Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, czy ktos już o tym wspominał, ale na stronie Związku w Lesznie jest plan sędziowania, więc można się zorientować, co do godziny występów i ilości konurentów :lol:

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie... Nie mogli wpierw zrobić sb a póxniej nd? A czy ktos moze sie dopatrzec na jakim ringu sa jamniki szorstkowlose standard?

Posted

maga18 napisał(a):
Iwa bedziesz??

Bylam na Twojej stronce... widze ze En Chou szaleje :loveu: GRATULUJE!! :)

Tak, mamy w planach być. A En-Chou.... szalałby, bdyby chciał chodzić na ringu tak jak trzeba :eviltong: a jemu to się na ringu nie chce. Szkoda, że cały czas nie wiem ile jest tych Chowów :mad:

I oczywiście za gratulacje dziękujemy! Zobaczymy sie na wystawce? :cool3:

Posted

Savannah napisał(a):
a widze....na samym końcu:razz: to chyba powinna mimo wszystko byc najpierw sobota..:lol:

a mi tam niedziela pasuje :lol:

Iwa ja mam w niedziele, aTy chyba w sobote? Jak tak to sie nie zobaczymy :placz:

Posted

maga18 napisał(a):
a mi tam niedziela pasuje :lol:

Iwa ja mam w niedziele, aTy chyba w sobote? Jak tak to sie nie zobaczymy :placz:

No w takiej sytuacji to raczej nie :roll:

Posted

jak bedziesz w niedziele to sie zobaczymy i głowe obfocimy ;) :cool1:
ja mimo, iz bardzo bym chciala jechac tez w sb ( w koncu daleko nie mam ) to jakos nie widze takiej opcji :roll:

Posted

maga18 napisał(a):
jak bedziesz w niedziele to sie zobaczymy i głowe obfocimy ;) :cool1:
ja mimo, iz bardzo bym chciala jechac tez w sb ( w koncu daleko nie mam ) to jakos nie widze takiej opcji :roll:

hmm wiesz....zawsze masz blisko Poznań:diabloti:

Posted

ojjjj z pociagami to ja mam do czynienia jak do Marty jezdze ale wtedy to z 1 psem i na zagraniczne show śmigamy... widze co moj pies soba reprezentuje... :shake: a ja to juz nie wspomne jak sie czuje :eviltong:

po Banskiej mam dosc dluzszych wyjazdow na wystawy :eviltong: