UTAAP Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow z Leszna:multi: :klacz: :multi: Czy moglabym prosic jakas dobra dusze o podanie czy zgloszone byly jakies softy na ta miedzynarodowke:modla: ? A jesli tak, to prosze o imionka(moga byc na priva) no i fotki oczywiscie zawsze mile widziane:loveu: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Czy mogłabym prosić zdjęcia z BOG gr VIII BIS oraz Młody Prezenter gr Starsza Jeszcze bym prosiła zdjęcia goldenków Quote
Blackbird Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 UTAAP napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow z Leszna:multi: :klacz: :multi: Czy moglabym prosic jakas dobra dusze o podanie czy zgloszone byly jakies softy na ta miedzynarodowke:modla: ? A jesli tak, to prosze o imionka(moga byc na priva) no i fotki oczywiscie zawsze mile widziane:loveu: Soft był tylko jeden : INESS INUSCHKA Kni-Yak Quote
karolka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ma ktoś może fotkę czerwonego Sharpka, pętaliśmy się troszkę po wystawie :) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 go|denk@! napisał(a):Czy mogłabym prosić zdjęcia z BOG gr VIII BIS oraz Młody Prezenter gr Starsza Jeszcze bym prosiła zdjęcia goldenków z grupy starszej wstawiłam wczesniej jedno zdjęcia (tylko na pudle). Innych nie mam. pzdr. Quote
UTAAP Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Blackbird napisał(a):Soft był tylko jeden : INESS INUSCHKA Kni-Yak Dzieki Blackbird ;) Quote
flashka-g Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Asta']Czy ktoś ma namiary na dziewczyne z westem z grupy młodszej? :) to Marta Osińska z Żar. http://revenclave.prv.pl/ Quote
Gazuś Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A ja baaaardzo poproszę o informacje która suka z otwartej wygrała w Seterach Irlandzkich. Quote
Gazuś Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nugatowa napisał(a):No widzę ze Silvanus Mortimer uplansował sie na II miejscu :roll: . Nie podoba Ci się ten pies? Kurcze, włosa to on maaa... Dużo. Ale od Wiki (angielka) się baaaardzo różni... Quote
Gazuś Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ponawiam prośbę o nazwe suki, która wygała w seterkach irlandkich w otwartej! Quote
Nugatowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Gazuś napisał(a):A ja baaaardzo poproszę o informacje która suka z otwartej wygrała w Seterach Irlandzkich. W rudych sukach wygrała (Dreama) AMERICAN DREAM z Arislandu i nawet zdobyła CACIBA :cool3: ;) Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Czy mógł by mi ktoś napisać całą stawke Dogów Niemieckich ?? (FCI 235) Będę Bardzo Wdzięczna! Quote
Gazuś Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Nugatowa napisał(a):W rudych sukach wygrała (Dreama) AMERICAN DREAM z Arislandu i nawet zdobyła CACIBA :cool3: ;) A nie res.CACIBa? Quote
Minimolos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jo-jo napisał(a):Czy mógł by mi ktoś napisać całą stawke Dogów Niemieckich ?? (FCI 235) Będę Bardzo Wdzięczna! Jaki kolor? Quote
