Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
hodowczyni mojego psa, mieszkająca z Szkocji poleciła mi nieczyszczone flaki jako dodatek zachęcający psa do jedzenia... Czy ktokolwiek sie orientuje, czy u nas nieczyszczone (zielone) flaki są możliwe do zdobycia??

Posted

[quote name='Rachelek']Witam,
hodowczyni mojego psa, mieszkająca z Szkocji poleciła mi nieczyszczone flaki jako dodatek zachęcający psa do jedzenia... Czy ktokolwiek sie orientuje, czy u nas nieczyszczone (zielone) flaki są możliwe do zdobycia??

sprawdź tutaj: www.biosk.pl
z tego co się orientuję, mają nieczyszczone żołądki w ciągłej sprzedaży. przynajmniej ja się w nie u nich zaopatruje :cool3:

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Ja mam takie pytanko - ponieważ dopiero ostatnio po raz pierwszy zdobyłam flaki nieczyszczone prosto z ubojni ( dokładnie cały żwacz przywiozłam ) i nie bardzo wiem jak to psu podawać. Tzn. chodzi mi o częstotliwość i czy to traktować jak podroby? Jak często można dawać takie flaki, żeby nie przesadzić?

Posted

ja podaje raz w tygodniu tzn przez jeden dzien..
te flaki sa super dla jelit psiaka regoluja flore bakteryjna, z tym ze jam mam je grubo zmelone

moj wet radzi przy przejsciu na barf podawac tylko te flaki przez kilka dni...