Aska25 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Dziadek w drodze do nowego domku. Rozmawialam z Ania, na poczatku sie krecil i wiercil. Teraz sobie grzecznie spi, wtulony w Anie ;) Czekamy na wiesci jak wygladalo zapoznanie psiakow ;) Quote
TERESA BORCZ Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To cudowne wieści. Jak widać nie trzeba cudów ,każdy psiak ma swoje 5 minut. Dziadunio właśnie je ma. oby domek był tym jednym , jedynym szczęśliwym dla niego. Marzę aby przytulono także dużego pięknisia w typie kaukaza z okolic ŁODZI, który śpi na śniegu!!! Quote
Ania II Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No i stało się dobro, Dziadek na wolności. Na wstępie zdyscyplinował swoją przyszłą przyjaciółkę." Ania i Kajber" wstawi fotki. Quote
Ania i Kajber Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Będą zdjęcia i mam nadzieję dobre wieści z nowego domku. Najważniejsze, żeby Dziadek dobrze ułożył sobie relacje z nową towarzyszką- trzymajmy za to kciuki. W sumie jest dośc dominujący, a ostatnie 1,5 roku w schronie mieszkał sam. Co prawda kastracja, wiek i dobry charakter sprawiły,że złagodniał. [FONT=Times New Roman]Prosimy jeszcze o dołożenie się do transportu .[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przejechaliśmy w sumie ok. 250 km., nie rozliczyłam się jeszcze dokładnie z Panem, oddam mu pieniądze dzisiaj, ale mamy tylko 60 zł.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Może jeszcze ktoś coś dorzuci ?[/FONT] Quote
MyszkaMiki Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Strasznie się cieszę, że dziaduś ma już domek. Oby mój dziadek Fokus też miał tyle szczęścia. niestety na razie mamy problem, żeby go w ogóle wyciągnąć ze schroniska :( Quote
Ania i Kajber Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziadek w nowym domku-wreszcie na wolności: Quote
Ania i Kajber Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 MyszkaMiki napisał(a):Ehhh :multi: :loveu: Dobrze, że Dziadek w domku, ale widzę,że i u Fokuska są dobre wieści. Quote
MyszkaMiki Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Czyli mogę już skasować ogłoszenia psiaka?? Fokusik na razie w hotelu ale mam nadzieję, że znajdzie się dla niego domek Quote
Ania i Kajber Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 MIAŁAM WIEŚCI OD DZIADKA- JEST BARDZO SZCZĘŚLIWY I BARDZO JUŻ ZAKUMPLOWANY Z KOLEŻANKĄ-BOKSERKĄ. Wczoraj dostał od Cioteczek i Wujków z Łodzi kolejne opakowanie TROXCOXILU, na kolejne 2 m-ce, ten lek bardzo pomaga mu w chodzeniu. Dziadek pozdrawia wszystkie Ciotki i Wujków. Quote
Ania i Kajber Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Niestety Dziadek już za Tęczowym Mostem - właśnie dziś się dowiedzieliśmy -(. Odszedł kochany, w swoim domu, śmiercią naturalną, podobno nie cierpiał. W swoim ostatnim domu spędził szczęśliwe 7 miesięcy. ŻEGNAJ DZIADKU :-(. Quote
Recommended Posts