Minimolos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 PSY klasa młodzieży AGLAUROS AGELAOS Atheneum DI MAGGIO Mogry Efekt klasa pośrednia PABLOPICASS-A Mirez Bohemia V'ANIBAL DE LA ROSERIE DU COL BUSSANG klasa otwarta CAIRO Modry Efekt NORMAN VESTRIS NORMAN VESTRIS SUKI klasa młodzieźy ALCHEMIA Być Może APHRODITA AJRA Atheneum NIOBE Magiczne Koło klasa otwarta ANASTACIA z Domu Etny ASHANTI z Domu Etny CZARINA Modry Efekt DOTTY Antree Bohemia IMAGINATION Polaris OKEY OLGA Oregon SANTANA Jag-Sza Z roku na rok nazwy psów coraz trudniejsze w pisaniu:evil_lol: To były Arlekin-Czarny Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Minimolos']PSY klasa młodzieży AGLAUROS AGELAOS Atheneum DI MAGGIO Mogry Efekt klasa pośrednia PABLOPICASS-A Mirez Bohemia V'ANIBAL DE LA ROSERIE DU COL BUSSANG klasa otwarta CAIRO Modry Efekt NORMAN VESTRIS NORMAN VESTRIS SUKI klasa młodzieźy ALCHEMIA Być Może APHRODITA AJRA Atheneum NIOBE Magiczne Koło klasa otwarta ANASTACIA z Domu Etny ASHANTI z Domu Etny CZARINA Modry Efekt DOTTY Antree Bohemia IMAGINATION Polaris OKEY OLGA Oregon SANTANA Jag-Sza Z roku na rok nazwy psów coraz trudniejsze w pisaniu:evil_lol: To były Arlekin-Czarny Dziękuje jeszcze jak będziesz mieć chwilke i ochote to błękitki i żółtawe też bo bardzo mi są potrzebne :oops: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jo-Jo - Błękitki: PSY kl. mł BASTER Perfect Dog NOTHING ELS MATTER Balao NOVEMBER RAIN Balao kl. o LARSSON Margarejro MAXIMUS rand Rayon's QUIXOTE-B del Regno di Fantasia kl. ch BARBADOS Modry Efekt SUKI kl. mł. B-LAURA Perfect Dog DOMINICA Do-Lome NAMEZISNAJRA Z FABIANI NO DOUBT Balao kl. p SATI Grande Finale kl. o ERATO z ardeminki OH MY DARLING Balao ORFEA z Fabiani PERFECTION LDY PERSEFONA Balao Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Pręgowane - Żółte: PSY kl. mł. ARMANDO Persimo BOXSTER-C Ja-Sza JEMIROQUI UNIVERS WYRWIDĄB z Kuxni Napoleońskiej kl. p CAESIM CAESAR REGIUS FLAVENS KL. CH URACHO LAMBORGHINI DES TERRES DE LA RAIRIE SUKI kl. sz KARMELLA KIARA Univers SEESI Axedius kl. mł. FERIA FANTASTIQUE Pangea JUMANJI POLARIS MERSI MADAME Cynos Familiaris kl. p AGANA GIGANTOS AURORA AURA PERSIMO PANDA-B Jag-Sza kl. o BETA Vestris CANADA Saria EIREEN from Minitz ESTIMA-B Jag-Sza kl. ch BONNY M Saria Pzdr. Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dziękuje Asiaczku :calus: Czyli jeszcze tylko mi żółtych i pręgusków brakuje ;-)) Wyprzedziłaś mnie Asiaczku Stokrotne Dzięki!! Quote
martyna. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Agasia napisał(a):Wasze stroje - baskowe dziewczyny :) kto sedziowal? Aaaa.. dzieki :] Były były tylko ze w Toruniu :razz: A sedziwal Piotr Król,a niedziela Maria Bruska :] Quote
Asiaczek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Martyna2006 - wysłałam Wam zdjęcia z Leszna na płycie CD. Jak dojdą, prosze potwierdź, OK? Pzdr. Quote
Martyna_2006 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dobrze Asiaczku,bardzo dziękuje :) Pozdrawiam Quote
alqua Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Martyna2006 a powiedz mi jak oceniasz Piotra Króla ? Na co zwraca uwagę?I wogóle? Chyba niedługo też nas będzie sędziował ;/ Quote
martyna. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 alqua napisał(a):Martyna2006 a powiedz mi jak oceniasz Piotra Króla ? Na co zwraca uwagę?I wogóle? Chyba niedługo też nas będzie sędziował ;/ Trudno mi powiedziec,ale napewno na włos,bo u goldkow zwracal duza uwage siersci i rodzajowi jej;) Quote
Recommended Posts