caha Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 na tej wystawie spotkały się 3 tybetki, Boss Subansuri i dwa młodziutkie debiutujące w klasie 'baby' piesek Aylo Adevebballen oraz suczka Ayana Adevebballen Boss dostał Zwycięstwo Rasy - BOB i swój pierwszy pucharek :) Aylo - ocena doskonała Ayana - wybitnie obiecująca ,najlepsze baby oraz BIS BABY III fotki: http://picasaweb.google.pl/cahaho/Wystawa_GOgow_2010 Quote
rodzice Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kasiu serdeczne gratulacje :multi: Bardzo fajnie było się spotkać :loveu: Życzymy Bosiakowi kolejnych takich sukcesów .Mieliśmy wspaniała okazję porównac na żywo puli z tybetem - to 2 bardzo rzadkie , wspaniałe rasy . Mam nadzieję ze takich spotkań będzie więcej . Miło mi ze na swoich fotkach uwiecznilaś mojego malego mopika - bardzo dziękuję . Dla mnie ta wystawa była szczególna bo Meisi ukończyła mlodzieżowty championat polski , więc radość tym wieksza :multi:- udane spotkanie , udana wystawa . muszę jeszcze podkreślic to jedna z lepiej zorganizowanych wystaw na których byłam . Quote
Ki-wi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Serdecznie gratulujemy Bosskiemu i jego panci kolejnego sukcesu!!!!!! No i malej Mejsi ukonczenia Ml. Championatu. Quote
caha Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 no ja tez byłam zdziwiona organizacją, w porównaniu do tamtego roku to niebo a ziemia, no w końcu za rok międzynarodowa, to muszą się starać :) Ula ja tez się cieszę ze spotkania, do tego co wystawa to powiększa się moje grono poznanych psiaków, a teraz miałam okazję zobaczyć 'na oczy' puli :) słodkie psiaki Asiu dzięki :) Quote
Recommended Posts