Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich! Chcialabym zaprezentować wam mojego psiaka:D
Jest to suczka o imieniu Un'yoku urodzona 18.11.2009r.
Rodzicami piesa są:
Ojciec: PARYS Puchate Kreple
Matka: YUKA Migoto Inu.

Na razie dodam tylko kilka zdjęc, bo psinka jest u nas dopiero 2dni.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/aa9356e63a38f2c7.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4fd7f43d8e77da82.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6360ee19fd316df6.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/62e3d9e27e996982.html
Nie wiem jak dodawac zdjęcia tak, żeby tu się odrazu pokazywały. Wybaczcie jestem początkująca

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witamy Was ciepło w akitowej galerii!! Wspaniałe, że jest na tu coraz więcej !! :loveu:
Zdjęcia na pewno nauczysz się szybciutko dodawać! A tym czasem troszkę pomogę :lol:
masz śliczne akiciątko :loveu:

czekam na więcej!! :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Madziadalena']Śliczne akicie maleństwo :loveu:

Zgadzam sie...w 1000 % ( i nie pomylilam sie o zero :evil_lol:) ... przy malych akitach serce mi topnieje...a co do pomocy to zdjecia wstawia sie za pomoca tego znaczka... , nastepnie wybierasz zakladke From UPL wklejasz link zdjecia i odznaczasz ptaka tzn. napis: " remote file and reference locally" powodzonka !!!

Posted

Dziękuje za pomoc w dodawaniu zdjęć i za pozytywną opinie o mojej kitce:)

Tutaj sobie śpi z głową na misce:) ma kocyk ale w ogóle nie chce na nim spać, chyba jest jej gorąco.

A tu wychodzimy po schodach.:D

Czegoś szukamy:P

Chyba się zmęczyłam..

Guest Madziadalena
Posted

Słodki z kitki bąbelek :loveu: a jak wołacie na ślicznotkę w domu? :)

Posted

[quote name='Madziadalena']Słodki z kitki bąbelek :loveu: a jak wołacie na ślicznotkę w domu? :)[/QUOTE]

Słodki, słodki ale jaki niegrzeczny. A wołamy na nią samo Yoku, ale jak na razie to ona na nic nie reaguje i sprawia wrażenie jakby wszystkich miala gdzieś:D

Guest Madziadalena
Posted

Spokojnie :) jeszcze kilka tygodni plus mnóstwo cierpliwości i konsekwencji, a Yoku zmieni front, przynajmniej na parę miesięcy:lol: bo potem okres buntu młodzieńczego się zacznie :evil_lol:

Posted

Hehe już powoli zmienia front. Na pewno się już do nas przywiązała. Swoją drogą Yoku ma dziwne upodobania w ogole nie szczeka na ludzi ani na psy tylko sobie coś tam w swojej główce poukładała i szczeka na folie (w jakiejkolwiek jest postaci) ostatnio szczekała na folianą szklarnie a dzisiaj na worek ze śmieciami:D w sobote wybieram sie z nią do lasu to może będą jakieś ciekawe fotki :)

Guest Madziadalena
Posted

Akity są mało szczekliwymi psami, najczęściej warczą, "łufają" ;) lub wydają inne dziwne odgłosy, gdy coś je zaniepokoi :) Warto wtedy zapoznac pieska bliżej z "dziwną" rzeczą typu worek na śmieci itp., niech obwącha i przekona się, że to nic groźnego:)
Czekam na fotki:)

Guest Madziadalena
Posted

Akity są mało szczekliwymi psami, najczęściej warczą, "łufają" ;) lub wydają inne dziwne odgłosy, gdy coś je zaniepokoi :) Warto wtedy zapoznac pieska bliżej z "dziwną" rzeczą typu worek na śmieci itp., niech obwącha i przekona się, że to nic groźnego:)
Czekam na fotki:)

Posted

[quote name='Madziadalena']Akity są mało szczekliwymi psami, najczęściej warczą, "łufają" ;) lub wydają inne dziwne odgłosy, gdy coś je zaniepokoi :) Warto wtedy zapoznac pieska bliżej z "dziwną" rzeczą typu worek na śmieci itp., niech obwącha i przekona się, że to nic groźnego:)
Czekam na fotki:)[/QUOTE]

łufają? ;;> hahahah a cóż to słowo za dźwiek opisuje? ;)

Posted

[quote name='Agappe']łufają? ;;> hahahah a cóż to słowo za dźwiek opisuje? ;)[/QUOTE]
'łuf łuf', czy jak kto woli 'woof woof' oczywiście :lol: coś pomiędzy szczekaniem a fukaniem. i podpisuję się pod łufaniem, w wykonaniu mojego rudasa w sytuacjach, gdy ktoś/coś mu się nie podoba, najczęściej + postawa 'jestem groźny' ;)

Guest Madziadalena
Posted

Agappe napisał(a):
łufają? ;;> hahahah a cóż to słowo za dźwiek opisuje? ;)

yulquen napisał(a):
'łuf łuf', czy jak kto woli 'woof woof' oczywiście :lol: coś pomiędzy szczekaniem a fukaniem. i podpisuję się pod łufaniem, w wykonaniu mojego rudasa w sytuacjach, gdy ktoś/coś mu się nie podoba, najczęściej + postawa 'jestem groźny' ;)

Dokładnie :) mój Sezamek to "łufa" zawsze, gdy coś go zaniepokoi, czasem nawet przez sen :lol:

a gdzie nowe fotki akiciego maleństwa???

Guest Madziadalena
Posted

Jest urocza :loveu: i widac, że "wilka" się nie boi :lol: