Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, się zapierałam, tak się zapierałam no i musze jechać :razz: choć to tak daleko :razz:

pisałam w zesżłym tygodniu do związku prosbe o wskazanie sędziego dla owczarka australijskiego i nie dostałam odpowiedzi :shake:

czy ktoś może wie kto będzie je sedziował ??

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
Czy ktoś ze Szczecina albo okolic, np. Goleniów ma wolne miejsce dla dziewczyny i psa? Oczywiście dokładam sie do paliwa ;) Najwyżej pojadę z kimś ale niestety bez B.J :( I wtedy będe musiała poszukac psa... Propozycje dotyczace perwszej opcji prosze skladac do 3 maja, bo do 5 zgloszenia i nie wiem czy mam psa zglosic

Posted

Asta napisał(a):
Witam,
Czy ktoś ze Szczecina albo okolic, np. Goleniów ma wolne miejsce dla dziewczyny i psa? Oczywiście dokładam sie do paliwa ;) Najwyżej pojadę z kimś ale niestety bez B.J :( I wtedy będe musiała poszukac psa... Propozycje dotyczace perwszej opcji prosze skladac do 3 maja, bo do 5 zgloszenia i nie wiem czy mam psa zglosic

Szczecin jedzie !
Jedziemy w składzie:
3 osoby/2-3 silky ,1 osoba/2 parsony
1 osoba/2-4 jacków ,1 osoba /2 silky
Jedziemy dwoma autkami, więc pewnie gdzieś się wciśniesz, co do psa, to kiepsko, ale moje dwa bambusy mogę pożyczyć ;)

Posted

Jesteś dla mnie zbawieniem :) Tylko zadzwonię jeszcze 3 do hodowczyni, więc rezerwuj dla mnie wolne miejsce ;) A czy mogłybyśmy wrazie czego spotkać się przed wystawą i bym z nimi poćwiczyła do MP? Na pw napisz jakie nas koszty wynosza ;)

Posted

Asta napisał(a):
Jesteś dla mnie zbawieniem :) Tylko zadzwonię jeszcze 3 do hodowczyni, więc rezerwuj dla mnie wolne miejsce ;) A czy mogłybyśmy wrazie czego spotkać się przed wystawą i bym z nimi poćwiczyła do MP? Na pw napisz jakie nas koszty wynosza ;)

Przed wystawą na pewno sie spotkamy ;), wybierzesz sobie jakiegos potworka ;) z całej naszej gromadki ;)
Co do kosztów dam znac

Posted

Czy ktoś jadacych ze Ślaska dysponowałby miejscem w samochodzie dla 1 os. z malym psem( w konieczności bez psa) w niedziele? Oczywiście dokładam sie do kosztów podróży.

Posted

Gracjana napisał(a):
ja juz zgloszona...przysylaja potwierdzenie na zgloszenia mailowe??
zeby potem nie bylo ze nas nie przyjeli...:roll:

Nie wiem czy przysyłają , bo dwukrotnie dziś wysyłałam zgłoszenie i obydwa maile do mnie wróciły , więc mogą mieć zapchaną skrzynkę mailową . Wolałam nie ryzykowac i wysłałam listem poleconym ;)

Posted

jak dostajesz potwierdzenie mailowe z innej wystawy uzywasz to do wyslania na inne.. albo sama piszez w wordzie..;)
jak wysylalam hotmailem tez wracalo a przez wp poszlo:multi: