kamari Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 na śniegu to jest najlepsza zabawa po zabawach na śniegu czas na odpoczynek Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wesoła z niej kitka :loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ale mały brudasek (ostatnie zdjęcie) :) ale ta dostojna mina nadrabia za futerko :) miałam mojego lisa wyprac teraz mi sie przypomniało..ale wyliniał wiec mu się upiekło :) Fajna dziewczynka Quote
Guest Madziadalena Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cóż za minka, wykończona brykaniem psina :lol: Quote
kamari Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Trzeba było się trochę odstresować po wystawie bieganie po lodzie to całkiem fajna zabawa Quote
kamari Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Quote
Kateczka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 z przyjacielem westem?? :) wiosenne akity są super :) Quote
kamari Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 :loveu:Oj tak przyjaciółki west i akita jedzą z jednej miski jedna drugiej wybiera co lepsze Quote
kamari Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 A najlepiej wyprowadzać malucha na smyczy bo jeszcze się zgubi Quote
Agappe Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kamari']A najlepiej wyprowadzać malucha na smyczy bo jeszcze się zgubi http://img706.imageshack.us/img706/7276/kamari6.jpg qrcze coś w tym jest.. znam kilka kitek, które lubią wyprowadzać inne psiaki na spacery ;) Quote
kamari Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam dawno tu nie zaglądałam Quote
Recommended Posts