daga10011 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 a ja zglosilam tez mailem i teraz znowu sie denerwuje,czy nas przyjeli-w lodzi nas przyjeli bez problemu,tak samo w Inowroclawiu i slupsku-teraz ciekawa jestem czy i tu sie udalo-ja w zadnym wordzie nie kombinuje,po prostu w mailu ujmuje wszystkie informacje jakie sa na normalnym zgloszeniu,zalaczam rodowod i nigdy nie bylo problemu:) Quote
fidekangela Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jadę do leszna :) wiecie może ile było sznaucerów mini czarnych w zeszłym roku? Quote
bogi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 fidekangela napisał(a):jadę do leszna :) wiecie może ile było sznaucerów mini czarnych w zeszłym roku? 12 we wszystkich klasach 5-psów,po jednym w każdej klasie,a dwa w otwartej,nie było chemp 7 suk-1 szczeniak,3 w młodzieży i 3 w otwartej Quote
flashka-g Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 ja planuje sie wybrac na sobote:) bede wystwiac yorkshire terriery i siberian husky Quote
martyna. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Witam :) Witam, Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może mi pożyczyć psa na Mp(niedziela),oczywiscie jesli on/ona by ze mna poszla i była po ocenie na ringu :smile: Pozdrawiam, Martyna Quote
Gracjana Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 jupie:multi: dostalam mailowe potwierdzenie!!!!!!!!!!! Quote
wiki_2006 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Hej!! Czy ktos z Was moze mi porzyczyc pieska na mp?? Oczywiscie po ocenianiu na ringu i zeby on;ona chciala zemną isc :smile: numer gg 4007176 lub tu na forum:smile::smile: :)(NIEDZELA) Quote
Aga i Tajga Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja z Tajgusia tez bede. I potwierdzenie poczta juz mi przyszlo :) szybko cos ? :) Quote
martyna. Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Witam, Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może mi pożyczyć psa na Mp/gr mlodsza/,oczywiscie jesli on/ona by ze mna poszla i była po ocenie na ringu :smile: Pozdrawiam, Martyna Quote
wiki_2006 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Hej!! Czy ktos z Was moze mi porzyczyc pieska na mp?? Oczywiscie po ocenianiu na ringu i zeby on;ona chciala zemną isc :smile: numer gg 4007176 lub tu na forum:smile::smile: :smile:(NIEDZELA) Quote
Gra... Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Aga i Tajga napisał(a):Ja z Tajgusia tez bede. I potwierdzenie poczta juz mi przyszlo :) szybko cos ? :) A dostałaś numerek startowy? Nam też przysłali pocztą potwierdzenie, ale bez numerka...:angryy: Quote
kivik Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 a mi właśnie przyszło potwierdzzenie i jestem strasznie zła..bo dzwoniłam i Pani sprawdzała, że moje nie dotarło..więc nie płaciłam i wykreśłiłam sobie całkiem a planów..a tu masz:( nie mam z kim jechać...moj TZ to wystaw nie trawi..a moja mama wtedy nie może...help:cry:plizzzz Quote
saluczki Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 a czy może ktoś wie jak dostać się z dworca kolejowego na teren wystawy? czy to daleko? Quote
wiki_2006 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Bardzo potrzebuje jakiegos psiaka na wystawe do mp na niedzele . Pozdawiam Wiktoria Quote
strucelitrufla Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Niedaleko, szlam kiedys na piechote, ale to pare lat temu i nie pamietam dokaldnie trasy. Taxowka na stadion to okolo 15 zl. Quote
Aga i Tajga Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Gra... napisał(a):A dostałaś numerek startowy? Nam też przysłali pocztą potwierdzenie, ale bez numerka...:angryy: Ja tez nie dostalam ale mozna go odebrac na miejscu razem z katalogiem Quote
Asiaczek Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Z dworca na teren wystawy jest ok. 20-25 min. spacerkiem. A ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia... Pzdr. Quote
eveandAxel Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ja zgłaszałam na ostatni moment więc potwierdzenia jeszcze nie mam. Kivik a chodzi ci o miejsce w aucie czy jechać z kimś na kilka samochodów na trasie?:lol: Quote
Elitesse Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 saluczki napisał(a):a czy może ktoś wie jak dostać się z dworca kolejowego na teren wystawy? czy to daleko? nie jest daleko i prosta droga, czesto tak chodzilam Quote
kivik Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 eveandAxel napisał(a):ja zgłaszałam na ostatni moment więc potwierdzenia jeszcze nie mam. Kivik a chodzi ci o miejsce w aucie czy jechać z kimś na kilka samochodów na trasie?:lol: szczerze mowiac, to najchetniej albo bym kogos wzieła albo się z kimś zabrała..ja mam jamniczke, więc to małe i niekłopotliwe..ta droga mnie jakoś przeraża:( Quote
kivik Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Martyna2006 napisał(a):Witam, Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może mi pożyczyć psa na Mp/gr mlodsza/,oczywiscie jesli on/ona by ze mna poszla i była po ocenie na ringu :smile: Pozdrawiam, Martyna mogę zabrać dla Ciebie psa - szorstką jamniczkę, która nie będzie wystawiana, tylko że ja jadę w sobotę Quote
Asta Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Nagle się okazało, że nie ma transportu :( Czy ktoś ze Szczecina i okolic (Goleniów) ma wolne miejsce i mógłby mnie wziąść? Oczywiście dokładam się do paliwa Quote
strucelitrufla Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ja jade pociagiem, polaczenie nie jest zle. Quote
Recommended Posts