamina i chondroityna tylko?)? Co tak podnosi koszta?

Sorry, ze ta wypytuje, ale po prostu nie mogłam znaleźć info a będzie mi ono potrzebne do aukcji.

Ja niestety nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie...:(
Zapytaj Ani (Ania i Kajber )

Posted

Czarli , jak wiekszośc starych psow, szczegolnie ON-ków ma zmiany zwyrodnieniowe- prawdopodobnie tylnie łapy lub odc. lędźwiowy kręgosłupa, lub jedno i drujie- stąd ból i trudności w poruszaniu się.
Glukozaminę kupuję mu i daję z jedzeniem jak jestem, czyli w weekend. Wtedy też biorę go na krótki ,10 minutowy spacer na wybieg.
Dostałam od dr. Luizy dla niego tabletki- niesterydowy lek przeciwzapalny-TROCOXIL, podaje sie 1x w miesiącu, wiec idealny na warunki schroniskowe, można podać 7 dawek, potem przerwa.
Tebletki były od przedstawiciela firmy produkującej , dwie, na luty i marzec, pomagają mu,wiec myślę, że warto dawać mu dalej. Oczywiście mozna z tych tabletek ew. zrezygnować.

Co do konta, to dam znać.

Posted

CHARLI CHŁPCZE..moge cie tylkopodrzucić od czasu..do czau :(
wszystkie zapasy gotówkowe musze trzymać w rezerwie na ATOSA, kt jest u jamoRA..a jest w takiej samej sytuacji JAK TY :(
duzy...kochany..bez domu..bez pana i bez deklaracji :/