majuska Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Skubi końcem stycznia 2010 zamieszkał w nowym domku w sąsiedniej miejscowości, ma kochającą rodzinkę i świetnie się sprawuje!!! Bądź szczęśliwy piesku!!! Niesamowicie piękny psiak, młody, zdrowy, energiczny bardzo długo czeka w boguchwalskim przytulisku na domek. Wciąż miałyśmy nadzieję, że dzięki swej urodzie, pięknej "wysportowanej" sylwetce i niezaprzeczalnemu urokowi znajdzie szybko dom i kogos kto otoczy go opieką. Niestety czas płynie , o Skubiego nikt nigdy nie zapytał, ludzie którzy odwiedzaja przytulisko, przyjeżdżając po inne psiaki nawet nie spojrza w jego stronę, nie zapytają co to za psiak, nie cmokną na niego...Dlaczego Skubi?.....:shake::-( Teraz nadeszła sroga, mroźna zima, to koszmar dla tysięcy psów, nie znający litości mróz skuwa lodem wszystko dookoła, jak czuje się teraz psiak taki jak Skubi z króciutką sierścią? Pewnie nawet nie jesteśmy sobie w stanie tego wyobrazić.... Poznajcie naszego boguchwalskiego przystojniaka: Skubi ma ok. 2 lat, nie znamy dokładnie jego przeszłości. Jest to pies mądry, żywiołowy i silny, ma skłonności do dominacji i lubi pokazać swoje humorki, ale nie jest to żadna agresja, on po prostu potrzebuje mądrego, stanowczego właściciela i konkretnego , zdecydowanego prowadzenia. Niestety nie toleruje innych psiaków i raczej szukamy mu domku , gdzie będzie jedynym zwierzakiem. Teraz siedzi praktycznie całymi dniami zamknięty w boksie, jeżeli będzie maił możliwość pobiegania i spożytkowania swojej energii na pewno będzie bardzo szczęśliwy i spokojniejszy. Szukamy dla Skubiego pilnie domku!!! To piękny i mądry psiak , wierzymy , że jest gdzieś ten jego jeden jedyny ludź i go odnajdzie , pomóżcie pokazać nam naszego Skubiego wszędzie gdzie tylko się da, on musi kogoś zauroczyć!!! Wstawię jeszcze filmik z przystojniakiem: [video=youtube;E8MgDhhj7BI]http://www.youtube.com/watch?v=E8MgDhhj7BI[/video] Skubi jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony Przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa. Kontakt: Renata 600 401 564 r.szyszka@op.pl Quote
majuska Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 I jeszcze troche fotek Skubiego, niektóre robione jeszcze jesienią...teraz niestety jest tam przerażliwie zimno i biało:( Quote
Dzika_Figa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 No to trzeba będzie chłopakowi słodkie obrazki zrobić. I banerek. I ogłaszać. Quote
majuska Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Skubi i słodkie obrazki:evil_lol::evil_lol:, może takie skrzydełka jak Lisiu miał:cool3:? Quote
Dzika_Figa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 dokładnie o takich skrzydełkach myślałam... Ty mi w myślach czytasz, czy co? Quote
majuska Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Skubi pokazuj się ciotkom z rana!!! Quote
karolciasz28 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Śliczny jesteś!:loveu::loveu: Tylko mam doła bo Lisek wraca.... Quote
majuska Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Kurczę, cicho tu strasznie...Dzika Figo zrób ten banerek, plisssss A chłopak taki fajny sie zrobił, duzo pobiega dziś, dowiozłyśmy mu ciepłe żarełko i ciepłą wodę, Skubus niechże się ktoś obudzi i zabierze do domciu!!! Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Oj a ja zapomniałam o Skubim:oops::oops::oops: Ale moją pokutą za to będzie duuużo ogłoszeń:diabloti::diabloti::eviltong: Quote
karolciasz28 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kupię psa, psiamania, e-ogłoszenia24, pineska, adopcje psów, pet world, ojej, adopcja psa morusek e-zwierzak, aniamalia, mam misia petsy gumtree ale okazja mój pupil cafeanimal Na cafeanimal strzeliłam taki krótki tekst,może go do Metra wezmą:oops::roll: Quote
Dzika_Figa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zrobię dziś banerek. Przepraszam. Wczoraj większe pół dnia spędziłam w kolejce w urzędzie... Quote
majuska Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Karolciu kochana jesteś, strasznie się napracowałaś:calus::Rose: Quote
majuska Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Zrobię dziś banerek. Przepraszam. Wczoraj większe pół dnia spędziłam w kolejce w urzędzie...[/QUOTE] TO u Was też są kolejki? :) Quote
karolciasz28 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Majuska a to taka ciężka praca:diabloti::eviltong::eviltong: Dobrze że ja na razie nie muszę chodzić po urzędach:evil_lol: Quote
Romka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dziewczyny a może wrzuci go do amstaffów jako miks?Niektórzy wolą taka mieszankę on jest piekny! Quote
majuska Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Romka a masz jakis link do tego ogólnego watku??bo jak ja mam coś na dogo wyszukać to mnie krew zalewa.... Quote
majuska Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Fotki Skubiego z dziś od cioci Beci: a tu z Liskiem ( myślałby kto, że tacy kumple :) ): Quote
Dzika_Figa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='majuska']TO u Was też są kolejki? :)[/QUOTE] i to jakie... w życiu tak ślamazarnej poczty nie widziałam jak tu, o urzędach wszelkich już nie wspominając... Najpierw się stoi jedno pół dnia, żeby się poddać kontroli jak na lotnisku i móc wejść do budynku, potem drugie pół już we właściwej kolejce... Zabieram się za banerki Quote
Dzika_Figa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Trzy banerki, pokombinuję więcej jak wstanę: Quote
Romka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='majuska']Romka a masz jakis link do tego ogólnego watku??bo jak ja mam coś na dogo wyszukać to mnie krew zalewa.... http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t?p=13988483#post13988483 Bardzo proszę a o to nasz watek,działamy dopiero od listopada! Quote
majuska Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 A to ten Wasz watek to ja mam tylko chodzi mi o watek ogólny dla astków, cos takiego jak my mamy watek zrzeszający parówy;) Quote
Romka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://www.forum.amstaff.info.pl/ za chwile też tak zrozumiałam i przesyłam! Quote
Romka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://www.amstaff.infocoig.pl/ i co takiego jeszcze! Quote
Romka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://www.fundacja-ast.pl/forum/viewforum.php?selected_id=f17 i jeszcze coś takiego! Moze fundacje bedzie chciała go adoptować ,my tak znalazłysmy dom labradorowi Bubie! Quote
majuska Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Ok, dzięki wielkie , powrzucam go:) Quote
Recommended Posts