asiulek-85 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 U Gapcia się ruszyło dość porządnie do przodu. A moze wątek przenieść na ogólny?? więcej osób by zajrzało Quote
Borówka16 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Nie umiem przenosić ,jak byś mi powiedziała jak ,to przeniosę ;) Quote
asiulek-85 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ja tu nowa jestem nie mam pojęcia jak to zrobić (nawet banerku zadnego nie mam) Quote
Borówka16 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Banerek mogę Ci zrobić ,tylko podaj link do tematu ,a ja sobie zdjęcie wybiore. Jak chcesz możesz mi podać konkretne zdjęcie i jaki chcesz napis :) Z podlinkowaniem jak mi się uda to podlinkuje ,jak nie poproszę znajomą ;) Quote
asiulek-85 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jak bedzie mi bardzo potrzebny to dam ci znać :) Cioteczki czy żadna z was nie wie jak przenieś wątek na ogólny?? Quote
Borówka16 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Ok,jak będziesz potrzebowała to pisz ! :) Quote
asiulek-85 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Doczytałam na innym wątku.. zeby przenieść wątek na ogólny trzeba napisać do moderatora (ale odkrycie) Quote
Borówka16 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Dzięki za podpowiedź :) Tylko czy Aśka25 i Ania i Kajber chciałyby ? Quote
gusia0106 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 asiulek-85 napisał(a):Doczytałam na innym wątku.. zeby przenieść wątek na ogólny trzeba napisać do moderatora (ale odkrycie) Ale co to znaczy - przenieść na ogólny? Quote
Aska25 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Asiulek ale na jaki ogolny ??? Mozemy przeniesc jesli powiesz jak :D:D:D Quote
Aska25 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Asiulek ale na jaki ogolny ??? Mozemy przeniesc jesli powiesz jak :D:D:D Quote
asiulek-85 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Przepraszam ze namieszałam.... głupio mi strasznie.... Wunia rozsyłała wątek Gapcia w PW, dlatego tyle osób się tam pojawiło. Jeszcze raz przepraszam :( Quote
gusia0106 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='asiulek-85']Przepraszam ze namieszałam.... głupio mi strasznie.... Wunia rozsyłała wątek Gapcia w PW, dlatego tyle osób się tam pojawiło. Jeszcze raz przepraszam :([/QUOTE] Nie ma za co :) Każda inicjatywa mile widziana ;) Quote
Ania i Kajber Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Borówka, możemy oczywiście przenieść wątek na forum ogolne,nie mam nic przeciwko, może więcej osób zajrzy. Trzebaby też zmienić tytul na bardziej dramatyczny-że ma chore łapy i wygryza sie z tesknoty za człowiekeim, że potrzebujemy 450 zł/m-c, a mamy 110 zł-ale co to da? Zainteresowanie psem jest zerowe, obie deklaracje mamy spoza dogo. Owczarkolubów jest za mało w stosunku do owczarków w potrzebie-za dużo "produkuje sie " psów tej rasy, zbyt łatwo wymienić "starszy, zużyty model" na nowy. W schronisku psa tez nikt nie dojrzy, bo jest na dosłownie na samym końcu, na hospicjum, w blaszaku, gdzie nikt nie chodzi. Zresztą komu potrzebny stary pies- nie jest już tak użyteczny jak młodszy, a specyfika psychiki tej rasy powoduje,że owczarek jako "pracoholik" i pies bardzo przywiązujący sie do opiekuna w sytuacji jego utraty i braku zajęcia cierpi np.na lęk separacyjny. Ja za kazdym razem jak jestem-2-3 razy w tygodniu biorę go na krotki spacer, ale to wszystko co można mu dać. Pies potrzebowałby leku niesterydowego przeciwzapalnego na bolące stawy- też ok. 100 zł/m-c. Nie mam żadnego pomysłu ani nadziei ,że coś zmieni się na lepsze w jego sutuacji. Quote
Borówka16 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Zmieniam tytuł i poproszę moderatora o przeniesienie na ogólny :) Quote
Ania i Kajber Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Borówka16']Zmieniam tytuł i poproszę moderatora o przeniesienie na ogólny :)[/QUOTE] Dzięki Boróka, jeżeli jeszcze moge coś zasugerować, to "upchnij gdzieś w tytule ze to "ON"-czyli owczarek niemiecki, moze zajrzą ciotki owczarkowe. A CZARLI to teraz z jedną mieszka w boxie, a na wybiegu za inną sie ugania-za taką jedna, co ma numerek 733 i nazywa sie Salma :-). A tak na poważnie-dostałam od dr. Luizy probki takiego leku, produkcji firmy Pfaizer o nazwie TROCOXIL ( niesterydowy lek pzreciwzapalny), co daje sie raz ma m-m/póltora m-ca i tabletka działa do 2 m-cy. Bardzo Czarliemu pomogły,skoro lata za dziewczyna po wybiegu ale miałam tylko na 2 pierwsze podania ( podaje sie pierwsza tabletkę, drugą po 2 tyg., a nastepne co m-c)-przedstawiciel firmy dał, na dalsze dawki już niestety nie mam, bo 2 tabletki kosztują 210 zł. Martwię się,że znow pzrestanie chodzić, jak nie bezie bral tabletek. Quote
Borówka16 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Chciałam upchnąć ,że ON ,ale już się nie mieści :( Coś wykombinuje ;) Quote
Ania i Kajber Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Pani Magdalena P., była wirtualna opiekunka Mundka i Gerdy deklaruje 50 zł/m-c. Borówka, rób prosże w 1-szym poście zestawienie potrzeb- ok. 450 zł /hotel+100 zł/lek i deklaracji. No i "ON" w tytule powinien być może daj jakiś skrót: np. "Stary ON CZARLI-CHORE ŁAPY, WYGRYZA SIĘ-BŁAGA O DEKLAR." Quote
Borówka16 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Aniu,już zmieniam :) A co do deklaracji świetnie ;) Napiszę jeszcze w pierwszym poście ,kto i ile deklaruje. Quote
Borówka16 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Powysyłałam już wiadomości o Czarlim ,lecz odpisała tylko jedna ,że w marcu nie da rady się dorzucić ,ale w kwietniu mam się przypomnieć ! Quote
Borówka16 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Czarli do góry ,po deklaracje !!!! Quote
argusiowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jestem na wezwanie:) pomoge i ja ale najszybciej w kwietniu, jeśli będę mogła wcześniej to wcześniej :) do góry staruszku:) Quote
Recommended Posts