Rachelek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witam, hodowczyni mojego psa, mieszkająca z Szkocji poleciła mi nieczyszczone flaki jako dodatek zachęcający psa do jedzenia... Czy ktokolwiek sie orientuje, czy u nas nieczyszczone (zielone) flaki są możliwe do zdobycia?? Quote
adelaimax Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Rachelek']Witam, hodowczyni mojego psa, mieszkająca z Szkocji poleciła mi nieczyszczone flaki jako dodatek zachęcający psa do jedzenia... Czy ktokolwiek sie orientuje, czy u nas nieczyszczone (zielone) flaki są możliwe do zdobycia?? sprawdź tutaj: www.biosk.pl z tego co się orientuję, mają nieczyszczone żołądki w ciągłej sprzedaży. przynajmniej ja się w nie u nich zaopatruje :cool3: Quote
Rachelek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Dziękuję bardzo za informację :) Pewnie przy okazji coś więcej zamówię z ich oferty. Quote
zakla Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Hej, orientujecie się jakie są średnie ceny produktów z biosku? Quote
arcana81 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ja mam takie pytanko - ponieważ dopiero ostatnio po raz pierwszy zdobyłam flaki nieczyszczone prosto z ubojni ( dokładnie cały żwacz przywiozłam ) i nie bardzo wiem jak to psu podawać. Tzn. chodzi mi o częstotliwość i czy to traktować jak podroby? Jak często można dawać takie flaki, żeby nie przesadzić? Quote
hulan Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja podaje raz w tygodniu tzn przez jeden dzien.. te flaki sa super dla jelit psiaka regoluja flore bakteryjna, z tym ze jam mam je grubo zmelone moj wet radzi przy przejsciu na barf podawac tylko te flaki przez kilka dni... Quote
Recommended Posts