kivik Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 flashka-g napisał(a):kivik o widze ze w Lesznie pewnie takze sie spotkamy:)) ja w sobote wystawiam haszczaka i yorki:) w Bytomiu tez sie zobaczymy:) a swojej małej nie bierzesz? czy ona w niedziele? Quote
flashka-g Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 mała coraz gorzej znosi wystawy, pozatym zgłaszam ja teraz tam gdzie mamy za darmo- bo w Polsce tak juz wiecej nic nie zdobedzie;) Jedziemy znia do Wałbrzycha. Ale w sobote w Lesznie mam swoje Yorkasy:cool3: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja już tez dostałam potwierdzenia. Ale i tak (opłacone czy tez nie) trzeba iść do Sekretariatu i tam odebrac numerki itp. Pzdr. Quote
Asta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 kivik napisał(a):jamniki szorstkie standardy, suki, jedna raczej z obcymi nie bardzo, a druga za piłkę i jedzenie robi wszystko..a z kimś takim jak ty, to pewnie pójdzie super:) byłabym wdzieczna za pomoc:lol: no to masz jak w banku ;) Quote
kivik Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asta napisał(a):no to masz jak w banku ;) no to fajnie:) Quote
kivik Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 flashka-g napisał(a):mała coraz gorzej znosi wystawy, pozatym zgłaszam ja teraz tam gdzie mamy za darmo- bo w Polsce tak juz wiecej nic nie zdobedzie;) Jedziemy znia do Wałbrzycha. Ale w sobote w Lesznie mam swoje Yorkasy:cool3: no to pokibicuejmy yorkom:) ja robię sobie wycieczkę do Nitry kiedy jest Wałbrzych.. Quote
Asta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Poszukuję psa na Młodego prezentera na niedzielę ;) Proszę o kontakt na PW. Oferuję także pomoc w wystawianiu psiaka na niedzielę :) Quote
Savannah Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asiaczek napisał(a):ASTA - Gdyby coś nie wypaliło (choć wątpię) - dam znać. Pzdr. Asiaczku myslałam że ja też bede pomagac Ci cos wystawic, chocby Felusie:loveu::cool3:? Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Oczywiście, że Ty! A kogo miałaś na myśli?! A Felki nie będzie, ale mam dla Ciebie innego psiaka (nie Gusio i nie Farik). Pzdr. Quote
Savannah Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Oczywiście, że Ty! A kogo miałaś na myśli?! A Felki nie będzie, ale mam dla Ciebie innego psiaka (nie Gusio i nie Farik). Pzdr. Oj ja głupia nie domyśliłam się:lol: A odnośnie poprzedniej wypowiedzi Asiaczek napisał(a):Gdyby coś nie wypaliło (choć wątpię) - dam znać. to nie ma wątpliwości, mówie że wypali:cool3::Cool!: Za to proszę o fotki mnie z baskami na ringu:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mam nadzieję, że kolega, z którym jadę, zrobi piękne zdjęcia. Choć chyba Twoich z Wrocławia nie przebije! Pzdr. Quote
Asta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Słuchajcie znacie kogoś kto by mi pożyczył psa na MP na niedzielę? Bardzo, bardzo mi na tym zależy... :( Quote
Savannah Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Mam nadzieję, że kolega, z którym jadę, zrobi piękne zdjęcia. Choć chyba Twoich z Wrocławia nie przebije! Pzdr. To ja też mam nadzieje na foteczki:razz: A fotki z Wrocławia były lepsze niz z Opola:cool3:? Asiaczku jak chcesz mozesz je wrzucic na strone:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Z Wrocławiem to tak łatwo nie pójdzie, bo one były robione jeszcze z "normalnego" aparatu, prawda? A te z Opola - hm, gdzie ja je schowałam? Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 nigdy nie daja , nawet planu sedziowania nie daja :( Quote
Bushak Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ja tak trochę po znajomości się dowiedziałam, że bernardyny długowłose będą o 10 rano, żeby uniknąć ewentualnych upałów, i że mamy 3 konkurentów w klasie. A w championach będzie tatuś mojego łobuza :p Będzie okazja żeby zrobić rodzinną fotkę :multi: Quote
BabyCakes Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 nigdy nie daja , nawet planu sedziowania nie daja Elitesse, mam nadzieje, ze zartujesz :evil_lol: Na potwierdzeniu mam napisane, ze plan sedziowania bedzie dostepny na stronie w przeddzien wystawy :roll: miedzy innymi od tego plany uzalezniam swoj wyjazd na te wystawe :roll: Quote
Elitesse Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 oo to by bylo cos dziwnego ! moze w tym roku sie popisza ! :crazyeye: ja mam zle wspomnienia z zeszlego roku - czesc niedzielnych wystawcow dowiedzialo sie o ktorej ich psy beda sedziowane i przyjechalo pozniej a na miejscu okazalo sie ze plan zostal zmieniony i nie zdazyli na ocene :diabloti: dzialacze leszczynscy tlumaczyli ze wystawa od 10 to na 10 trzeba byc !! Quote
BabyCakes Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 dzialacze leszczynscy tlumaczyli ze wystawa od 10 to na 10 trzeba byc No teoretycznie mieli racje :roll: Ale niech sami sobie jada na 10 ponad 400km polskimi drogami :angryy: :diabloti: jezeli wejscie na ring jest przewidziane na pozniej :mad: Quote
Elitesse Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 zwlaszcza ze w zeszlym roku byly potworne upaly :roll: Quote
Ania_Carmen Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Elitesse napisał(a):nigdy nie daja , nawet planu sedziowania nie daja :( Też mam na potwierdzeniu, że plan sędziowania ma być w przeddzień wystawy. Wydawało mi się, że w tamtym roku dali katalog przedwystawowy. Bo pamiętam, że dokładnie znałam swoją stawke, ale to może z innych żródeł :roll: Już sama nie wiem. Quote
Elitesse Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ja w zeszlym roku stawki dowiedzialam sie od znajomych Quote
cockerofil Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 hej, mam pytanie: czy ktos z was sie wybiera na niedziele do Leszna z Gdanska? Chetnie sie dolacze, partycypujac w kosztach oczywiscie:p Quote
Gracjana Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ja tez juz mam potwierdzenie.... ciekawe jaka bedzie pogoda... Quote
Recommended Posts