Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

flashka-g napisał(a):
kivik o widze ze w Lesznie pewnie takze sie spotkamy:)) ja w sobote wystawiam haszczaka i yorki:)

w Bytomiu tez sie zobaczymy:) a swojej małej nie bierzesz? czy ona w niedziele?

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mała coraz gorzej znosi wystawy, pozatym zgłaszam ja teraz tam gdzie mamy za darmo- bo w Polsce tak juz wiecej nic nie zdobedzie;) Jedziemy znia do Wałbrzycha. Ale w sobote w Lesznie mam swoje Yorkasy:cool3:

Posted

kivik napisał(a):
jamniki szorstkie standardy, suki, jedna raczej z obcymi nie bardzo, a druga za piłkę i jedzenie robi wszystko..a z kimś takim jak ty, to pewnie pójdzie super:) byłabym wdzieczna za pomoc:lol:

no to masz jak w banku ;)

Posted

flashka-g napisał(a):
mała coraz gorzej znosi wystawy, pozatym zgłaszam ja teraz tam gdzie mamy za darmo- bo w Polsce tak juz wiecej nic nie zdobedzie;) Jedziemy znia do Wałbrzycha. Ale w sobote w Lesznie mam swoje Yorkasy:cool3:

no to pokibicuejmy yorkom:) ja robię sobie wycieczkę do Nitry kiedy jest Wałbrzych..

Posted

Poszukuję psa na Młodego prezentera na niedzielę ;) Proszę o kontakt na PW. Oferuję także pomoc w wystawianiu psiaka na niedzielę :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
ASTA - Gdyby coś nie wypaliło (choć wątpię) - dam znać.
Pzdr.

Asiaczku myslałam że ja też bede pomagac Ci cos wystawic, chocby Felusie:loveu::cool3:?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oczywiście, że Ty! A kogo miałaś na myśli?!
A Felki nie będzie, ale mam dla Ciebie innego psiaka (nie Gusio i nie Farik).
Pzdr.

Oj ja głupia nie domyśliłam się:lol: A odnośnie poprzedniej wypowiedzi
Asiaczek napisał(a):
Gdyby coś nie wypaliło (choć wątpię) - dam znać.
to nie ma wątpliwości, mówie że wypali:cool3::Cool!: Za to proszę o fotki mnie z baskami na ringu:loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam nadzieję, że kolega, z którym jadę, zrobi piękne zdjęcia. Choć chyba Twoich z Wrocławia nie przebije!
Pzdr.

To ja też mam nadzieje na foteczki:razz: A fotki z Wrocławia były lepsze niz z Opola:cool3:? Asiaczku jak chcesz mozesz je wrzucic na strone:loveu:

Posted

Ja tak trochę po znajomości się dowiedziałam, że bernardyny długowłose będą o 10 rano, żeby uniknąć ewentualnych upałów, i że mamy 3 konkurentów w klasie. A w championach będzie tatuś mojego łobuza :p Będzie okazja żeby zrobić rodzinną fotkę :multi:

Posted

nigdy nie daja , nawet planu sedziowania nie daja

Elitesse, mam nadzieje, ze zartujesz :evil_lol:

Na potwierdzeniu mam napisane, ze plan sedziowania bedzie dostepny na stronie w przeddzien wystawy :roll: miedzy innymi od tego plany uzalezniam swoj wyjazd na te wystawe :roll:

Posted

oo to by bylo cos dziwnego ! moze w tym roku sie popisza ! :crazyeye:
ja mam zle wspomnienia z zeszlego roku - czesc niedzielnych wystawcow dowiedzialo sie o ktorej ich psy beda sedziowane i przyjechalo pozniej a na miejscu okazalo sie ze plan zostal zmieniony i nie zdazyli na ocene :diabloti:
dzialacze leszczynscy tlumaczyli ze wystawa od 10 to na 10 trzeba byc !!

Posted

dzialacze leszczynscy tlumaczyli ze wystawa od 10 to na 10 trzeba byc

No teoretycznie mieli racje :roll:
Ale niech sami sobie jada na 10 ponad 400km polskimi drogami :angryy: :diabloti: jezeli wejscie na ring jest przewidziane na pozniej :mad:

Posted

Elitesse napisał(a):
nigdy nie daja , nawet planu sedziowania nie daja :(

Też mam na potwierdzeniu, że plan sędziowania ma być w przeddzień wystawy.
Wydawało mi się, że w tamtym roku dali katalog przedwystawowy. Bo pamiętam, że dokładnie znałam swoją stawke, ale to może z innych żródeł :roll: Już sama nie wiem.