Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/Ixie24_640_x_480-1.jpg
widze podobienstwo :D

Jakie plany ktore zostaje?

Tym razem nie zostaje, ale może z następnego fajnego miotu :)
Wszystkie maluszki mają już nowych właścicieli - o ile okażą się wystawowo piękne, bo jeśli nie, trafią do niewystawowych domków, które już są w pogotowiu i czekają :loveu:
Ale prawdopodobnie trzy z tych maluszków będę mieć blisko siebie :loveu: A może i nawet wszystkie cztery :loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):

Ale prawdopodobnie trzy z tych maluszków będę mieć blisko siebie :loveu: A może i nawet wszystkie cztery :loveu:

To fajnie, będziesz mogła na bieżąco obserwować ich rozwój :p
I ni ma mojego INTERA :-(

Posted

[quote name='Doginka']Ale super wieści:p

prawda? :loveu::loveu:

[quote name='marymek']http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/Idea10_640_x_480-1.jpg :loveu:
Maluchy są świetne! Widać że Nufka jest idealną mamusią :)

Taaak, Marysiu - masz rację, Nufka przerosła moje wszelkie oczekiwania co do opieki nad dziećmi :loveu:

[quote name='jamnicze']To fajnie, będziesz mogła na bieżąco obserwować ich rozwój :p
I ni ma mojego INTERA :-(

Dokładnie :)
A Inter podejrzewam, że prędzej czy później się pojawi :) Bynajmniej przed imieniem ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Padło na IDEĘ, czyli będzie IDEA :loveu:

Więc po kolei (bo dziś wypełniłam kartę miotu)

IVO, IDOL, IXIE, IDEA :loveu::loveu::loveu:

Jeszcze tylko rubryka barwy mi została :cool3: ulala, wyzwanie :cool3: to nie to co bernardyny tricolory :evil_lol:

oo przeszła moja propozycja ;) super IDEA :loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Najgrubsiejszy jest Idol :loveu:

Błyskotka napisał(a):
Super szczyle :loveu:.

A co z kalendarzem ?

Na razie nic w tej sprawie nie wiem, więc chyba będę musiała podziękować za chęci i załatwić to sama w innym terminie :)

deer_1987 napisał(a):
slodka sesja!!!

Prawda? :loveu::loveu: Małe się komponowały na niebieskim tle z przyjaciółmi-misiami.
Ale okiełznać w pojedynkę cztery raczkujące dzieciaki do wspólnego zdjęcia....:mdleje: nielada zadanie hihi

Posted

panienkabubu napisał(a):
http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/Ivo2_640_x_480.jpg

jak mi się podobaję te różowe poduszeczki maluszków :loveu::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Przesylam gorace pozdrowienia z Bulgarii :)
Dzieciaki zostaly pod opieka moich rodzicow - niebawem Idol osiagnie wage 1 kilograma! :)

A kiedy wracasz?

Pzdr.

Posted

A wracam w sobote (przepraszam za brak polskich znakow) - wyjechalismy tylko na tydzien, odpoczac od tego zgielku i polskich problemow..
Mamy za to bulgarski - wczoraj padal deszczyk ;)
Ale dzisiaj jest juz pieknie, zaraz wybieram sie na plaze, nie moge przyjechac mniej opalona niz wyjechalam hihi.

Asiaczku - widzimy sie w Chorzowie, prawda? Bede miala cos dla Ciebie jak tylko przyjade takze oczekuj na PW :)

buziaczki dla wszystkich!

ps. Bulgaria jest piekna!

Posted

panienkabubu napisał(a):
A wracam w sobote (przepraszam za brak polskich znakow) - wyjechalismy tylko na tydzien, odpoczac od tego zgielku i polskich problemow..
Mamy za to bulgarski - wczoraj padal deszczyk ;)
Ale dzisiaj jest juz pieknie, zaraz wybieram sie na plaze, nie moge przyjechac mniej opalona niz wyjechalam hihi.

Asiaczku - widzimy sie w Chorzowie, prawda? Bede miala cos dla Ciebie jak tylko przyjade takze oczekuj na PW :)

buziaczki dla wszystkich!

ps. Bulgaria jest piekna!

Wypocznijcie i wracajcie szczęśliwie do domu!

Pzdr.